Moški in tatoo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 21. Avg. 2008 17:55

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:49, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 21. Avg. 2008 18:59

ufff men je najbl hudo če ma tip tattoo :gut:
ampak sam enga, pa še tega ne npr. čez celo roko. lepe so mi kitajske črke na nadlahti, ker majo dejansk nek pomen pa tattoo ni na 50 m opazn :D
naživce mi grejo pa motivi zmaja, tigra, ker so že tok obnucani in neizvirni :roll:
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bucka_* » 24. Avg. 2008 21:23

oo tatooji pa deci:D njaaam :) bi jih kr pojedla..moj si hoče zdj dat na hrbet.. komi čakam ko bo zihr tk hud da brezveze!!!
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 24. Avg. 2008 21:25

Men pa tattooji niso všeč. Če že, so mi lepši na ženski, ampak tud to ne. Nisem jst za tattooje... :nein: Mene bi tist tattoo kr motu, mam rajš "lepo čist kožo"--taka mi je bolj njami!! :D
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 25. Avg. 2008 22:25

Ne meni to ni všeč, še na ženskah mi ni. Ni to sploh normalno. In ni zdravo absolutno ne. Sem taka, da imam raje preventivo kot pa kurativo. Ne hvala tattoo.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: here on earth

Neprebrana objavaNapisal/-a redlolla » 26. Avg. 2008 7:46

uffa...tip in tatoo...njami :gut:

sicer je pa ful odvisno če mu paše al pa ne :D ma do zdej usakega k sm vidla s tatujem mi je biu totalno hud :flamingdev:
Uporabniški avatar
Sinamore
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Sinamore » 26. Avg. 2008 12:44

Moj ga ima, jaz pa tudi. :)
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a natašika » 26. Avg. 2008 19:25

midva ga tud mama oba :D on pa si gre zaj še po enega, ki si ga bo dal čez celi zgornji del roke... nisem lih navdušena, je pa mi všeč da bo tattoo mel pomen.. ribe-horoskop :D
ninika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ninika* » 27. Avg. 2008 8:59

men so tud tatooji zakon....sam mojmu pa niso ql.....jst si bom zdej dala sam tko bl mcnga :D
Uporabniški avatar
*Lilli*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lilli* » 29. Avg. 2008 20:02

je čist odvisno od tipa..nekomu paše nekomu malo manj...se spomnim enga tipčka, ki je že itak tko hud da jaoo...in pol sem vidla na takem lepem malo mogoče nevsakdanjem mestu tatto (ima ga zadi na vratu oz. ne čist na vratu mal nižje, sam ne še na hrbtu...ok vem zdaj sem mal zakomplicirala) tak lep vzorček, ki ni prevelik in ne premajhen..ma paše mu tko, da tja padeš...luškan je res njegov tatto in on :P

Tak, da ja so mi všeč tattoji na osebah, ki jim pašejo..sam pa spet mora bit nekak v mejah normale..grdo mi je ko ima nekdo pobarvane cele dele telesa(npr. roko) v kakem bedno grdem vzorcu pa pol še vse pisano ah..to mi sploh ni všeč..pa barvni tattoji tud odpadejo pri men..ok pomebno je predvsem to, da je na osebi videt super..pa kar koli že ima :)
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 29. Avg. 2008 22:54

meni je fuul všeč če ga ma tip na vratu...to mi je fuul dobro res, ampak to, kaka kitajska črka al pa kaj takega
ful me pa odbijajo tato-ji na rami al pa nogi, sploh če je ogromen tato, po možnosti kakega tigra, škorpiona itd... :roll:
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 29. Avg. 2008 23:44

electra* napisal/-a:ful me pa odbijajo tato-ji na rami al pa nogi, sploh če je ogromen tato, po možnosti kakega tigra, škorpiona itd... :roll:

Joj mene tut! Bljak. Lušni so taki mjčkeni na vratu al pa na zapestju. Moj ga nima, bi ga pa mel, men bi blo pa tut všeč. :)
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 30. Avg. 2008 9:57

Moj si ga je naredu na začtku tega leta na desno roko prstrani. 2 kitajske črke in mu pašejo. Zdej pa nori da bi še enega imeu :/
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 30. Avg. 2008 10:00

ja načeloma mi je všeč tatoo na moškem telesu, ampak tetoviranje ima mejo okusnosti. Eden tatoo ali dva, odvisno na katerem predelu telesa sta, pa tudi odvisno kaj predstavlja tatoo...moj je rekel pred dvemi dnevi da si ga želi, im moram rečt, da mi je všeč njegova zamisel. Naj si ga da, meni bo sigurno všeč, tako ti daje občutek da si malo divji, da si upaš...to je moje mišljenje in moj pogled...o tem ali je zdravo in koliko je navarno pa bi rekla, da zdravo glih ni, ampak kaj češ
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 12. Sep. 2008 20:38

ne vem kje drugje vprašat....
mogoče katera ve, kje se dobi tattoo nalepke? (zame, ne za avto)?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov