Moški in tangice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
Jaz bi mu kupila lahko, samo bi bilo brezveze, ker jih itak ne bi dal nase, niti za foro.
Meni je že sam cross-dressing (obeh spolov) full privlačna kategorija, zato se mi ne zdi nič narobe, da tipi nosijo tangiće. Pa če že, bi mi ble bolj seksi na riti enega navadnega smrtnika kot na Čipendejlsih, recimo.
Meni je že sam cross-dressing (obeh spolov) full privlačna kategorija, zato se mi ne zdi nič narobe, da tipi nosijo tangiće. Pa če že, bi mi ble bolj seksi na riti enega navadnega smrtnika kot na Čipendejlsih, recimo.
As your lover describes you, so you are.
- funky
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2010
Men je blo na začetku tut vse skupej mal mim, itaq tut predsodki pa to te jeb*. Sam pol pa sm si reku ajde za foro, mal za popestritev. Pa sm bil pol + presenečen. Punci so všeč (ma že take fetiše). Men pa so tut ratale.
za v službo pa se strinjam da ne. Čeprov so to spet sam predsodki.
za v službo pa se strinjam da ne. Čeprov so to spet sam predsodki.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Sej meni tudi ni lepo videt tangice na tipu.
Hotela sem povedat samo to, da ... v primeru ženska v boksaricah bojo komentarji normalni 'všeč mi je' in 'ni mi všeč' ... v primeru tip v tangicah bojo pa komentarji 'všeč mi je' in (v večini) 'bljak, fuj, grdo, nagravžno' in ne 'ni mi všeč' ...
Hotela sem povedat samo to, da ... v primeru ženska v boksaricah bojo komentarji normalni 'všeč mi je' in 'ni mi všeč' ... v primeru tip v tangicah bojo pa komentarji 'všeč mi je' in (v večini) 'bljak, fuj, grdo, nagravžno' in ne 'ni mi všeč' ...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Izjemno neprivlačno in odbijajoče.
It was forever..but it didnt last long..
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
meni tudi niso vsec tangice na tipu....sem par let nazaj enga tipa vidla na morju v crnih, paje prov grdo meni. Pa ceprav ima se tako dobro rit in celo postavo....ne hvala!!!
da bi pa svojmu tipu kdaj to kupila, pa tudi ne pride v postev...
da bi pa svojmu tipu kdaj to kupila, pa tudi ne pride v postev...
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Sem enkrat vidla na morju čisto mlečno belega tipa s kakšnimi 20kg preveč in kosmatim tepihom spredaj ter zadaj v rdečih! tangicah-kopalkah. Tip se je samozavestno sprehajal po plaži in flirtal. Js sem mislila, da bom umrla od smeha
Drugače pa nimam predsodkov. Raje vidim moško ritko v boxarcah, če bi imel posebno željo nositi tangice, me pa ne bi motilo, dokler ne bi tega razkazoval - saj veste kako se ženska skloni in pokaže celo rit + tangice
Sem pa bivšega tako v živo spoznala, ko sem ga izzivala naj pride v tangicah v šolo, ki mu jih je kupila bivša. In dejansko jih je oblekel, za foro . Sicer je dal mal daljšo majco gor, da ne bi slučajno kdo videl kaj nosi .
Drugače pa nimam predsodkov. Raje vidim moško ritko v boxarcah, če bi imel posebno željo nositi tangice, me pa ne bi motilo, dokler ne bi tega razkazoval - saj veste kako se ženska skloni in pokaže celo rit + tangice
Sem pa bivšega tako v živo spoznala, ko sem ga izzivala naj pride v tangicah v šolo, ki mu jih je kupila bivša. In dejansko jih je oblekel, za foro . Sicer je dal mal daljšo majco gor, da ne bi slučajno kdo videl kaj nosi .
A goal without a plan is just a wish.
- funky
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2010
punkie_ napisal/-a:ej če ti sede, se ne obremenjuj in jih nosi. js nimam predsodkov glede tega. še vedno pa mi je najbolj sexi gledat moške ritke u boxarkah
Ja, saj v bistvu nisem odpru te teme ker bi iskal neke vrste "permission". Men se je zdel bl zanimivo to, da človeka lahko včasih kej presenti, ko najmanj pričakuje, al pa ko se mu zdi tko kot večini: "bljak". Pa me je firbec, če je še kdo bil podobn presenečen.
Glede estetike se v določeni meri strinjam, da mora človek malo pogledat, kaj nase navleče. Ampak bolj zaradi svojega dobrega občutka, kot zaradi drugih. Ampak to pa itak vela za oba spola. Celulitna rit kakšne "modelke" v tangicah je lahko ravno tko nagravžna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov