moški in uniforme
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Foxy-lady napisal/-a:Uniforme? Totally sexy. Najbolj so mi sicer vsec biznis-meni, ampak to ni bas neka uniforma.
Ahhh, jaaaa
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz sicer nisem mahnjena na uniforme (jo v službi nosi tudi moj, pa mi to ni nek turn on, ker ga raje vidim v jeansu in majici), če bi pa že morala kaj izbrati, bi bil pa to pilot.
-
cher1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2008
Tale fetiš na uniforme je pomoje skupen moškim in ženskam zato se pa tokrat bere o igranju vlog v spalnici...
Morm pa priznat da tud jest hitrej opazim kkšnega moškega v uniformi včasih je dost že samo, če je tip pobrit pa zgleda k kkšn odpadnik... ... (mislm da se je ob tem odpadniku velik puncam zaiskril v očeh neki je na njih...)
Morm pa priznat da tud jest hitrej opazim kkšnega moškega v uniformi včasih je dost že samo, če je tip pobrit pa zgleda k kkšn odpadnik... ... (mislm da se je ob tem odpadniku velik puncam zaiskril v očeh neki je na njih...)
what made you think u can have it your way... ...
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
metuljčica* napisal/-a:Jaz sicer nisem mahnjena na uniforme (jo v službi nosi tudi moj, pa mi to ni nek turn on, ker ga raje vidim v jeansu in majici), če bi pa že morala kaj izbrati, bi bil pa to pilot.
Se strinjam. Men se moj zdi zelo privlačen v kavbojkah....torej, da je oblečen bolj športno, kot pa v uniformi.
Hm piloti...ne vem no. Še vedno ostajam pri tem, da ni uniforma tista, ki moškega naredi privlačnega. Če moški ni postaven niti simpatičen mu nobena uniforma ne pomaga.
Če pa je postaven in še simpatičen, je pa lahko oblečen v trenirko ali pa v škornje in ribiške hlače pa bo privlačen.
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
Noella napisal/-a:moj je tud policaj in morm rečt, da ni lepšega, ko se vrne v službi, oblečen v uniformo
uffff....to je ta pravo....
moram priznati, čeprav nočem...da sem nora na policijske uniforme. vendar s policaji v ljubezni nimam sreče. ampak me pa res vleče k njim, me ful privlačijo. nevem kaj je na tej uniformi, da me tako obnori. in če bi bla na tvojem mestu, da bi mi prišel domov v uniformi...bi bil v sekundi brez nje
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
ah men so pa všeč tipi v kavbojkah in mikici...
edin če športna uniforma šteje?kratke hlače in prešvicana majca, al pa sploh brez nje...pa mal mokre lase....pa mišice...to šteje?=)
edin če športna uniforma šteje?kratke hlače in prešvicana majca, al pa sploh brez nje...pa mal mokre lase....pa mišice...to šteje?=)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov