moški in uniforme
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
principesa napisal/-a:Dagi napisal/-a:principesa napisal/-a:tud men je sexy uniforma ne rečem. moj sicer ni v uniformi je pa ragbijaš in je tud zeloo sexy . drgač pa glede na to, da študeram obramboslovje,so tm tud mladci v uniformah..
kje??? Kje so bli pa še lansklet?? Js sam jih vidla sam na proslavah pa na vojaških vajah pa na taboru...
no sj. ne maširajo glih po šoli a ne
amapk tri tedne si pa loh oči paseš
pa na žure pridejo včasih... Js ti svetujem da izkoristiš vse mogoče "obveznosti" ker jih nikol več pol ne boš tolk vidla... Oh ja... dobri stari časi...
Always look on the bright side of life!
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
ufff....v to temo pa jaz spadam definitivno.
me fulllllll privlačijo policijske uniforme. to pa moram priznat...da so mi pa policajčki fuuuul sexy....še avto ko ga vidim.
ne glede na vice policajske...pa tud v sexu so odlični...ko lahko uniformu slačiš...grrr.. Sicer ok, tud zgledat mora nekako v obrazu...prav neko seksapilnost odsevajo name...da se mi kar šejkajo kolena....
me fulllllll privlačijo policijske uniforme. to pa moram priznat...da so mi pa policajčki fuuuul sexy....še avto ko ga vidim.
ne glede na vice policajske...pa tud v sexu so odlični...ko lahko uniformu slačiš...grrr.. Sicer ok, tud zgledat mora nekako v obrazu...prav neko seksapilnost odsevajo name...da se mi kar šejkajo kolena....
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Še vedno ostajam pri zdravnikih
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Uniforme, pravite? Oh yeah..
Ni je cez policijsko uniformo
Hello, 911. I''m on fire!
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
br0ken heart napisal/-a:Uniforme, pravite? Oh yeah..
Hehe jaz jih že 3tedne opazujem na MNZju
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
men so pa edino vojaki noro dobri od teh uniformiranih moških. Mmmm sam vojaki pa res
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Uniforma naredi tipa malo bolj njami ja .
Vojaki.... MMMM (sem ponosna, da jih pogosto videvam, pa še kar nekaj jih poznam - brat pa bratranc v vojski), všeč so mi tudi uniforme gradbenikov, ki pa jih večinoma človek vidi v filmih in zgoraj brez (padem dol), pa uniforme gasilcev mi tudi niso slabe, me pa piz*i, da niso naši gasilci takšni kot uni iz une nadaljevanke...
Vojaki.... MMMM (sem ponosna, da jih pogosto videvam, pa še kar nekaj jih poznam - brat pa bratranc v vojski), všeč so mi tudi uniforme gradbenikov, ki pa jih večinoma človek vidi v filmih in zgoraj brez (padem dol), pa uniforme gasilcev mi tudi niso slabe, me pa piz*i, da niso naši gasilci takšni kot uni iz une nadaljevanke...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov