moški in uniforme
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
Za vse fanice vojaških uniformirancev priporočam perfektno (zame) nadaljevanko, ki jo lahko gledate online - Stargate Atlantis in Stargate SG1. Poleg razvajanja čutov ob gledanju raznih bojev naših junakov ob reševanju sveta, lahko ob gledanju razmišljamo tudi o družbi, odnosih, verstvih in globjih teozofskih vprašanjih.
Pa še uradna stran.
Pa še uradna stran.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm hodila na zdravstveno, pa zdej sm na višji. In sm že par let nazaj ugotovila da so zdravniki toook sexi. Kadar je pršu kkšn mlad fizioterapevt, sm se jst kr topila zravn
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
anahirbd - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2007
- Kraj: štajerska
Sugar_baby napisal/-a:Jst sm hodila na zdravstveno, pa zdej sm na višji. In sm že par let nazaj ugotovila da so zdravniki toook sexi. Kadar je pršu kkšn mlad fizioterapevt, sm se jst kr topila zravn
Enako. Pa k mamo prakso v bolnici <3 tisti ko na rentgenu delajo, fizioterapevti, zdravniki.. Čist usakega prečekiram!
Sam k se pa 3/4 dohterjev toook nosi, da dol padeš.
-
Mah une zdravnike sm jst kr ignorirala. Sam k so pa pol po zajtrku pršli uni fizioterapevti...uf smo se use topile.
Al pa na ortopedsko kliniko pejte mal pogledat...uf sami fizioterapevti...si boste lah učke napasle
Al pa na ortopedsko kliniko pejte mal pogledat...uf sami fizioterapevti...si boste lah učke napasle
-
Jaqueline - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
Ravn zdle mam prakso na oddelku za ortopedijo in športne poškodbe. Žal mamo same fizioterapevtinje...ampak je en zdravnik tak, da ga z veseljem pogledam.
Drugače sem pa mnenja da so radiologi najbolši. Vsaj v naši bolnišnici. Se vedno javim da peljem bolnika na nuklearno . Hospital rocks.
Drugače sem pa mnenja da so radiologi najbolši. Vsaj v naši bolnišnici. Se vedno javim da peljem bolnika na nuklearno . Hospital rocks.
-
Jaqueline napisal/-a:Ravn zdle mam prakso na oddelku za ortopedijo in športne poškodbe. Žal mamo same fizioterapevtinje...ampak je en zdravnik tak, da ga z veseljem pogledam.
Očitno sm glih jst mela srečo glede tega. Sm bla na ortopedski na otroškem oddelku..in so bli zutri sami fizioterapevti okol mene in to vsi mladi pa fuul hudi sicer ne vem kje so se stari dohterji skrival sam se nism nič pritoževala.
Tko da ja...ful padam na medicince pa kkšne gasilce pa policaje uniforme so zakon
-
gregorjeva - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2007
- Kraj: štajerka valda
uh ni bol seksi kot je to:)
-
*lovely* - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
tud jst hodim na zdravstveno, in to mi je dobra stvar tega poklica,da lohka gledaš vse te hot tipe!!
nimaš kej.....čez medicince jih ni!!!!!!!!!!
ampak najboljši je pa moj reševalec!!!!!!!!
nimaš kej.....čez medicince jih ni!!!!!!!!!!
ampak najboljši je pa moj reševalec!!!!!!!!
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
- špelamarela
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2006
Js mam pa poklicnega gasilca..
Carpe diem !!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov