Moški in tangice

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Sep. 2010 8:58

Moške tangice.....fuuuuj. Bi mogla bit res huda stava, da bi tole dal nase.... :eek:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
modra_kapica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modra_kapica » 26. Sep. 2010 9:05

tipu ne bi mogla tega kupt. :wink:
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 26. Sep. 2010 9:35

Jaz bi mu kupila lahko, samo bi bilo brezveze, ker jih itak ne bi dal nase, niti za foro.
Meni je že sam cross-dressing (obeh spolov) full privlačna kategorija, zato se mi ne zdi nič narobe, da tipi nosijo tangiće. Pa če že, bi mi ble bolj seksi na riti enega navadnega smrtnika kot na Čipendejlsih, recimo. :lol:
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
FoxyMegan
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a FoxyMegan » 26. Sep. 2010 9:45

Ne bi mu jih kupila nikoli, ajde razen za foro morda... da bi jih pa oblekel in dejansko nosil za nevem, v službo - ADIJO, nisem več tvoja, te ne poznam več. Moški in tangice ne grejo skupaj!!! :?
funky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a funky » 26. Sep. 2010 10:19

Men je blo na začetku tut vse skupej mal mim, itaq tut predsodki pa to te jeb*. Sam pol pa sm si reku ajde za foro, mal za popestritev. Pa sm bil pol + presenečen. Punci so všeč (ma že take fetiše). Men pa so tut ratale. :lol:

za v službo pa se strinjam da ne. Čeprov so to spet sam predsodki.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 26. Sep. 2010 12:32

funky napisal/-a:Čeprov so to spet sam predsodki.

Sej to. Punce pa lahko nosimo vse vrste gat, tudi bokserice, pa se noben ne zgraža da je to v osnovi moško oblačilo :D :D
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 26. Sep. 2010 12:47

predsodki gor al dol, meni pač ni LEPO gledat moške riti v tangicah. pa tudi za ženske se mi zdijo veliko bolj seksi kakšne brazilke..
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 26. Sep. 2010 13:03

Sej meni tudi ni lepo videt tangice na tipu.
Hotela sem povedat samo to, da ... v primeru ženska v boksaricah bojo komentarji normalni 'všeč mi je' in 'ni mi všeč' ... v primeru tip v tangicah bojo pa komentarji 'všeč mi je' in (v večini) 'bljak, fuj, grdo, nagravžno' in ne 'ni mi všeč' ...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 26. Sep. 2010 13:12

Tangice za moškega, ma svašta.

Še malo pa bodo eni tipi začeli modrčke nosit.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Sep. 2010 13:16

Izjemno neprivlačno in odbijajoče.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 27. Sep. 2010 8:56

ej če ti sede, se ne obremenjuj in jih nosi. js nimam predsodkov glede tega. še vedno pa mi je najbolj sexi gledat moške ritke u boxarkah :twisted:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 27. Sep. 2010 9:59

meni tudi niso vsec tangice na tipu....sem par let nazaj enga tipa vidla na morju v crnih, paje prov grdo meni. Pa ceprav ima se tako dobro rit in celo postavo....ne hvala!!!

:?

da bi pa svojmu tipu kdaj to kupila, pa tudi ne pride v postev...
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 27. Sep. 2010 10:59

Sem enkrat vidla na morju čisto mlečno belega tipa s kakšnimi 20kg preveč in kosmatim tepihom spredaj ter zadaj v rdečih! tangicah-kopalkah. Tip se je samozavestno sprehajal po plaži in flirtal. Js sem mislila, da bom umrla od smeha :lol:

Drugače pa nimam predsodkov. Raje vidim moško ritko v boxarcah, če bi imel posebno željo nositi tangice, me pa ne bi motilo, dokler ne bi tega razkazoval - saj veste kako se ženska skloni in pokaže celo rit + tangice :twisted:
Sem pa bivšega tako v živo spoznala, ko sem ga izzivala naj pride v tangicah v šolo, ki mu jih je kupila bivša. In dejansko jih je oblekel, za foro :D. Sicer je dal mal daljšo majco gor, da ne bi slučajno kdo videl kaj nosi :) .
A goal without a plan is just a wish.
funky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a funky » 27. Sep. 2010 16:04

punkie_ napisal/-a:ej če ti sede, se ne obremenjuj in jih nosi. js nimam predsodkov glede tega. še vedno pa mi je najbolj sexi gledat moške ritke u boxarkah :twisted:

Ja, saj v bistvu nisem odpru te teme ker bi iskal neke vrste "permission". :) Men se je zdel bl zanimivo to, da človeka lahko včasih kej presenti, ko najmanj pričakuje, al pa ko se mu zdi tko kot večini: "bljak".:) Pa me je firbec, če je še kdo bil podobn presenečen.

Glede estetike se v določeni meri strinjam, da mora človek malo pogledat, kaj nase navleče. Ampak bolj zaradi svojega dobrega občutka, kot zaradi drugih. Ampak to pa itak vela za oba spola. :) Celulitna rit kakšne "modelke" v tangicah je lahko ravno tko nagravžna.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 27. Sep. 2010 22:44

...
Zadnjič spremenil claire, dne 26. Jun. 2011 20:46, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov