Moški in tangice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 265 prispevkov
• Stran 16 od 18
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
funky napisal/-a:Čeprov me zanima kera bo protestirala, ko se bodo čipendelsi na odru v tangicah poajvli v lj.
Jas.
Nimam potrebe, da gledam tam ene dedce na odru, cvilim ko fu*kjena, kričim, fotkam, padam v solze, fotkam ko fu*jena, padem v šok in se nasplošno obnašam, ko ena prizadeta baba blesava, ki deluje, kot da še v življenju ni videla dedca z dobro postavo in ku*rcem med nogami.
- funky
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2010
Tonja napisal/-a:funky napisal/-a:Čeprov me zanima kera bo protestirala, ko se bodo čipendelsi na odru v tangicah poajvli v lj.
Jas.
Nimam potrebe, da gledam tam ene dedce na odru, cvilim ko fu*kjena, kričim, fotkam, padam v solze, fotkam ko fu*jena, padem v šok in se nasplošno obnašam, ko ena prizadeta baba blesava, ki deluje, kot da še v življenju ni videla dedca z dobro postavo in ku*rcem med nogami.
Hehe, zanimiv odgovor. Čeprov glede na napisano, če dobr zastopm, boš bl protestirala proti prizadetim babam blesavim in njihovemu obnašanju.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Tonja napisal/-a:funky napisal/-a:Čeprov me zanima kera bo protestirala, ko se bodo čipendelsi na odru v tangicah poajvli v lj.
Jas.
+ 1
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Limeta.* napisal/-a:npr. tole je dost oprijeto pa ni čefur gej pa tut mislm da ne pa zgleda čist hudo
On sicer res ni cefur, pa gej pa ne vem kaj se vse...ampak ce on pac ne bil Tisti Ronaldo, in bi ga kot cisto navadnega tipa videla na cesti, bi si o njem mislila cisto isto, kot o vseh podobnih njemu: ''tudi tale fura nek cefurski stil'' in meni je to cisto
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Libido. napisal/-a:Tonja napisal/-a:funky napisal/-a:Čeprov me zanima kera bo protestirala, ko se bodo čipendelsi na odru v tangicah poajvli v lj.
Jas.
+ 1
+1
- funky
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2010
Ja, sej to s čipendelsi ni blo mišlen tko osebno. Je bla bl ilustracija in kotra mnenju, ki se večinoma pojavlja na temu forumu.
Sam očitno gre pa dost ljudi (vrjtetno večinoma žensk) to gledat, drugače v tem ne bi blo denarja in oni ne bi obstajali taki kot so.
Sam očitno gre pa dost ljudi (vrjtetno večinoma žensk) to gledat, drugače v tem ne bi blo denarja in oni ne bi obstajali taki kot so.
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
Men je prav smešno videti tipa v tangicah.Pač italijani radi nosijo
Na morju je bilo veliko smeha,ker so našli junaki,ki so paradirali v tangicah kot lipicanski konji
Na morju je bilo veliko smeha,ker so našli junaki,ki so paradirali v tangicah kot lipicanski konji
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
Džeki napisal/-a:Tangice za moškega, ma svašta.
Še malo pa bodo eni tipi začeli modrčke nosit.
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/v ... moske.html
Drugače pa tudi meni niso všeč tangice na moških. Če so pa komu všeč naj jih pa kar nosi (dokler to ni moj fant, hehe).
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
saj v članku lepo piše: "Veliko moških si želi imeti naše nedrčke. Vse več je takšnih, ki se odločajo za čipkasto perilo, saj s tem odkrijejo in pokažejo žensko stran svoje osebnosti."
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
Prvi neprebran prispevek • 265 prispevkov
• Stran 16 od 18
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov