Moški in tangice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- funky
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2010
uf, kam je tale thread zašou.
Punce, js mislm, da, če nekdo praša za mnenje mora imet tolk poguma, da je sposoben sprejet tut kritiko in se ob tem ne počut ravno življensko ogroženega. Tisti, ki pa kritiko podaja, pa mora imeti toliko čustvene inteligence, da kritiko primerno poda. Sam kukrkol različna mnenja morajo bit. Drugače to ni diskusija ampak religija, kjer se sploh več ne spršuješ zakaj, ampak je enostavn zadostn argument: zato! npr.. Tangice na moški riti? NE! Zakaj? Zato.
Sam po moje pr teh stvareh sploh ne gre za spolno usmerjenost al pa nacionalno pripadnost, kukr gre bl zato, da je nekomu nekej fajn. Zakaj ženske noste torbice? Ker so vam praktične. Notr vse sorte lohk spravte. Zakaj noste ženske oprijete majčke? Zato, da se verjetno malo pokažete. Zakaj ženske noste tangice? Ker so vam udobne, pa se dobr počutite v njih. Zakaj ne bi tut tip iz istih razlogov uporabljov teh stvari? Zakaj more bit ravno gay al pa bosanc, al pa čefur?
Sam je pa res, da je eksperimentiranje s samim sabo bl v domeni žensk in en tip more met ful več samozavesti, da se spusti v to področje.
No ne vem. Vsak si sam ustvarja mnenje.
Punce, js mislm, da, če nekdo praša za mnenje mora imet tolk poguma, da je sposoben sprejet tut kritiko in se ob tem ne počut ravno življensko ogroženega. Tisti, ki pa kritiko podaja, pa mora imeti toliko čustvene inteligence, da kritiko primerno poda. Sam kukrkol različna mnenja morajo bit. Drugače to ni diskusija ampak religija, kjer se sploh več ne spršuješ zakaj, ampak je enostavn zadostn argument: zato! npr.. Tangice na moški riti? NE! Zakaj? Zato.
Sam po moje pr teh stvareh sploh ne gre za spolno usmerjenost al pa nacionalno pripadnost, kukr gre bl zato, da je nekomu nekej fajn. Zakaj ženske noste torbice? Ker so vam praktične. Notr vse sorte lohk spravte. Zakaj noste ženske oprijete majčke? Zato, da se verjetno malo pokažete. Zakaj ženske noste tangice? Ker so vam udobne, pa se dobr počutite v njih. Zakaj ne bi tut tip iz istih razlogov uporabljov teh stvari? Zakaj more bit ravno gay al pa bosanc, al pa čefur?
Sam je pa res, da je eksperimentiranje s samim sabo bl v domeni žensk in en tip more met ful več samozavesti, da se spusti v to področje.
No ne vem. Vsak si sam ustvarja mnenje.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
claire napisal/-a:v več kot 5ih letih ljubljane, nisem videla enega normalno oblečenega čefurja, niti čefurke. zato so oni svoja liga- jebiga- izven veje gejev. tako se pač oblačijo. njih je treba obravnavati ločeno od vseh ostalih, tudi sami se za take imajo, pa naj bo tako.
Prvič:
Če ti oblačenje ni všeč, ga ne poimenuješ nenormalno. Rečeš; v 5ih letih ljubljane, nisem videla enega lepo oblečenega čefurja.
Drugič:
"njih je treba obravnavati ločeno od vseh ostalih"
Ta izjava me asociira na Hitlerja.
Tretjič: Ne zagovarjam "lenih" medicinskih sester. Še eno žaljenje. Za medicinske sestre si uporabila pridevnik lene. Ring a bell? To ni bila žalitev za medicinske sestre? Plus skrajno zahajanje s poti, da užališ nasprotnika, ampak sem takih "argumentov" s tvoje strani že navajena.
Četrtič: Praviš, da oprijete majice nosijo le geji. Kot sem te že vprašala....kaj pa Džeki? Ga boš zdej na podlagi oprijete majice označila za "priseljenca" ali geja? Tudi to je strpno, ja. In tudi to je le "podajanje mnenja". Tisti, ki mislijo, da se na podlagi oblečene majice ustvarja spolna usmerjenost ali izvor šloveka, je pa prešprical celotno osnovno šolo.
Naj ti še jst podam mnenje, ki je seveda tudi dejstvo: vsi, ki uporabljajo vzdevek Claire na forumih, so pomojem iskrenem mnenju manj inteligentni od ostalih. Še nisem debatirala z osebo, ki bi imela tak nick, in bila normalna ter ne razmišljala kot ena kokoška.
Pa ne leti osebno nate, da ne boš kej huda, to je samo moje mnenje o vzdevkih
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
claire napisal/-a:a da so grdo oblečeni pa nebi bila žaljivka? ker stavka, "vsi grdo", "nobeden lepo" pa sta sinonima..
Izpustila sem besedico meni. Torej....."nisem videla enega meni grdo oblečenega čefurja" namesto "nisem videla enega normalno oblečenega čefurja". Ker so normalno oblečeni, samo tebi to ni všeč/je grdo. Ni pa nenormalno.
claire napisal/-a:+ jaz nisem njih izločila, ker bi hotela biti nesramna. ampak zato, ker sem mnenja, da so taka skupnost, kjer veljajo drugačna pravila. njihova pravila. njihova slovenščina, njihov stil, njihove pozlaćene reči, njihova vseplošno znana agresivnost,... jaz ne živim med njimi, ne poznam nobenega OSEBNO, ne vem, če so agresivni, to je ustno izročilo. nad njimi se pristni ljubljančani skos bunijo. vidim pa jih. vidim kako so oblečeni. in vidim, da živijo v svoji mali državici fužine, kjer je moda drugačna, glasba drugačna... ..
Itak. In ker so drugačni, jih izločimo.
claire napisal/-a: nekatere medicinske sestre so lene. to ni žalitev. takšne so. če meni kdo reče, da sem lena, kadar sem, me s tem ne užali. nisem pa nikjer rekla, da so lene vse. za take kot si ti bi pa- glede na to koliko previsite na forumu, lahko rekla, po moji oceni, da vam je malo mar za paciente. in ste lene. pa ne zdaj bit huda, to je moja ocena.
Če tebi kdo reče, da si lena, te s tem ne užali, ker poda svojo subjektivno oceno o TEBI.
Če napišeš "lene medicinske sestre", je to žalitev za vse nelene medicinske sestre. Če napišeš "leno medicinsko sestro barbie_girl", to ni žalitev, je tvoja subjektivna ocena mene. Ko smo pa že pri oceni, je izredno slabo podana in stoji na slabih temeljih. Če si ti zadovoljna z tem, da si podala tako slabo oceno, mene tudi ne moti.
Jst pa še vedno ostajam jst in moje videnje tvojega posta nespremenjeno, pa če maš vse ženske za lene, vse slovenke za lene, vse čefurje za lene, vse pisarniške delavke za lene, vse študentke za lene itd (udejstvovanje na forumih lahko projektiraš tudi širše, ne samo na Ms, lahko greš na Slovenijo, Evropo, ženske nasploh...)
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Že dolgo se nisem tako smejal.
Ja, kaj ne veste, če maš oprijeto majico, si gej, ali priseljenec, Slovenec mora imeti visečo majico iz Zare ali H&M...Mah, kako so eni omejeni,to je že prav neverjetno.Pa vsak, ki ima dober avto, je ziher priseljenec, ali gej, ker Slovenci korejce kupujejo, ne..pha ha ha...Zabavna tema, to je vse, kar bom napisal.
Ja, kaj ne veste, če maš oprijeto majico, si gej, ali priseljenec, Slovenec mora imeti visečo majico iz Zare ali H&M...Mah, kako so eni omejeni,to je že prav neverjetno.Pa vsak, ki ima dober avto, je ziher priseljenec, ali gej, ker Slovenci korejce kupujejo, ne..pha ha ha...Zabavna tema, to je vse, kar bom napisal.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Po logiki imbecilov. Mnenja takšnih pa nas v resnici ne zanimajo, ne? Case closed.
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Limeta.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 9. 2010
Prva majca se mi ne zdi niti mal oprijeta..drugi je na pogled bruhica ampak bi bla majca čist uredu če nebi bla prekratka pa mela tega ovratnika pa če bi se model normalno držu..tangići pa itk no comment :ertrink:
npr. tole je dost oprijeto pa ni čefur gej pa tut mislm da ne pa zgleda čist hudo
njamsi
npr. tole je dost oprijeto pa ni čefur gej pa tut mislm da ne pa zgleda čist hudo
njamsi
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop
-
^^ kilo gela na laseh, oprijeta majica in uhančki s kamni.....tale Ronaldo pa kopira "čefurski stil"
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Limeta.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 9. 2010
barbie_girl_85 napisal/-a:^^ kilo gela na laseh, oprijeta majica in uhančki s kamni.....tale Ronaldo pa kopira "čefurski stil"
mislm da bl čefurji kopirajo njegov stil
..đeki pol ne nosš oprijetih
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov