Moški in tangice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 11:55, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
manculina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
Stvar okusa.. ampak jaz še zmeri (pa pomojm zmeri bom) pr moških prisegala na lepe oprijete boxarce
tangice na moških no way..
tangice na moških no way..
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
js si mojga sploh ne morem predstavlat u tangicah hahaha jaooo, tipi nej nosijo boksarke, lah tut navadne gate zarad mene haha sam tangice na tipu to pa je po mojem mnenju čist neokusno in neprivlačno obožujem njegove črne oprijete boksarke in bele s tigrčkom na strani se vidi da sm mu jih js kupla haha
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Mene tangice na moških ne privlačijo niti malo, pravzaprav me odbijajo. Moj jih verjetno ne bi nikoli oblekel, če pa bi SLUČAJNO jih, bi padla v glasen krohot
Worship me or walk away.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz bi umrla od smeha, da bi se Moj kr naenkrat lotu nosit tangice.
Na sploh mi na nobenem tipu niso ušeč in se strinjam z ostalimi, da tangice so za ženske.
Na sploh mi na nobenem tipu niso ušeč in se strinjam z ostalimi, da tangice so za ženske.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
ogabno... fuj... se jaz jih ne nosim...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ah ne ne tangice pa tipi pa res ne grejo skup no...in če bi moj lih slučajno kdaj to oblekel opa kap bi me smejala bi se pa še cel dan pa celo noč in tega ne bi nikol pozabla:Dhaha...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Tangice na moškem?Ne,hvala.
-
boom_boom*¸ - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 7. 2008
dasha! napisal/-a:naš učitelj za slovenščino iz osnovne šole je baje nosu tangice
mislm pa da tip če nos tangice, še ni peder
jaaa nš jih je tud nosu... no saj tku se je guvuril...
dej a mi češ na zasebca napisat na kiro osnovno šolo si hodila? pa pred kok cajta??
drugač pa... tipi v tangicah... no biggy... če mu paše... bi se pa verjetn smejala kakmu
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
So pač radi bolj "svobodni" ali vsako tele ima svoje vesele.
Zakaj pa ne? Če bi videla fanta v tangicah, na bi pomislila na to, da je homoseksualec. Lahko pa, če ima npr. kopalke tangice zgolj želi biti kar se da enakomerno porjavel. Veste kako čudno izgledata šele dva bela hlebčka na temno rjavo podlago?
Pač vsak si izbira sam, kaj bo oblačil. No, naj bi si. To še ne pomeni, da želi s tem kaj povedati med vrsticami.
Zakaj pa ne? Če bi videla fanta v tangicah, na bi pomislila na to, da je homoseksualec. Lahko pa, če ima npr. kopalke tangice zgolj želi biti kar se da enakomerno porjavel. Veste kako čudno izgledata šele dva bela hlebčka na temno rjavo podlago?
Pač vsak si izbira sam, kaj bo oblačil. No, naj bi si. To še ne pomeni, da želi s tem kaj povedati med vrsticami.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov