Moški in tatoo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
jaz bom kar tukaj postavla vprašanje, da ne bom odpirala nove teme. . . .
a si je dala kera delat pred kratkim tatoo, kakšnega, kje in koliko je dala zanj?
hvala!
a si je dala kera delat pred kratkim tatoo, kakšnega, kje in koliko je dala zanj?
hvala!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
SyrotkaGeneral - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2007
- Kraj: ljubljana
~NIA~ napisal/-a:moj govori da bi imel na levi strani prs (nad srcem kao) karantanjskega zmaja
no če si ga bo dou mi sporoč kje so mu ga naredl , k sm pr ene dveh že prašu če bi to naredl pa sta rekla da ne
V sovražnike ''z oblakov
rodu naj naš''ga treši grom,
prost, ko je bil očakov,
naprej naj bo Slovencev dom.
rodu naj naš''ga treši grom,
prost, ko je bil očakov,
naprej naj bo Slovencev dom.
- metuljcica46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
o, bom kr tle prašala....moj dolgoletna želja je tatoo. in v bistvu bi ga dala tko na desni strani,recimo nad robom hlač(tam pri uni kosti) ali pa na boku v isti višini...samo me skrbi, ko bi bla noseča da bi potem po končani nosečnosti ful grdo zgledalo, da bi se tatoo "raztegnil", vaše mnenje?
sm tudi razmišljala če bi ga dala čisto na skrito mesto..samo še ne vem točno no...
pa lep pozdravček
sm tudi razmišljala če bi ga dala čisto na skrito mesto..samo še ne vem točno no...
pa lep pozdravček
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
a ni posebna tema o tatujih???!! pod lepoto mislim da.
- metuljcica46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
rammsteingirl napisal/-a:a ni posebna tema o tatujih???!! pod lepoto mislim da.
hvala, nism vedla, se opravičujem..
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
men so tud tatuji na moških ful všeč,predvsem na rokih...ne tist preveč,da je že ceu porisan ...kr to zgleda rahlo neestetsko
I'm an angel, I'm a devil..I am sometimes in between..I'm as bad it can get..And good as it can be..Sometimes I'm a million colors..Sometimes I'm black and white..I am all extremes..Try figure me out you never can..There's so many things I am..
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Moj lubi ma super rokice, mišičaste in na obeh tatoo. Na eni strani ma bodečo žico, na drugi pa tigra.. Grrrr, moj tigerček
Full so mi všeč tatooji, sam da jih ni preveč.
Full so mi všeč tatooji, sam da jih ni preveč.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
uff sexy sam če je taprava postava za to.. na prou suhcani rokci vrjetn nebi zgledal tok hudo kokr na mišicah
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Men so pa tatooji zakon...bi jih mel po rokah, hrbtu, pa trupu...
Sam moji lubici to ni všeč...
Sam moji lubici to ni všeč...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov