Moški in tatoo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Dadyka15 napisal/-a:moj bivši si ga je šou narest..
pa mu ful apše..si je dau astrološko znamenje...na roko..
naj me prosim kdo opogumi d ga grem delat tud jz k mi je to res fulllll lepo
Ni wploh tako hudo kot zgleda, potrpiš eno urco in ga imaš za celo življenje Se splača:)
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Zakaj bi me tatto motu?Moj en bivši je mel najprej sam zmaja čez roko pol pa si je škorpijona na vrat dal.Ful dobr zgleda.Jaz sm tud ful bedasta na tetovaže in zdaj z lubijem razmišljamo,da se bomo šli enkrat skup tetovirat,dala si bi nek skupn simbol,ki nama nekej pomeni.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hej, hej...mene je tud prjelo, da bi si šla delat tatu. Oz. o tem razmišljam že nekaj let, in tudi slikco imam že prpravljeno kako naj bi zgledal. V glavnem me zanima če si je že kera dala delat tatu v Kopru v Eternal flame-u. Kakšne so kej cene? Kako se vam je zdelo? vtisi?
Hvala za morebitne odgovore
-
*spelchek* - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Somewhere over the rainbow
emkica napisal/-a:Hej, hej...mene je tud prjelo, da bi si šla delat tatu. Oz. o tem razmišljam že nekaj let, in tudi slikco imam že prpravljeno kako naj bi zgledal. V glavnem me zanima če si je že kera dala delat tatu v Kopru v Eternal flame-u. Kakšne so kej cene? Kako se vam je zdelo? vtisi?
predlagam da daš to semle: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=844
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Moj ma en tatu, ful majhen in ne vsem na očeh. In sem bla prov pozitivno presenečena ko sem ga prvič videla, ker si nisem predstavljala da je tip človeka ki bi mel tatu
Kakih mornarskih sider čez celo ramo, tigrovega gobca čez ljubavni tepih ali prebodenega krvavečega srca čez pol hrbta pa definitivno nebi prenašala...
Kakih mornarskih sider čez celo ramo, tigrovega gobca čez ljubavni tepih ali prebodenega krvavečega srca čez pol hrbta pa definitivno nebi prenašala...
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Moj si ga je naredu lani februarja, na desni roki. Tko da je vidn usem, poleti. Zdej sanjari da bi še enega, tko da že vem kaj bo iz tega ker že dosti oseb mi je reklo da k se lotiš, da pol bi kr še . .
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Uf ne men so pa ti tribali/zmaji/tigri prov bedasti Sem pa kljub temu fen tatujev in posledično tudi tetoviranih tipov, ampak takih s stilom.. in z malo izvirnosti
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
saarijarvi napisal/-a:Uf ne men so pa ti tribali/zmaji/tigri prov bedasti Sem pa kljub temu fen tatujev in posledično tudi tetoviranih tipov, ampak takih s stilom.. in z malo izvirnosti
Se strinjam. Tatuji so lahko zelo seksi, tako na ženski kot na moškem, ampak najbolj neumno se mi zdi to, da se grejo ljudje množično tetovirat samo zato, ker je to sedaj v modi. Seveda pojma nimajo, kaj bi si sploh tetovirali in zato izberejo prvi motiv, ki jim je všeč. Brez globin, brez vsega. Po možnosti še kakšne kitajske znake, ki pojma nimajo, kaj v ressnici sploh pomenijo in potem jim na roki celo življenje piše lulček, oni pa mislijo, kako kul so.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
choco.cat napisal/-a:^^Meni tudi niso všeč razne kitajske črke, zmaji, tribal tatuji, tako tudi ne metulčki, srčki, angelčki/hudički, tatuji nad ritjo... Folk, malo več izvirnosti!
In zakaj tribal tatto ne more biti izviren? Oziroma, kaj po vasem je potem izvirno?
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
^^Izvirno je zame nekaj, kar se loči od drugih --> kar tribal zame definitivno ni, ker se mi zdi to najbolj pogost tatu.
Vbistvu mi je vseeno, če ma kdo 10 tribalov na sebi, glavno da so njemu všeč do konca življenja. Jaz pač tega nikoli nebi mela kr mi je grdo.
Vbistvu mi je vseeno, če ma kdo 10 tribalov na sebi, glavno da so njemu všeč do konca življenja. Jaz pač tega nikoli nebi mela kr mi je grdo.
I laugh at gilded butterflies.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]