Moški in tangice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Martin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2005
Jaz pa nosim tangice. Sicer ne vsak dan, ker so neudobne - pa ne zaradi tega ker lezejo v rit (ta problem imate tudi ve in se da navadit), bolj je problem ker spredaj ni prostora za mošnjo in korenjaka. Tako si ne predstavljam, da bi jih nosil vsak dan. Tko za popestritev pa sede, nekajkrat na par mesecev.
Ne vem pa, zakaj bi bil homoseksualec, če nosim tangice. Sem striktno hetero, ampak moja tazadnja in tangice gredo skupaj. Preverjeno pri več ženskah, zato me niti na kraj pameti ne prime, da jih ne bi nosil. Kakšno, ko ji poveš, prav nenormalno zrajca.
Ne vem pa, zakaj bi bil homoseksualec, če nosim tangice. Sem striktno hetero, ampak moja tazadnja in tangice gredo skupaj. Preverjeno pri več ženskah, zato me niti na kraj pameti ne prime, da jih ne bi nosil. Kakšno, ko ji poveš, prav nenormalno zrajca.
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
moj dragi jih je ene 3x oblekel zame,pa še to une simpsone, sam hudo dobr zgleda v njih,samo jih noče nosit,sej je prov ker je full bolj hot v boksarcah
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Če nosi tangice to še ne pomen da je gay.
Pač mu tako odgovarja-men osebno je to zlo bljek.Najbrž bi se jaz samo smejala.če bi ga vidla v njih.Jst osebno mam rajši fante, ki imajo bokserke.
Pač mu tako odgovarja-men osebno je to zlo bljek.Najbrž bi se jaz samo smejala.če bi ga vidla v njih.Jst osebno mam rajši fante, ki imajo bokserke.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
- *lunica88*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2005
men se zdi ok tzip u tangicah, če ma seksi ritko drgač pa zih ni peder, sj je moj sošolc tud bol 'ženstven' pa zato še ni peder. ma pač mal več ženskih hormonov pa to najbrž
ne velja za tvojga
ne velja za tvojga
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
tip u tangicah a-a....sploh pa ne moj. Sem mu enkrat rekla da mu bom kao za foro za božička kupila take kurbiš rdeče po možnosti s cofkom , pa me je tok grdo pogledu...me je skor ubil s pogledom, besede so bile takrat odveč
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
men tipi u tangicah:bljak čeprou usak ma svoj okus.... sm zdr tega še ni gej
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Uf, ne.. Men tip velik boljš zgleda u boxarcah k pa tile tle na slikcah u tangicah.. Men to ne potegne.. Na-a..
Aja, pa drgač če kak tip nosi tangice, to itak ne more pomenit da je gay..
In tut če tip nosi boxarce, ne pomeni, da ni gejček.. (to je pomojem spet sam en stereotip)
Aja, pa drgač če kak tip nosi tangice, to itak ne more pomenit da je gay..
In tut če tip nosi boxarce, ne pomeni, da ni gejček.. (to je pomojem spet sam en stereotip)
Zadnjič spremenil miikena, dne 12. Nov. 2005 23:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]