moški in uniforme
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- plazmodij
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2007
hmm...vojaki so zakon:) sploh zato k je moj lubi vojak ...zanc sm bla na dnevu odprtih vrat, pa je bil v popolni opravi, s celado, zamaskiran, s puško v roki...noro dobr:P sej valda je tud k ni v uniformi neverjetno sexy, sam uniforma ga pa nardi se bl hot:D
drgac pa tud jst rada pogledam kacga hot policaja, gasilca, reševalca, zdravnika...
drgac pa tud jst rada pogledam kacga hot policaja, gasilca, reševalca, zdravnika...
-
°°Inchee°° - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
huh. priznam da je moj tip najbol vroč ko se spravi v tisto svojo gasilsko uniformo. jummy nasplošno so mi najbol všeč gasilci. nevem zakaj:)
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
mene pa uniformirani nic bolj ne privlacijo...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
[She.] napisal/-a:meni so pa dobri u uniformi za natakarstvo .. ko so tko oblečeni na šoli se usem puncam sline cedijo..
čene pa tud mladi zdrauniki niso bad
Mihaaaaaaaaaaaaaaaaa
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
eva. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
bubbles napisal/-a:moja šibka točka so reševalci. neki je na tistih rdečih hlačah z odsevniki... njami!
o ja. enkrat ni blo moje zdravnice pa sm mogla h takmu mladmu tipčku v rdečih hlačah. jah, pol je pa šaru po moji očki pa je reku da ne vid nč nevarnega, ampak mene je še vedno tok bolel da je mogu še enkrat vse pogledat
drugač pa reševalci in zdravniki najboljnajbolj sexy, vojaki so sexy, gasilci so sexy, policaji pa mi niso tok. vedno najprej pomislim na te njihove vice pa se mi zdijo sexy.čeprov, verjamem v izjeme
najbl kul mi je da je moj lubk reku da bo šu medicino študerat :knuddel:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov