Moški in tangice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
sam men tip v tangicah sploh ne sede raje vidim da ima kake temne oprijete boksarce, kar zgleda naravnost čudovito
-
violet - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2005
- Kraj: Dolenjska
Men so najbolj sexy moški v boksarcah Sam če pa občasno nosi tangice, ni pa tut nč narobe, čist njegova zadeva pa tut gej ni zarad tega...
Če ti je fajn, pa kar naprej punca, brezveze se ubadat s takimi zadevami kot je spodnje perilo...
ps: ga boš že pol navadla na boksarce, ko bo tvoj
Če ti je fajn, pa kar naprej punca, brezveze se ubadat s takimi zadevami kot je spodnje perilo...
ps: ga boš že pol navadla na boksarce, ko bo tvoj
you destroy the things you love...No, it's the other way around... what you love destroys you, you keep on thinking it's your fault...
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Zakaj meni tangice in moški nekako ne grejo skupaj?hmmmm
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
En moj kolega je mel enkrat oblecene tangice. Ogabno, prov nisem ga mogla vec resno jemat.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Josephina napisal/-a:En moj kolega je mel enkrat oblecene tangice. Ogabno, prov nisem ga mogla vec resno jemat.
Kako resno jemati? A da mu zdaj ne verjameš več, da je heteroseksualec
Pa saj niso tako grozne nooo...samo na moškega definitivno ne pašejo...to je tako kot mrežasta majčka na tipu ali pa kakšne ful oprijete usnjene hlače.
Zdele sem si prav v živo predstavljal Milana Gačanoviča z enimi roza špičaki, usnjenimi oprijetimi hlačami, mrežasto majčko in rdečimi tangicami...da ne govorim o ketnah ki mu visijo od riti čez spodnji del hlač in pripete na njegovo zapestje
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Js sm mela neki let nazaj enga tipa, no nisva bla lih uradno skp; u glavnem sva šla enkrat na biljard in je tip dejansko obleku bele hlače in spodi črne tangice, zravn pa neke kavbojske škornje s peto. In si lahko predstavljate kako je zgledalo kako je blo, ko se je nagnu, da pač udari žogico.. Dejansko nism mogla vrjet.
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
ryu10kyu napisal/-a:Josephina napisal/-a:En moj kolega je mel enkrat oblecene tangice. Ogabno, prov nisem ga mogla vec resno jemat.
Kako resno jemati?
Jah do tistega pripletaja mi je bil ful vsec itd., sam ko sem vidla tangice, me je vse skupi minil.
Od takrat je zame en kekec
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov