moški in uniforme

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 20. Jan. 2009 15:45

Moški v uniformah me ne privlačijo nič bolj od tistih brez uniform. :D No če že moram izbirati, potem lahko rečem, da so mi nekako najbolj pri srcu piloti (seveda če so že nasploh po mojem okusu). Domnevam pa da me privlačijo ne zaradi uniforme, ampak zato ker je popolnoma jasno, da je za opravljanje take službe potrebno določeno znanje in sposobnosti, mene pa nič ne privlači bolj kot pametni (in seveda poleg tega še fejst) moški. :D
Sem pa zadnjič videla tako hudo policistko, da sem kar debelo pogledala. Kot da bi ušla iz kakega filma. Prisežem, da so se moški kar slinili, ko je šla mimo njih. :twisted: :lol:
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 20. Jan. 2009 15:47

Marinci! :heiss:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 25. Jan. 2009 15:25

men so ble uniforme zmer ful zakon, dokler se nism znajdla med njimi... zdej ko bi končno lahko uživala, je pa vs čar zginu... :(
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 26. Jan. 2009 23:08

Zakaj tako misliš bretta?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Jan. 2009 23:25

SSarchy napisal/-a:Odvisno od uniforme..
:wink:
Slika

a ne nooo, tale je pa tok bljak :tot:

sem pa nooooooora na uniforme!!!Sploh gasilske,policijske,reševalske....Ampak policijske najbolj :P :hearts:
vrhunec unifrom so pa specialci!!!aaaaaaaaaaaaaaa, za znort :D
o fantazijah pa nebi..... :D :D

Kej tazga me zmeri fascinira....obožujem fuzbal tekme, zmer se štulim zraven specialcev,haha..jah, obsedena, ni kej...

Aja najgrši so mi pa kravatarji...bljak!
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 27. Jan. 2009 8:36

Sej zgornja slikca je bla mišljena bolj kot hec, v kontekstu z julijinim pogovorom.. To ni nobena uniforma.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 27. Jan. 2009 14:29

Mene uniforme tok ne obsedajo kokr mojga......sm mogla dve iz službe prnest, da jih kdaj zvečer oblečm. In po vseh teh letih ga še vedno pali :twisted:
-Lunna-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a -Lunna- » 28. Jan. 2009 15:14

mene tudi ful privlačijo uniforme....vendar samo policajev ki delajo na terenu in imajo terenska oblačila....oblačila navadnih policajev me pa odbijajo sto na uro.....
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 28. Jan. 2009 16:05

Ja, najbolj so hot tipčki iz Village People.... :roll: :roll:

No ja, sej kul če imajo nekateri fetiše na uniforme... Jaz jih nimam, še odbijajoče so mi.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 29. Jan. 2009 0:24

Meni so vse skori cool razn policijskih. Ker takoj pomislim na takšne, ki jih srečuješ vsak dan-po večini kretene.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Jan. 2009 0:57

SSarchy napisal/-a:Sej zgornja slikca je bla mišljena bolj kot hec, v kontekstu z julijinim pogovorom.. To ni nobena uniforma.

ja sej vem ja, sam useen, grozen je :D :x

sp3lca....Men je pa lih to ušeč pr policajih; njihova nadutost in ponašanje v smislu "jaz sem bog" :D :P Sicer načeloma ne maram takih ljudi, ampak v tisto uniformo to fuuuuuuul paše..Sploh ker sm poznala enga policajčka in učas tud mela neke mučke z njim in mi je bil norooo seksapilen lih zarad te nadutosti :) Moški v polciski uniformi more met mal večjo avtoriteto in oblast nad tabo, da pokaže kdo je mož zakona :D uuuuuu sexiiii noooo :love:
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 29. Jan. 2009 16:58

mene pa sploh ne fascinirajo tipi v uniformah...hehe
me bolj tipi v boxericah..al pa oviti samo v brisačo....seveda če je postava za to...hehe :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 29. Jan. 2009 17:12

Men večina teh "klasik" ne potegne sploh.

Če že kej, me fascinirajo vojaški piloti, nimam pojma, zakaj, najbrž zarad enih fotk, k sm jih enkrat nekje mela, pa zato, kr je moja lubezen bl u to smer uperjena (ni pilot, je pa dost po avionih in tut tko napraulenga sm ga že vidla in je biu adijo pamet :hearts: ).

Drgač me pa useka, če vidm svojga fanta napraulenga u "biznis cotah" (če štejem to pod uniformo), kr je to čisto nasprotje tisga, u kar so drgač naprauleni. Mi je pa ubijalska kombinacija speglanih hlač, reklca, skejt superg (ja, superg, k morjo bit nujno tiste ta najbl obične, enobarvne, nenačičkane), skuštranih las in sončnih špeglou (po možnosti aviatorke). Koneeeec :smajli-k-vleče-jezik-po-tleh:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 31. Jan. 2009 12:02

-Lunna- napisal/-a:mene tudi ful privlačijo uniforme....vendar samo policajev ki delajo na terenu in imajo terenska oblačila....oblačila navadnih policajev me pa odbijajo sto na uro.....

koko to mislš??

Majaoko prej sm zmer dol padla ko sm vidla kšnga tko oblečenga, zdej jih videvam pa vsak dan... :D Samo s tega vidika... :D Ma ne znam točn razložit, ampak ne gane me več. :D
Me pa še vedno zlo fejst gane ko vidm vojaškega pilota :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Jan. 2009 12:32

Verjetno misli, da so ji všeč tiste temno modre uniforme policajev, ko gredo na racijo ali kaj podobnega in ne tiste, ki vsak dan patruljirajo naokrog ter preverjajo promet. :) Drugače pa -Lunna-, saj "navadni" policaji kot jih ti imenuješ, so tudi na terenu (intervenciji). :wink:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov