moški in uniforme
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Sweet Princess napisal/-a:Jaz pa menim, da so še ta najbl sexi moški u izbrani obleki, srajci, kravati. Ni boljšega kot gledat ga na sestanku kako razlaga kaj pomembnega, medtem ko gre meni po glavi vse kaj drugega kot pa mesečna statistika...
o, jaa!!!!js tut padam na take.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- Rhea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 10. 2004
- Kraj: Frigate Bay
lolitaa napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a:Jaz pa menim, da so še ta najbl sexi moški u izbrani obleki, srajci, kravati. Ni boljšega kot gledat ga na sestanku kako razlaga kaj pomembnega, medtem ko gre meni po glavi vse kaj drugega kot pa mesečna statistika...
o, jaa!!!!js tut padam na take.
No, ce se temu rece "uniforma", se vama pridruzujem.
Drugace pa uniforme meni ne povzrocajo dviga krvnega pritiska. (Razen, ko kak policaj sredi krizisca mahtara naokoli kot kaksna baletka, brez da bi pravzaprav vedel, kaj bi rad dosegel.)
- dečva
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2007
Sweet Princess napisal/-a:Jaz pa menim, da so še ta najbl sexi moški u izbrani obleki, srajci, kravati. Ni boljšega kot gledat ga na sestanku kako razlaga kaj pomembnega, medtem ko gre meni po glavi vse kaj drugega kot pa mesečna statistika...
zraven pa obvezno paše še en dan stara bradica, pa zrihtana frizurca...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
dečva napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a:Jaz pa menim, da so še ta najbl sexi moški u izbrani obleki, srajci, kravati. Ni boljšega kot gledat ga na sestanku kako razlaga kaj pomembnega, medtem ko gre meni po glavi vse kaj drugega kot pa mesečna statistika...
zraven pa obvezno paše še en dan stara bradica, pa zrihtana frizurca...
Joooj nehte
Drgac me pa uniforme (policaji, vojaki...) sploh ne privlacijo, ravno nasprotno - odbijajo me.
-
marlynka.z.diamanti - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: cuba*
moj dečko je vojak, drugač pa res palim na uniforme(no ja kakšna smetarska lih ne) pa tud kravatarji so sexyyyy
Kadar si nekaj močno želiš,vse stvarstvo stremi k temu,da se ti sanje uresničijo*
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
marlynka.z.diamanti napisal/-a:moj dečko je vojak, drugač pa res palim na uniforme(no ja kakšna smetarska lih ne) pa tud kravatarji so sexyyyy
hahaha mene pa prav smetarska najbolj pali seveda se hecam
jst se cela stopim ko vidim kakega hudega policaja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov