moški in uniforme
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Moški v uniformah me ne privlačijo nič bolj od tistih brez uniform. No če že moram izbirati, potem lahko rečem, da so mi nekako najbolj pri srcu piloti (seveda če so že nasploh po mojem okusu). Domnevam pa da me privlačijo ne zaradi uniforme, ampak zato ker je popolnoma jasno, da je za opravljanje take službe potrebno določeno znanje in sposobnosti, mene pa nič ne privlači bolj kot pametni (in seveda poleg tega še fejst) moški.
Sem pa zadnjič videla tako hudo policistko, da sem kar debelo pogledala. Kot da bi ušla iz kakega filma. Prisežem, da so se moški kar slinili, ko je šla mimo njih.
Sem pa zadnjič videla tako hudo policistko, da sem kar debelo pogledala. Kot da bi ušla iz kakega filma. Prisežem, da so se moški kar slinili, ko je šla mimo njih.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Marinci!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
a ne nooo, tale je pa tok bljak
sem pa nooooooora na uniforme!!!Sploh gasilske,policijske,reševalske....Ampak policijske najbolj
vrhunec unifrom so pa specialci!!!aaaaaaaaaaaaaaa, za znort
o fantazijah pa nebi.....
Kej tazga me zmeri fascinira....obožujem fuzbal tekme, zmer se štulim zraven specialcev,haha..jah, obsedena, ni kej...
Aja najgrši so mi pa kravatarji...bljak!
-
SSarchy - Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Sej zgornja slikca je bla mišljena bolj kot hec, v kontekstu z julijinim pogovorom.. To ni nobena uniforma.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Mene uniforme tok ne obsedajo kokr mojga......sm mogla dve iz službe prnest, da jih kdaj zvečer oblečm. In po vseh teh letih ga še vedno pali
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ja, najbolj so hot tipčki iz Village People....
No ja, sej kul če imajo nekateri fetiše na uniforme... Jaz jih nimam, še odbijajoče so mi.
No ja, sej kul če imajo nekateri fetiše na uniforme... Jaz jih nimam, še odbijajoče so mi.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
SSarchy napisal/-a:Sej zgornja slikca je bla mišljena bolj kot hec, v kontekstu z julijinim pogovorom.. To ni nobena uniforma.
ja sej vem ja, sam useen, grozen je
sp3lca....Men je pa lih to ušeč pr policajih; njihova nadutost in ponašanje v smislu "jaz sem bog" Sicer načeloma ne maram takih ljudi, ampak v tisto uniformo to fuuuuuuul paše..Sploh ker sm poznala enga policajčka in učas tud mela neke mučke z njim in mi je bil norooo seksapilen lih zarad te nadutosti Moški v polciski uniformi more met mal večjo avtoriteto in oblast nad tabo, da pokaže kdo je mož zakona uuuuuu sexiiii noooo
-
Aloha - Cosmopsiho
- Kraj: Havajsko otočje
Men večina teh "klasik" ne potegne sploh.
Če že kej, me fascinirajo vojaški piloti, nimam pojma, zakaj, najbrž zarad enih fotk, k sm jih enkrat nekje mela, pa zato, kr je moja lubezen bl u to smer uperjena (ni pilot, je pa dost po avionih in tut tko napraulenga sm ga že vidla in je biu adijo pamet ).
Drgač me pa useka, če vidm svojga fanta napraulenga u "biznis cotah" (če štejem to pod uniformo), kr je to čisto nasprotje tisga, u kar so drgač naprauleni. Mi je pa ubijalska kombinacija speglanih hlač, reklca, skejt superg (ja, superg, k morjo bit nujno tiste ta najbl obične, enobarvne, nenačičkane), skuštranih las in sončnih špeglou (po možnosti aviatorke). Koneeeec :smajli-k-vleče-jezik-po-tleh:
Če že kej, me fascinirajo vojaški piloti, nimam pojma, zakaj, najbrž zarad enih fotk, k sm jih enkrat nekje mela, pa zato, kr je moja lubezen bl u to smer uperjena (ni pilot, je pa dost po avionih in tut tko napraulenga sm ga že vidla in je biu adijo pamet ).
Drgač me pa useka, če vidm svojga fanta napraulenga u "biznis cotah" (če štejem to pod uniformo), kr je to čisto nasprotje tisga, u kar so drgač naprauleni. Mi je pa ubijalska kombinacija speglanih hlač, reklca, skejt superg (ja, superg, k morjo bit nujno tiste ta najbl obične, enobarvne, nenačičkane), skuštranih las in sončnih špeglou (po možnosti aviatorke). Koneeeec :smajli-k-vleče-jezik-po-tleh:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
beretta - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2008
-Lunna- napisal/-a:mene tudi ful privlačijo uniforme....vendar samo policajev ki delajo na terenu in imajo terenska oblačila....oblačila navadnih policajev me pa odbijajo sto na uro.....
koko to mislš??
Majaoko prej sm zmer dol padla ko sm vidla kšnga tko oblečenga, zdej jih videvam pa vsak dan... Samo s tega vidika... Ma ne znam točn razložit, ampak ne gane me več.
Me pa še vedno zlo fejst gane ko vidm vojaškega pilota
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Verjetno misli, da so ji všeč tiste temno modre uniforme policajev, ko gredo na racijo ali kaj podobnega in ne tiste, ki vsak dan patruljirajo naokrog ter preverjajo promet. Drugače pa -Lunna-, saj "navadni" policaji kot jih ti imenuješ, so tudi na terenu (intervenciji).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov