Moški in stil oblačenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Da, da..MsN napisal/-a:Dan v Gossip girl je povsem sprejemljiv s torbo, v kateri hrani pripomočke za šolo in svoje pisanje kratkih zgodb
Tukaj: http://www.gossipgirlinsider.com/images ... 76x464.jpg
In tukaj: http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs ... -Dan_l.jpg
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
keepsake napisal/-a:Kar se mene tiče, ima žepe in naj jih uporablja. Hudiča, če meni uspe sempatja kdaj okoli pohajat brez torbice, nej pa še dečko. Kaj pa je problem, ključe s klipsno zatakneš na hlače, denarnica (če sploh obstaja) v zadnji žep, mobitel v desnega... kaj potem še ostane? Aja, mp3player, ki je itak preferirano na klipsno. Voila!
Tole drži samo v primeru, da gre človek od doma za pol ure na eno kavo. Kaj pa, če gre zjutraj v službo in se vrača domov proti večeru enkrat?
Spisek zadev, ki jih je fajn imet, se kar hitro raztegne. Očala/leče + tekočina, polnilec za telefon, eventualno laptop,... ne da se mi naštevat naprej.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
keepsake napisal/-a:Kar se mene tiče, ima žepe in naj jih uporablja. Hudiča, če meni uspe sempatja kdaj okoli pohajat brez torbice, nej pa še dečko. Kaj pa je problem, ključe s klipsno zatakneš na hlače, denarnica (če sploh obstaja) v zadnji žep, mobitel v desnega... kaj potem še ostane? Aja, mp3player, ki je itak preferirano na klipsno. Voila!
sorry, nisem mislil na dvajsetletnike....sem se bolj v svojo kožo postavil...
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ma ja men tut ni jasno kaj ene punce razmisljajo - v kateri zep tocno si naj tip da akto (za na faks npr) ? al pa za kaksne sestanke, sluzbo, tut marsikdaj treba kaj vec papirjev, mapic... zravn nest. to pa ne obstaja al kaj?
midva sva glih zadnjic za mojega kupovala torbo za laptop, in majo res lepe, si je kupu tako temno rjavo - sploh se ne vid tok da je torba za laptop, notr gre pa laptop z usemi kabli, misko, ipd + dodatni papirji, zvezki, pisala, vse zivo...in je prav kulska sicer jo nese itak samo od avta ki je parkiran pred vrati sluzbe, pa v stavbo, ampak vseeno, ni to cist nic cudnega ce more kdo v sluzbo pac cez mesto, in ma v tej torbi vse kar rabi a naj nosi v rokah?!
midva sva glih zadnjic za mojega kupovala torbo za laptop, in majo res lepe, si je kupu tako temno rjavo - sploh se ne vid tok da je torba za laptop, notr gre pa laptop z usemi kabli, misko, ipd + dodatni papirji, zvezki, pisala, vse zivo...in je prav kulska sicer jo nese itak samo od avta ki je parkiran pred vrati sluzbe, pa v stavbo, ampak vseeno, ni to cist nic cudnega ce more kdo v sluzbo pac cez mesto, in ma v tej torbi vse kar rabi a naj nosi v rokah?!
-
red_rose - Cosmofrik
js pa govorim nasploh o moskih torbah, za kamorkoli ker ene punce ki jim je to totalni no-go, bi ocitno ful cudno pogledale fanta, ki nosi torbo, ker pac ma notr laptop in ga more nekam nest...
pa tut s tistimi manjsimi ni nic narobe...nevem zakaj bi fantje mogli tlacit vse v zepe, samo zato ker so pac fantje
pa tut s tistimi manjsimi ni nic narobe...nevem zakaj bi fantje mogli tlacit vse v zepe, samo zato ker so pac fantje
-
red_rose - Cosmofrik
sej ravno to, js sm rekla ''torba za laptop'' ampak se odzunaj sploh ne vidi da je za laptop, niti znotraj...zgleda kot navadna torba za papirje in zvezke, pac je znotraj en rahlo bolj oblazinjen zep - za Mac-a ki je pa itak zelo tanek...tako da, ni nujno da je notri sploh laptop...
uglavnem nevem kako so enim torbe cudne, pac majo fantje tisti trenutek malo vec stvari za nest nekam, to ne pomeni da majo VEDNO na sebi torbo in da so pedri
uglavnem nevem kako so enim torbe cudne, pac majo fantje tisti trenutek malo vec stvari za nest nekam, to ne pomeni da majo VEDNO na sebi torbo in da so pedri
-
red_rose - Cosmofrik
sej ravno to, js sm rekla ''torba za laptop'' ampak se odzunaj sploh ne vidi da je za laptop, niti znotraj...zgleda kot navadna torba za papirje in zvezke, pac je znotraj en rahlo bolj oblazinjen zep - za Mac-a ki je pa itak zelo tanek...tako da, ni nujno da je notri sploh laptop...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Mah če že mora biti, čimbolj neizstopajoča..pa ne popolnoma miniaturna no..nobenih zlatih/srebrnih napisov bla bla, pa je ok.. Mislm meni bi bilo bedno, da bi morala vse stvari nosit po žepih in rokah zaradi družbenega standarda..
It was forever..but it didnt last long..
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
No ja, moja replika je bila bolj na one male lacoste torbice v katero lahko natlačiš dobesedno samo mobitel, denarnico in ključe in pri teh zadevah se mi zdi nepotrebna. Če smo iskreni v njih ne pašeta niti akta, niti laptop
aja, Jochie, ti stoletnik, važno da te čiki in bonboni ločijo od 20letnikov
aja, Jochie, ti stoletnik, važno da te čiki in bonboni ločijo od 20letnikov
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
men so tut 'torbice' na tipih no go! (izuzete so torbe k gre na ksno sluzbeno pot, ksn lep top torba itd k pac jo ze more met)
dejansko pa on gre sam brez mene sam v ksn lokal na pjaco in ma pac na riti denarnco v zepu pa kluce od avta pa telefon, kamorkoli drugm k pa greva skupi pa jez itak brez torbice negrem nikamor in tut ce uzamem najmanso mozno k jo pac mam je notr plac za njegov telefon, denarnco, kluce in pa ploscico od avto radia.
me pa nemot da okol prenasam njegove stvari v torbici!
dejansko pa on gre sam brez mene sam v ksn lokal na pjaco in ma pac na riti denarnco v zepu pa kluce od avta pa telefon, kamorkoli drugm k pa greva skupi pa jez itak brez torbice negrem nikamor in tut ce uzamem najmanso mozno k jo pac mam je notr plac za njegov telefon, denarnco, kluce in pa ploscico od avto radia.
me pa nemot da okol prenasam njegove stvari v torbici!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov