moški in uniforme
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
*Elle* napisal/-a:Dagi napisal/-a:
Elle a si iz Ambrusa? Hecam se... Sam moj je zadne cajte več tam kt doma... tud zdele...
Ne nism iz Ambrusa, sm pa iz Ivančne Gorice, čeprav je to 20km stran ane, so vseen skoz tle men je čist kul... hehe
zajebavaš... Kr (skor) zadela sm. Pa če jih je tam v Ambrusu čist preveč... pa še dolgčas jim je... nekam pa morjo jit... Blagor teb k maš tak fajn razgled...
Always look on the bright side of life!
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
^^Hehe, ane sam se mi pa res ful smilijo k morjo bogi skoz bit tle, sam ajde vsake tolk cajta koga ustavijo da si mal popestrijo dan... (naj jim bo dokler ne bojo mene) hehe
Tam jih je pa baje res fuuul, pa specialcev... Tuki mamo pa skoz (samo) en avto.. hehe
Tam jih je pa baje res fuuul, pa specialcev... Tuki mamo pa skoz (samo) en avto.. hehe
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
*Elle* napisal/-a:Tam jih je pa baje res fuuul, pa specialcev...
moj bi te zdele kr ustrelu k je tok alergičn na to... oni so posebna enota, ne specialci... Mene pa baš boli... vsi po vrst dobr zgledajo...
Always look on the bright side of life!
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:15, skupaj popravljeno 1 krat.
- tdy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
- Kraj: primorska
jst mam pa pred policaji tak rešpekt da to kar res ni
mene je groza tega da me bodo enkrat ustavl, kontrola prometa, al karkoli, mislim, pa tud če vem, da nism nič nardila narobe, groza!
pol da bi bil pa še kašn fin, joooooooj, ne ne ne
mene je groza tega da me bodo enkrat ustavl, kontrola prometa, al karkoli, mislim, pa tud če vem, da nism nič nardila narobe, groza!
pol da bi bil pa še kašn fin, joooooooj, ne ne ne
- tdy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
- Kraj: primorska
chiqqa napisal/-a:eh teh zgori zihr ni strah ker vejo, da če bo pizdarija, rečejo ime pa priimek od tega lubija pa je vse dobr..jo zastojn odnesejo
maš še tak rešpekt pred njimi?
heheh, pa ja, ne morš tega ponucat no
pol ga pa kolegi v službi špikajo kašna pa njegova po cesti dela
- Maja84
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 11. 2005
LaBonita napisal/-a:Sylar napisal/-a:Dagi napisal/-a:LaBonita napisal/-a:najbolj všeč so mi v uniformah fantje, ki so vojaški pilotje
hudi ja... ampak od teh sam teč kokr ti noge dajo...
Zakaj?
ja, tudi mene zanima lahko tudi na ZS če je kakšna huda štorija
hehe....moj je vojaški pilot pa me ni sleku takoj hehe....drugač pa sem mu tud jst rekla če res drži to kot pravijo da so taki "jebači" sej je sam smejat začel pa reku: "ej nehi Top Gun gledat" je reku da so mel testiranje na letališču pa so prišle 2 ženske iz DIFa in se se piloti neki začel zafrkavat pa da je ena pribila pol: pa sej vi niste neki presrani pa nč se ne slinite okol punc pa to.....so jo sam vsi čudn pogledal....očitno res niso vsi piloti tko egoistični
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Moj nosi uniformo v službi, pa mi je dosti bolj seksi v majici brez rokavov in spranih kavbojkah.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]