Moški in tangice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Namerno sem samo zate tisto ("in obratno..") dodala.claire napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^agree, te torbice so čist kul.Ne pa ne.claire napisal/-a:oprijete majice nosijo le geji.
In obratno tud ni res - da se vsi geji tko načičkano oblačijo.
mater pa to sklepanje na forumu. tudi ti si poglej matematične IZJAVE. (če je a, potem ni nujno b...- bo šlo?)
Vztrajam - ne, niso vsi taki.
Ampak sej se strinjava ^^, ne vem zakaj morš take diskusije iz tega delat..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Mah sej typical. Napiše "oprijete majice nosijo LE geji". V tem stavku ni "matematičnih izjav" in ni dopuščanja raznolikosti ampak je striktna teza, da oprijete majice nosijo le geji. Potem ji rečeš, da to ni res in začne blodit o večini. Clarie, potem pa piši "oprijete majice nosijo večinoma geji". Ker tko je skrajno brezveze vse, ker je med " samo ti ljudje tukaj" in "večina teh ljudi tukaj" ogromna razlika.
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
:eek:claire napisal/-a:^^ ker eni očitno živite še vedno v času naših staršev, dedkov, ki si skos govorijo, ah saj pa teh homoseksualcev ni.
you're preaching to the choir, babe.
..in ti si se postavila v vlogo, da boš svetu - na en svoj čuden, twisted način - pojasnjevala, da obstajajo?! Pa ti si res nešto posebno.. :*
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
claire napisal/-a:o da, pa so. samo ljudje jih ne vidijo, ker jih nočejo videti.
Danes je itak moderno bit peder oz. lezba...
In ja, sem homofob. Izrazit.
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 29. Sep. 2010 14:05, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
claire napisal/-a:oprijete majice nosijo le geji. (in priseljena skupnost, ki živi v lj).
Pa a si ti nepismena? Džeki nos oprijeto majco. Džeki, si gej al priseljenc? Pa rejverji. Pa še en kup neomejenih ljudi, ki oblečejo tisto, kar radi nosijo, ne tisto, kar bi večina odobravala.
Drugač pa....večina, ki jih imenuješ "priseljena skupnost" ni priseljena, priseljene so bile prejšnje generacije Večina jih je rojenih tukaj, to, da so priseljeni, je le v tvoji glavi...
In ja, se strinjam, da ima skupina določen stil. Ne smemo pa ga zaničvat, ker je enakovreden drugim stilom. Clairin stil ni boljši od Šeherzadinega, pa če se ti na glavo postaviš. Prav tako Mihov stil ni boljši od Mujotovga
Kot je "narodna noša", ki je ne upoštevaš, zate oprijeta majica, so za nekoga drugega uggice, za tretjega bularji.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
claire napisal/-a:verjetno sem, kar se oblek tiče bolj strpna kot večina forumašev.
yeah right ...
potem bi takoj povedala da ti tangice na tipih niso lepe in konec debate, ne pa da se še par strani kregaš o tem kako oprijete majice in torbice (ni)so samo za geje ...
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
claire, a tak kot pa se Nika Urbas gor naredi pa ti je kul in modno.. če pa ma tip oprijeto majco gor pa je grdo in je avtomatsko gej. Skratka... zanimivo.
Da nebom OT: dosti bolj privlačen mi je pogled na moškega, ki nosi boksarce.
Da nebom OT: dosti bolj privlačen mi je pogled na moškega, ki nosi boksarce.
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
purple_rain - Cosmopsiho
lol?claire napisal/-a:^^ jaz nič ne zaničujem. mi je pa grdo kot pes.
wtf? (tvoje)mnenje =/= dejstvo.claire napisal/-a:saj se ne kregam. podajam dejstva.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov