moški in uniforme

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ŠpeLLa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 3. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a ŠpeLLa » 28. Mar. 2007 18:15

joooj..kr toplo mi rata, ka vidm čednega mladeniča u uniformi - pa ni važn - policaj, vojak, zdravnik, gasilc, reševalec...mmm <3
*Kým VieŠ SnívaŤ, TaK Máš NádeJ*
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 29. Mar. 2007 7:02

metuljčica* napisal/-a:Pri meni pa uniforme na moških sploh ne delujejo. Sem jaz čudna ali kaj :lach:

hm... ja :wink: Hecam... :)

Js še zmer za policaje pa vojake navijam... ampak to sam za oči spočit... Drugač pa tko z enimi kot z drugimi slabe izkušnje... ne vem ampak kr nekje v podzavesti mam, da če že vsaj mal dobr zgleda je pa zihr kurbir... Ne zdj mislt da tud za vaše fante to velja... to je sam moja podzavest... :wink:

Varnostniki pa... ni šans... to so mi pa že itak od vseh najbl antipatična bitja... Pa sploh uni "kao" varnostiki pred lokali ala e ti maLA ti pa ne boš šLa tuki notr a pa boš meLa probLeme smano... :twisted: Sam OMG...
Always look on the bright side of life!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 29. Mar. 2007 13:45

Varnostniki pa... ni šans... to so mi pa že itak od vseh najbl antipatična bitja... Pa sploh uni "kao" varnostiki pred lokali ala e ti maLA ti pa ne boš šLa tuki notr a pa boš meLa probLeme smano... :twisted: Sam OMG...

oooo...js mam pa takega sladkega varnostnika....pa cist je seksi v uniformi.....kr za kravato bi ga nekam zvlekla:)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Mar. 2007 23:46

ma sej varnostniku se malo posmejš in vržeš kšno debato z njim...meni je vedno ratavalo...1x še tko preveč, d je pole tip (drgači ful ful lušn) za mano u wc pršu...še doro d je biw wc puhn drugih punc... :?
ŠpeLLa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ŠpeLLa » 30. Mar. 2007 16:21

Varnostniki pa... ni šans... to so mi pa že itak od vseh najbl antipatična bitja... Pa sploh uni "kao" varnostiki pred lokali ala e ti maLA ti pa ne boš šLa tuki notr a pa boš meLa probLeme smano... :twisted: Sam OMG...[/quote]

hahahahaha ta je dobra :D se kr strinjam, pa vem kuko to zgleda :D OMG je kr pravi izraz...sj kaki so vredu. ampak ostali pa mislijo da so bogovi, ko lahko pred lokali stojijo in kao "varujejo" my ass...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 01. Apr. 2007 11:54

mja varnostniki so pa tut kr eni...nevem ce poznam kasnga k sluz svojmu namenu... pr nas je en lokal pa DVA varnostnika pred vhodom pa kao 18 je meja blablabla... poj se pa notr same 16 pjane po tleh pa po tipih valajo :? :roll:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 01. Apr. 2007 13:28

Meni se zdi, da tukaj malo mešate pojma varnostnik in redar. :wink:
ŠpeLLa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a ŠpeLLa » 01. Apr. 2007 21:48

ah karkol so - oboji se majo za bogove. žoka sam mal dekolteja pokaže, pa jo not spusti, u resnic ma pa 15 let. prosim te...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 02. Apr. 2007 15:05

haha...meni so pa varnostniki fajn....nikoli mi torbice ne pregledujejo, ko grem v klub:)carji!....ampak dobro, to ne zarad dekolteja ampak ker sem pač stalnica v tem klubu.

drugace pa ja, znajo bit kr nadležni, ampak so pa nekateri res carji...
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 08. Avg. 2007 10:44

Ponosna punca in hči vojaka :P In seveda tut nora na uniforme (policijske in vojaške)
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 08. Avg. 2007 12:59

tud men je sexy uniforma ne rečem. moj sicer ni v uniformi je pa ragbijaš in je tud zeloo sexy :oops: . drgač pa glede na to, da študeram obramboslovje,so tm tud mladci v uniformah.. :D
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 08. Avg. 2007 13:03

uniforme so kul tipčki v njih pa še bolj. en sosed je poklicni vojak. mejdun dobro zgleda :oops: fotr je bil pa ene 20 let nazaj poklicni vojak v namibiji :D
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 08. Avg. 2007 13:09

Ja seveda da so sexy....moj pikc je tut vojak :)
Uffff k sm ga vidla u uniformi..... :oops:
Live your life like you want
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 08. Avg. 2007 13:12

principesa napisal/-a:tud men je sexy uniforma ne rečem. moj sicer ni v uniformi je pa ragbijaš in je tud zeloo sexy :oops: . drgač pa glede na to, da študeram obramboslovje,so tm tud mladci v uniformah.. :D

kje??? :eek: :D Kje so bli pa še lansklet?? :wink: Js sam jih vidla sam na proslavah pa na vojaških vajah pa na taboru... :(
Always look on the bright side of life!
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 08. Avg. 2007 14:22

Dagi napisal/-a:
principesa napisal/-a:tud men je sexy uniforma ne rečem. moj sicer ni v uniformi je pa ragbijaš in je tud zeloo sexy :oops: . drgač pa glede na to, da študeram obramboslovje,so tm tud mladci v uniformah.. :D

kje??? :eek: :D Kje so bli pa še lansklet?? :wink: Js sam jih vidla sam na proslavah pa na vojaških vajah pa na taboru... :(

no sj. ne maširajo glih po šoli a ne :D
amapk tri tedne si pa loh oči paseš :cool:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov