moški in uniforme
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Auch!
Meni so všeč policisti in vojaki, ko je govora o uniformah, ampak ok, tip mora bit že sam po sebi lep, drugače mu uniforma čist nič ne pomaga. Jaz sem se pred par leti nekaj zapletala s policajem, ampak dokončno zapletla se nisem - mi je pa bil strašno všeč v uniformi. Moj dragi je pa tudi s policije, s tem da ni policaj in tudi ne nosi uniforme, zgleda pa da vse moje poti vedno znova vodijo na policijo (no, skoraj vse).
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
tiasha napisal/-a:bejbika napisal/-a:kaj pa gasilci in njihove široke hlače ter ramena?
ja ja ... tut teh se ne bi branila ...
No če bi bili naši gasilci taki bi pri meni sigurno vsak teden gorelo
no da nam OT
Uniforme same me niti ne privlačijo mora me bol tisto kar je v uniformo oblečeno!Tako da če je pa tisto ...se ne branim prav nobenega
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
*_nincy_* napisal/-a:No če bi bili naši gasilci taki bi pri meni sigurno vsak teden gorelo
A bi jih kr sama poklicala pa rekla: Hello fireman, I`m on fire
Mene je enkrat mal osvajal en tip k je bil policaj pa mi je bil faca pa vse sam me res nič na njemu ni pritegnilo oz. ni blo nobene kemije... sam k sm ga pa v uniformi vidla so se mi pa kr oči zasvetle - pomoje mu ni blo nč jasn. K je bil v civilu me ni zanimal k je bil pa v uniformi je pa že mislu, da kej bo... sam vseen ni blo nič
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Nekej podobnga se je men zgodil ko smo mel decembra eno proslavo v FRS-ju v Mostah, pol po proslavi pa še fešto, pa smo bli mi tud povableni... Pol pa dokler sm gledala vse te pobe v uniformah so bli skor vi po vrsti fejst, pol ko so se pa preoblačt začel v civil, pa sploh ne več tok... Še zdej mam mehke kolene če se sam spomnem da je šlo več kot polovica 1. brigade mim mene - pol pa veste kolk filma je blo to... Zgleda da sm tud js fejt mahnjena na uniforme... Je pa res da je biu en specialc hud tko v uniformi kt v civilu... Samo ma punco že najdl, pa ga to ni kej ekstra motil, tega pa js ne maram...
Always look on the bright side of life!
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Uniforme ameriške mornarice.... Mljask!
Uniforme naših gasilcev... Poznam enega, ki je prav HOT v njej! Za pohrustat! Še posebej, ko jo sleče
Pa kak visok, temen moški v poslovni obleki.... Bi ga kr za kravato kam zvlekla!!!
Uniforme naših gasilcev... Poznam enega, ki je prav HOT v njej! Za pohrustat! Še posebej, ko jo sleče
Pa kak visok, temen moški v poslovni obleki.... Bi ga kr za kravato kam zvlekla!!!
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
samjaz napisal/-a:OK, a mamo v SLO tudi take gasilce? Me je malo začelo piromanstvo zanimat
ne nimamo ne skrbi
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
mene uniforme nekak takoj spomnejo na to ,da hoče met moški oblast, da je vzvišen in me zato ne pritegnejo. preveč so mi mačistične.
poleg tega majo vse nek čuden vonj, še posebej če gre za vojaka al pa policaja al pa lovca, k uniformo hranijo skup z orožjem........FUJ! olje za čiščenje pištol mi ful smrdi.
poleg tega majo vse nek čuden vonj, še posebej če gre za vojaka al pa policaja al pa lovca, k uniformo hranijo skup z orožjem........FUJ! olje za čiščenje pištol mi ful smrdi.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov