moški in uniforme
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
Jochie napisal/-a:PlayLejdi napisal/-a:mene že kar mal skrbi...ker me res preveč že privlačijo policaji....še policijski avto, ko ga vidim. pa nevem, kako se odsredotočit od tega.
dokler ne delaš prekrškov z namenom, da bi ti njih privlačila, ni panike!
ko boš pa enkrat začela plačevati kazni za to, da boš lahko v njihovi družbi...potem se je pa za zamislit!
si me pa potolažila, res. tega res ne delam, pa upam da nebo prišlo do te zasvojenosti.
če pa so že v uniformi tok rajcig pa srčkani..pa še u pojstli fenomen...pa tud obdarjeni....pa res ne morem mimo...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Lejla86 napisal/-a:Mene tud ne ganejo uniforme... . Prej kkšna lepa poslovna obleka...
Mene pa nič od tega.
Ampak moj dragi tudi nosi uniformo v službi.
-
Dagi napisal/-a:PlayLejdi napisal/-a:če pa so že v uniformi tok rajcig pa srčkani..pa še u pojstli fenomen...pa tud obdarjeni....pa res ne morem mimo...
a mava midve z istim opravka...
lahko da tudi , ampak mislim da ne...saj jih je več takih
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
PlayLejdi napisal/-a:Dagi napisal/-a:PlayLejdi napisal/-a:če pa so že v uniformi tok rajcig pa srčkani..pa še u pojstli fenomen...pa tud obdarjeni....pa res ne morem mimo...
js sm že v prvo v terno zadela tko da ne vem če jih je več... Me pa na pester delovni čas sploh ne bi presenetl, če bi mel dve ljubici...
Always look on the bright side of life!
-
Dagi napisal/-a:PlayLejdi napisal/-a:Dagi napisal/-a:PlayLejdi napisal/-a:če pa so že v uniformi tok rajcig pa srčkani..pa še u pojstli fenomen...pa tud obdarjeni....pa res ne morem mimo...
js sm že v prvo v terno zadela tko da ne vem če jih je več... Me pa na pester delovni čas sploh ne bi presenetl, če bi mel dve ljubici...
pri meni je bla terna trikrat zaporedna...tako da...res nekaj je na njih...uniforme so itak rajcig ubitačne...ampak ko pa še nastopijo v seksu..je pa že too muč za moje šibko srce. najlepše je še...ko maš možnost mu postopoma slačit unoformo
-
Dagi napisal/-a:PlayLejdi napisal/-a:najlepše je še...ko maš možnost mu postopoma slačit unoformo
aha...
no me veseli, da me ena končno razume. sam jaz sem prav že jezna nase, ker se ne morem in ne morem oddaljit od policajev...privlači me jih vedno več...in mi ni, da bi bila "tista", ki je podrla policijsko postajo.
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Pol veste kako je men k jih vsak dan gledam uf...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
PlayLejdi napisal/-a:Dagi napisal/-a:PlayLejdi napisal/-a:najlepše je še...ko maš možnost mu postopoma slačit unoformo
aha...
no me veseli, da me ena končno razume. sam jaz sem prav že jezna nase, ker se ne morem in ne morem oddaljit od policajev...privlači me jih vedno več...in mi ni, da bi bila "tista", ki je podrla policijsko postajo.
to morš enga tam pa drucga drge, pa tretjega spet drugje...
Elle a si iz Ambrusa? Hecam se... Sam moj je zadne cajte več tam kt doma... tud zdele...
Always look on the bright side of life!
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Dagi napisal/-a:
Elle a si iz Ambrusa? Hecam se... Sam moj je zadne cajte več tam kt doma... tud zdele...
Ne nism iz Ambrusa, sm pa iz Ivančne Gorice, čeprav je to 20km stran ane, so vseen skoz tle men je čist kul... hehe
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov