moški in uniforme
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
norolescentka napisal/-a:mene uniforme nekak takoj spomnejo na to ,da hoče met moški oblast, da je vzvišen in me zato ne pritegnejo. preveč so mi mačistične.
poleg tega majo vse nek čuden vonj, še posebej če gre za vojaka al pa policaja al pa lovca, k uniformo hranijo skup z orožjem........FUJ! olje za čiščenje pištol mi ful smrdi.
moj ni niti malo vzvišen...niti noče in ne more imet oblasti...vsaj nad mano ne...sploh pa prvič slišim, da ima uniforma čuden vonj..ker se je večina itak doma pere...oziroma hlače in jakna v čistilnici...srajce pa pulovri pa normalno doma...pištola pa je itak zmeraj v etuiju..ko gredo pa streljat...pa imajo delovne uniforme...
mojemu policijska uniforma res full paše..še posebej k njegovim modrim očem..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
xx_Sissy_xx - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
- Kraj: nekje kjer je lepo....
Ja jaz sem dobesedno nora na tipe v uniformah,še vsak tip ki sm ga mela je bil uniformiran....mmm...prevladajo vojaki in policaji,pa tudi varnostniki.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ma ni da sem neki mahnjena na uniforma...ampak so pa definitvino seksi:)
and the most sexy is my personal body guard v njegovi uniformi....za kravat bi ga nekam zvlekla....
and the most sexy is my personal body guard v njegovi uniformi....za kravat bi ga nekam zvlekla....
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
pr polcajih mi zmer najprej potegne na vice tko da to ne, pa se kar sm mela izkusn so se izkazal podobn kt u vicih tko da..
vojaki so hoooot ampak razn ce se setas okol vojasnc al pa kje nimas lih sanse da jih sred mesta spoznas
vojaki so hoooot ampak razn ce se setas okol vojasnc al pa kje nimas lih sanse da jih sred mesta spoznas
Zivljenje je piskotek!
- *cukrček*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
- Kraj: celje
Drobtinica napisal/-a:Uniforme ameriške mornarice.... Mljask!
Uniforme naših gasilcev... Poznam enega, ki je prav HOT v njej! Za pohrustat! Še posebej, ko jo sleče
Pa kak visok, temen moški v poslovni obleki.... Bi ga kr za kravato kam zvlekla!!! :D
se kr podpišem
njami pa uniforme...valda, če so na dobrih tipih
Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
MIGRENA napisal/-a:^^ Oh tut kšni tipi k mi ne padejo kuj v oko pa jih vidiš pol v uniformi so pa čist drugi... taki bolj sexi ...
pa še res je ... drgač pa ja, tud kakšna dobra klasična temna obleka zna z drugač povprečnega dedca nardit čuda
The secret of success is consistency of purpose.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
micamaca napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:^^ Oh tut kšni tipi k mi ne padejo kuj v oko pa jih vidiš pol v uniformi so pa čist drugi... taki bolj sexi ...
pa še res je ... drgač pa ja, tud kakšna dobra klasična temna obleka zna z drugač povprečnega dedca nardit čuda
Tut ja... še dobr, da je velik takih služb kjer je "obvezno" met obleko gor, ker če ne bog ve kakšni bi okol hodil
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Pri meni pa uniforme na moških sploh ne delujejo. Sem jaz čudna ali kaj
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Noup, nisi čudna, če pa si, pol sm tut js. Ne vidm nč preveč fascinantnega na uniformiranih tipih. Če mi je dobr, mi je z uniformo al pa brez
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]