Moški in tatoo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 27. Avg. 2007 9:46

Tatoo na moškem je njami...
Seveda more bit za moj okus okusen.
Moj ma tatoo (kitajska črka) na vratu, ki pomeni ponos. Potem ima na desni lopatici škorpijona ter na desni roki ima napisan DEVIL...

Meni je niiice :twisted:
Zadnjič spremenil Tigi, dne 05. Mar. 2008 16:23, skupaj popravljeno 1 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Mayikaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayikaaa » 27. Avg. 2007 12:19

meni osebno so tatuji ful všeč..ampak so mi všeč majhni,ne pa veliki :) sama sem se mislila tut it tetovirat..ampak ne prenesem takih stvari,tak da sem se rajši odločla za pirsing v nos :) moj fant pa ma en tatu..3kitajske črke na spodnjem delu noge na strani..in je men noro všeč :) je pa reku,da bi si dal še enga na komolc..tako sonce..ampak ga je na srečo minlo :)
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
Uporabniški avatar
Shamy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Shamy » 27. Avg. 2007 14:21

Moj pa ravnokar razmišlja (oziroma je že skoraj odločen), da si ga bo decembra dal na ramo - tigra. Pa ne vem, če mi je to sploh ušeč. Bojim se, da bo prevelik, pa da bo... čudn! Pa ne vem, a nej mu rečm, d nej ga raj ne da, al nej bom lepo tih pa počakam d vidm, kaj se bo zgodl. Drgač pa nism lih ljubiteljica tatoojev, všeč so mi majhni in diskretni. Kaj naj naredim? :oops:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 27. Avg. 2007 16:37

Shamy nič ne moreš naredit. Jst bi mu na tvojem mestu samo povedala, da tebi to pač ni všeč in da naj dela kar pač hoče. Ne smeš ga ovirat, ker je to njegovo telo in lahko dela z njim kar mu paše. Če bo naredil pa napako je pa to konec koncev njegov problem.
Jst sm si tud neskončno želela tatu, pa tud mojmu fantu to ni bilo všeč, samo mi nikoli ni rekel naj si ga ne dam. Vem da mu to ni všeč in mir. Sicer pravi da je lep in vse, samo vseen mu to ni nekako zelo všeč in tudi on ga noče imet. Mi je pa všeč, da me pusti čist na miru pri mojih osebnih odločitvah, kar tetovaža definitivno je.
Uporabniški avatar
Shamy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Shamy » 28. Avg. 2007 9:27

Angel girl, pa ti tvoj fant ni nikol nič rekel? Kaj pa po tem... Kako je sprejel to? Jaz mu res ne želim reči česar koli, ker vem, da je to njegovo telo itd. Spoštujem njegove odločitve in če se sam odloči za nekaj... Ne vem pa kako bom odregairala, ko se bo to res zgodilo...
Uporabniški avatar
ČrnaSenca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ČrnaSenca » 29. Avg. 2007 7:48

Tattoo zna biti v poslovnem svetu kar nadloga. Vedno ga moram skrivati in prav nihče v službi ne ve, da ga imam. Moj fant ima že kar nekaj časa željo, da bi si dal tattoo po celi roki, vendar je to zaradi službe nemogoče. Se pa tattooja na moškem tako navadiš, da ga po parih letih sploh ne opaziš več. Postane del njega in že skoraj samoumeven.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
Uporabniški avatar
Malena|8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Malena|8 » 29. Avg. 2007 9:55

mojga pa naprimer moti da mam jaz tatu...sicer sem ga mela ze prej ko sva se spoznala...ampak ker sva z kolegico rekli da si greva se po vec,... (imava ga namrec od vratu navzdol proti hrbtenici. In je reku da "me nebo vec mel" ce si bom dala se enega... :D
Uporabniški avatar
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a watershine » 29. Avg. 2007 10:39

men so sicer tut ušeč tatuji in pirsingi. sama mam uhan v popku in 5 uhanov na ušesih tatuja pa nimam. tut mojmu fantu so tatuji ušeč pa ga nima. sva se že hotla dat tetuerat ampak sva poštuderala da je pr tatujih tko da če ga maš na seb more neki o teb povedat, kr ene kracarije in ogromni tatuji so nama krneki. po tem sva pa še pršla do ugorovitve da te tatu spremlja celo življenje in da je treba dobr razmislt če hočeš pri 50ih še gledat poslikavo na svoji koži... tko da za enkrat si ga še ne nameravava nardit :)
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 30. Avg. 2007 17:24

Uh ja... Zaenkrat imam 10 uhanov u uhi (trenutno delujoči so samo 3, ostali so na počitku), drugje pa nimam nič, ker v popku jih ma že vsaka 2, v nosu tudi, v obrvi tudi...Pa itak mi niti ni všeč, razen v obrvi.
Tattoo pa čaka še. Mika me dat tattoo od vratu navzdol ali pa preko lopatic, pa spredaj levo ali desno pri spolovilu. Ampak nočem imet nič tradicionalnega, nobenih ptičk pa rož pa metuljčkov pa podobnih bedarij. Lep mi je pa tud tattoo, ko ga ma pevc v komadu I stand alone. Škorpijon med palcem in kazalcem - mmm.
Uporabniški avatar
Vylynk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vylynk@ » 30. Avg. 2007 19:45

ja tatto na tipih ... joj hot :zustimm:
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 30. Avg. 2007 22:08

moj si ga fuuul želi, sm nism čist prepričana da bi mu sedl to kar ma on u mislih. :?
sicer pa zaenkrat še nau nč probavu. sm da ni kšn tak tipičn kok so lefi pa neke črke itd.
čeporv po drugi strani pa bi biu kšn dober motiv straaašno sexy na njem... :oops: mora bit res posebn... :)
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 30. Avg. 2007 22:09

spet sm se neki zatipkala, pardon :oops:
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 31. Avg. 2007 15:36

Men je na tipih tko ful sexy, ce majo tatoo na vratu mnjami hami :ja:

Tko da ja, ce tipi nimajo prevec in prevelikih tatoo-jeu, je sexy, drgac me pa zna motit. Sicer pa ce bi biu tip ze prej moj, in bi si dau to narest, ga neb ovirala. Konc konceu je njegovo telo in naj pocne z njim kar zeli. Kljub temu bi ostala z njim in ga mela se naprej rada :)
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _*lunca*_ » 07. Sep. 2007 20:28

men je fuula všeč, če ma tip kak tattu...pač tak fajn se mi zdi če ga ma :D
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 07. Sep. 2007 23:04

men je to tko privlačno za znort, tak badboy imidž nardi..saj zdej k sm enga spoznala pa sva mal bluzila skup,se mi je zdel noro privlačno k je meu tko na roki oz.okol roke. sicer ga nism sprašvala o pomenu tattoja,sam zgledal je hudo.njamii :twisted: tko,da nimam nč proti,če ga ma k večjemu mi je ušeč,ker ga mam tud sama namen si dat.
Free your mind...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov