Moški in tatoo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 213 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
Men pa niso všeč, še na Davidu Beckhamu ne..
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Men tatoo na tipu zgleda fajn, če ma tip fajn postavo. Kakšen tatoo na pravem mestum, zna zlo dobr izpast.
Moj je sicer že omeniu, da bi to mel, tak da če bo še izrazu to željo, niam nič proti
Moj je sicer že omeniu, da bi to mel, tak da če bo še izrazu to željo, niam nič proti
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
- Cuker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
Jaz sem enkrat videla ko ga je en tip imel zadaj od lopatice pa spredaj do prsi. Hudoooooo sploh če ima tip še mišice.
Drugače so mi pa všeč takšni unikatni in izvirni. Fantu ali pa punci mora pasat in ga mora znat nosit. Drugače mi ni všeč, ne izgleda lepo.
Drugače so mi pa všeč takšni unikatni in izvirni. Fantu ali pa punci mora pasat in ga mora znat nosit. Drugače mi ni všeč, ne izgleda lepo.
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
evva napisal/-a:tatoo mi je všeč samo če je na pravem mestu. npr. ni mi všeč tatoo na roki ali na hrbtu, če je tip suh, če ma pa lepo postavco, pa dobr zgleda itak. ampak men tud ni všeč preveč iztetovirano telo, en tatoo je čist zadost.
Se v celoti strinjam!
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Meni je tok sexy, če ima tip tattoo. Ga imam tudi sama, kmalu si grem delati še kakšnega. Mogoče dva.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
moj je enkrat reku da si bo dou moje oci tetovirat tko cez ramo (mal zasenceno)...se vedno cakam ...
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
vojakinja_ napisal/-a:a vas moti če ma tip tatoo al vam je to lepo.???
Lahko je zellooo lepo in seksi , ampak odvisno kakšen tattoo ima. Tisti ogromni in "scary" tattooji mi res niso všeč.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
KayLeigh - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2010
meni je tattoo na tipu blazno sexy, ampak ga mora tip "znat" nosit. Na živce mi grejo tiste kitajske, japonske, arabske, hebrejske in ne vem kakšne vse črke, ki imajo kao nek pomen, pa itak nihče ne ve, kaj pomenijo.
Briga me za dober vtis, od zdej naprej sem EGO!ST.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
metuljčica* napisal/-a:Moj ga nima in k sreči nima želje po tem. Mogoče se komu zdaj fajn zdi, ampak le ostane za vse življenje!
Kaj pa potem, ko bi se naveličal motiva??
ne mores se navelicat tatuja! vzames ga kot del sebe. To je lih tak, ko da bi se svojih uh navelicala al pa josk
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
(sej ne vem, al sm že pisala v to temo al ne... )
Men so tattooji na tipu lah totalno kul, lah so mi pa totaln turnoff...
Za začetek odpadejo razne kitajske črke po vratu... a lahk mal več izvirnosti in osebnosti daš v tattoo?
Pol mi je pa bedno tut ful tattoojev kr tko nametanih brez kakšne povezave.
moj ma dva tattooja, sicer tud ne ravno v povezavi, ampak se ne vidi enega ko gledaš drugega tko da nej mu bo pa v prihodnjosti načrtujeva en skupn tattoo
Men so tattooji na tipu lah totalno kul, lah so mi pa totaln turnoff...
Za začetek odpadejo razne kitajske črke po vratu... a lahk mal več izvirnosti in osebnosti daš v tattoo?
Pol mi je pa bedno tut ful tattoojev kr tko nametanih brez kakšne povezave.
moj ma dva tattooja, sicer tud ne ravno v povezavi, ampak se ne vidi enega ko gledaš drugega tko da nej mu bo pa v prihodnjosti načrtujeva en skupn tattoo
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
Prvi neprebran prispevek • 213 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov