Moški in tatoo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 213 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
choco.cat napisal/-a:^^Izvirno je zame nekaj, kar se loči od drugih
U bistvu sem mislila bolj, kaj sploh se ostane - kitajske črke, zmaji, tribal tatuji, tako tudi ne metulčki, srčki, angelčki/hudički, tatuji nad ritjo - slika Ljubljane za tattoo recimo bi bla ful izvirna, samo ne nad ritjo
Kar se mene tice, je lahko vsak tribal izviren - ker se loci od drugih, saj niso vsi isti. Kot da bi rekla, da so vsi slikarji, ki so delali portrete, delali plagiat.
In tattooji me ne motijo.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
choco.cat napisal/-a:^^Če se ti zdi, da nič ne ostale, pol si pa res brez domišljije.
Ti pa tudi, glede na to, da te ze drugic sprasujem, pa se vedno nisi odgovorila.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
moj prjatu ima velik tattoo na roki...in sicer na veliko napisano njegovo ime ...eko, tak tattoo je pa res krneki! Bjak
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
moj je enkrat reku da bi imel moje oci tetovirane....ceprov....mam filing da je barvno slep tko da sploh nisem prepricana da tocno ve kake mam...
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Redko kater tatu mi je lep. Bolje, da ga nima kot da ga ima , ne igra nobene vloge, niti me tatuji ne privlačijo, prej bi me odbijali lahko. Mogoče kater res izviren tatu z zanimivo zgodbo ali z "globokim" pomenom za osebo, ki ga nosi, bi me impresioniral. Ampak to množično tetoviranje zdej mi je pa (posnemanje mrzim..npr. Sanja Grohar, Megan Fox, itd...)
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
men je biu dozdej sam na enm tipu tatu res seksi in tipo je meu kaco okoli desnga glezna!
drgac si pa moj full zeli tatu met na desni roki sam men je pa to kr neki... sploh on k se bo zih se razseru tut v rokah pol pa to res grdo zgleda! bols da si ga das narest pr 30 k ves da se kej dost nebos spremenu!
drgac si pa moj full zeli tatu met na desni roki sam men je pa to kr neki... sploh on k se bo zih se razseru tut v rokah pol pa to res grdo zgleda! bols da si ga das narest pr 30 k ves da se kej dost nebos spremenu!
- MonteneGrina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2009
Men je najlepš da ma kksn tatu na nenavadnem mestu ....Pa da je napis kej tazga izvirnga in z drugacnimi crkami da glih neve vsak kaj pise... to mi je ciist huudo hehehe...Drugac pa moj tega nima se mu zdi ( pomoje) pankersko hehehe usak ima svoj okus
Izziv je v tem, da ostaneš to kar si, v svetu, ki te poskuša narediti takšnega, kot so vsi drugi!
- fulofbullshit
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2009
men so pa tatuji na tipu zlo seksi...ni važn velik/mejhn sam da majo nek pomen ..
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
Tatto na tipu mi je ful sexy. It turns me on .
(sam ne maram unih grdih tatto fac pa tega...)
(sam ne maram unih grdih tatto fac pa tega...)
Prvi neprebran prispevek • 213 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov