Moški in tatoo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
vojakinja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
moj bivši je mel na začetku enga, ko sma začela pol si je dal še enga in še enga-pa me je začelo to mal motit. no pol ko sma končala si je dal še pa enga ogromnga na hrbet. prav nise znal ustavit.!!! zdj jih ma definitvno preveč in je to grdo. tist taprvi je bil pa prav lep!!!
-
rokometasica - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2007
jaaa,. men je to ful hudo. sam mora tatoo neko sporočilo nost, ne pa kr neki!
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
Moj ga ima na nogi,..in mi je lepo. Na tipih mi je nasplošno fajn, da ga majo na nogi, ali pa na vratu mi je tud ful hudo . Čeprav baje da fejst boli. Ampak, ok. to je že druga tema.
Just dance!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Moj ga nima in k sreči nima želje po tem. Mogoče se komu zdaj fajn zdi, ampak le ostane za vse življenje!
Kaj pa potem, ko bi se naveličal motiva??
Kaj pa potem, ko bi se naveličal motiva??
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men zgleda fajn, če ma en tatoo, pa še un mi mor bit lep (najlepši so mi sam črni, pa da je kej izvirnga...razni križi, zmaji, tigri...to mi je čist zlajnana fora). To, da ma pa ful tatoojev, vse povsod po telesu, mi je pa prov odbijajoče.
- skratek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
- Kraj: okolica Lj
meni je zelo všeč en tatoo največ dva samo da nosita neko gesto,neki pomen!!! jaz se z mojim neki cajta pogovarjava da bi sa ga dal na roko (na ramo) k mi je to full všeč!!!!!!!!!kull je tud če ga ma na desnem ali levem delu trebuščka!!!!!!lepo zgleda
lp
lp
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Mi je všeč če je kakšen manjši, ne pa da bi mel zdaj celo roko ali hrbet ali kakršenkoli večji del telesa potetoviran. Moj ga sicer nima, ampak me ne bi čisto nič motilo če bi ga mel. Kakšnega kul zmajčka al kaj podobnega. Nad gležnjem mi je ful hudo mesto za tattoo. Če ga bom sama kdaj mela, si ga zagotovo dam tja. Pol pa še njega prepričam da si naredi enega.
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
mislm da morš za tatoo bit taprav tip človeka. enim pač enostavno ne sede,pa je loh tatu lep al pa grd.
če tipu sede,me ne mot,lahko je celo sexy na njemu
če tipu sede,me ne mot,lahko je celo sexy na njemu
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]