Moški in tangice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
anuska159487 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2011
moški + tangice? Men osebno to ne gre skupej.. Nč nimam sicer proti, če nekateri moški nosjo tangice... Ampak VEEEELIIK rajš vidm enga hudga tipa, u hudih boksarcah, kokr pa u tangicah.. ne zdi se mi to prov "moško" Jst rada oblečem tangice, se rajš mam pa kksne sexi brazilke:)
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
men so pa moške tangice čist uredu vidit...no seveda mora bit fnt rahlo urejen tam spodaj da ne zgleda kot majhna krpica v velikem gozdu
prav tako nimam nič proti boksarcam, lepo je če so oprijete,imam pa veliko proti običajnim moškim spodnjicam...tega pa ne prenešam..
prav tako nimam nič proti boksarcam, lepo je če so oprijete,imam pa veliko proti običajnim moškim spodnjicam...tega pa ne prenešam..
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Kaj pa vem, če so dobro skrojene tancice, da niso samo štrikci bi znalo fajn zgledat
Jaz sem mojega fanta enkrat sanjala v zlatih tangicah in sem mu povedala, tako da morva enkrat stestirat. Samo dobit jih je treba
Jaz sem mojega fanta enkrat sanjala v zlatih tangicah in sem mu povedala, tako da morva enkrat stestirat. Samo dobit jih je treba
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- funky
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2010
O, pojavila so se tut mal drugačna mnenja.
To je v bistvu stvar vsakega posameznika. In sm ugotovu, da je v bistvu brez veze tkole na forumu spraševat. Človk dobi en kup predsodkov. Midva s punco sedaj nosva vsak svoje - enostavn zato, k nama je to ql. Res pa ne razkazujeva tega okol pa tko, ker se to nikogar drugega tut ne tiče.
To je v bistvu stvar vsakega posameznika. In sm ugotovu, da je v bistvu brez veze tkole na forumu spraševat. Človk dobi en kup predsodkov. Midva s punco sedaj nosva vsak svoje - enostavn zato, k nama je to ql. Res pa ne razkazujeva tega okol pa tko, ker se to nikogar drugega tut ne tiče.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Summer055 napisal/-a:meni so oprijete boksarice dosti bolj sexy kot tangice
podpis
I am not an enigma, just a contradiction!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov