Moški in stil oblačenja

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 24. Jun. 2009 14:57

miikena napisal/-a:Slika

O FUJ, sprednji del majice zatlačen za pas. :? Ne prebavljam.

Glede torbic ... ful mam predsodkov pri teh mini Lacoste zadevah, to mene na neotesane južnjake spominja. Ni kul.
So pa kul kakšne večje zadeve (sem itak frikson na big big torbe.) Enkrat sem videla tipa z velikooo torbo ala potovalko, v roki jo je nosil - za poročit.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 24. Jun. 2009 17:31

^^ haha ja, mene tudi spominjajo te majhne (po možnosti še bele) trobice na južne :D mam rajš malo večje in ne preveč šminks oz. "gejevske" (ku npr. tista majhna k jo na ronaldo)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 24. Jun. 2009 19:29

Tip torbe enostavno NE sme met :D
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 24. Jun. 2009 21:26

meni so cisto vsec ce so stilu primerne :) tiste torbice za okrog ramen :wink: poznam par fantov k jih nosi pa jim ful pasejo. taki fancyji so mi pa smesni z nekimi torbicami k so take zenske :D
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 25. Jun. 2009 8:43

g00fy_qa napisal/-a:

jao jao, ne razumeš!! če ne bi imel majice zatlačene se mu pa broška od pasu nebi videla :rofl:

drugače pa, tiste male ala lacoste torbice meni še vsakega pravega moškega spremenijo v geja. na nobenem mi to še ni bilo všeč.
za razliko pa so mi malo večje torbe (stil torbe za comp, lahko tudi malo manjše) prav super na tipu. čeprav v kakšen kino ipd. je meni itak čudno, da pride tip z veliko torbo, ker kaj za vraga pa bi naj mel notri razen denarnice, kličev in mobitela? :) ampak ok, saj ženske delamo isto.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 25. Jun. 2009 8:44

g00fy_qa napisal/-a:

jao jao, ne razumeš!! če ne bi imel majice zatlačene se mu pa broška od pasu nebi videla :rofl:

drugače pa, tiste male ala lacoste torbice meni še vsakega pravega moškega spremenijo v geja. na nobenem mi to še ni bilo všeč.
za razliko pa so mi malo večje torbe (stil torbe za comp, lahko tudi malo manjše) prav super na tipu. čeprav v kakšen kino ipd. je meni itak čudno, da pride tip z veliko torbo, ker kaj za vraga pa bi naj mel notri razen denarnice, kličev in mobitela? :) ampak ok, saj ženske delamo isto.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 25. Jun. 2009 8:45

g00fy_qa napisal/-a:

Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 25. Jun. 2009 14:20

^^ js se vedno sprašujem, ko grem zvečer vn, zakaj zaboga ženske vlačijo s sabo največje možne torbe.. sej razumem da hočejo pokazat kko lepo torbico majo, sam to lahko delaš tudi čez dan, ne pa da vlačiš zvečer (k že tko na določenih krajih nimaš kam odložit stvari) s sabo metrkratmetr torbe in notr maš samo denarnico, ključe in telefon (to pa ti ne zauzame tolko prostora)

pr enih tipi mi pa ni jasno kam dajo vse če majo recimo majhne žepe.. mene bi vedno skrbelo da bom zgubila stvari če bi si jih tlačla v (pre)majhne žepe
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Chuxsta
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Chuxsta » 25. Jun. 2009 17:49

[vanessa] napisal/-a:^^ js se vedno sprašujem, ko grem zvečer vn, zakaj zaboga ženske vlačijo s sabo največje možne torbe.. sej razumem da hočejo pokazat kko lepo torbico majo, sam to lahko delaš tudi čez dan, ne pa da vlačiš zvečer (k že tko na določenih krajih nimaš kam odložit stvari) s sabo metrkratmetr torbe in notr maš samo denarnico, ključe in telefon (to pa ti ne zauzame tolko prostora)

pr enih tipi mi pa ni jasno kam dajo vse če majo recimo majhne žepe.. mene bi vedno skrbelo da bom zgubila stvari če bi si jih tlačla v (pre)majhne žepe

manjši kot so žepi, bolj tesno bo vse skupaj :D ....ni šans da zgubiš ...je pa problem za nas moške ker je mal neprijetno met use po žepih :S
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 25. Jun. 2009 18:17

oh ja, verjemi da sm že zgubila mobi v dokaj tesnem žepu :D pomoje ti stvari prej padejo vn v tesnem žepu (v primeru da ti stvar napou štrli vn) ku pa v velikem & globokem :P
Chuxsta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Chuxsta » 25. Jun. 2009 18:30

[vanessa] napisal/-a:oh ja, verjemi da sm že zgubila mobi v dokaj tesnem žepu :D pomoje ti stvari prej padejo vn v tesnem žepu (v primeru da ti stvar napou štrli vn) ku pa v velikem & globokem :P

Sem mislil na recimo žep kavbojk ...(usaj mojih) ..je precej globok ampak ozek tko da težko stlačiš not ......enkrat ko je pa not težko pade wn ...

No da ne bom preveč OT...nosim najraje kavbojke + T-shirt ala casual...

čene pa seveda trenirka in sleevless shirt al pa kanotjera
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 25. Jun. 2009 18:31

Chuxsta napisal/-a:manjši kot so žepi, bolj tesno bo vse skupaj :D ....ni šans da zgubiš ...je pa problem za nas moške ker je mal neprijetno met use po žepih :S

A dej ne nabiji no...če ti ni kul met po žepih si omisli gejevsko lacoste torbico....

Prtošelj in telefon v desen prednji žep, ključe in robec pa v levega...to je vse... :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Chuxsta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Chuxsta » 25. Jun. 2009 18:43

McLarnovc napisal/-a:
Chuxsta napisal/-a:manjši kot so žepi, bolj tesno bo vse skupaj :D ....ni šans da zgubiš ...je pa problem za nas moške ker je mal neprijetno met use po žepih :S

A dej ne nabiji no...če ti ni kul met po žepih si omisli gejevsko lacoste torbico....

Prtošelj in telefon v desen prednji žep, ključe in robec pa v levega...to je vse... :D

Nism reku da ni kul ...sm reku da je mal neprijetno met jih nabasane..ker moja denarnica je malo velka za žep .....jebeš lacost torbice.....nikdar nism meu ..nikdar ne bom... ...in preden rečeš da kdo nabija preberi še enkrat post
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 25. Jun. 2009 18:45

gaby_ napisal/-a:
drugače pa, tiste male ala lacoste torbice meni še vsakega pravega moškega spremenijo v geja.

če bi imel pa vuittonovo, bi se ti pa sline cedile, kajne? :)
Chuxsta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Chuxsta » 25. Jun. 2009 18:59

Jochie napisal/-a:
gaby_ napisal/-a:
drugače pa, tiste male ala lacoste torbice meni še vsakega pravega moškega spremenijo v geja.

če bi imel pa vuittonovo, bi se ti pa sline cedile, kajne? :)

študenti s(m)o revni... kdo ma denar in je ...drugače usmerjen za take stvari :S?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov