Moški in stil oblačenja

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: in his arms=]

Neprebrana objavaNapisal/-a *chiky* » 08. Sep. 2008 12:44

Jst nimam tko tiste slike "the best" stila od tipa, ker mislim, da je pravzaprav sploh ni. Odvisno je od tega, kakšno postavo ma tip, kak se obnaša, kakšen je nj. način življenja in kakšen na nek način tud je. Tko kot ženski npr. ne bo vsaki pasala vsaka stvar, ki postane in, tud tipu ne bo. Lepo je sicer, da mal sledi modi oz. temu, kar je in, ampak le tam, kjer mu paše. Fajn je, da doda svojemu izgledu neki posebnega, čist svojega (osebna nota), najbolj važno je pa, da oblečeno zna nosit in da se mu že na zuni vidi, da se v svoji opravi dobro počuti.. Zdi se mi, da takrat deluje še bolj seksi. Je pa čist odvisno od prilike, za ktero se bo obleku. Zvečer za v diskač, klub itak drug imidž kot če ga srečaš na rekreativnem izletku s psom, al pa na kaki gala večerji, kjer bi bil tak sladki v obleki pa s čeveljčki.. :)
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 24. Jun. 2009 10:28

NOVO

No bom mal obnovila tole temo. In sicer, mene zanima, kako kj ženske gledate na te moške torbice, k jih nosi čedalje več moških tko čez ramo?
Men osebno je to ogabno in čist prov nič moško! Bi pa rada slišala še kakšno mnenje... :)
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 24. Jun. 2009 10:38

Priloži sliko :D

Če gre za tiste miniaturne ala bele Lacoste, je zelo neprivlačno (mogoče nisem merilo za vse skupaj, ker mi že Lacoste moški ne odgovarjajo :D ).

Kakšna večja, recimo torba za prenosnika, lepo oblikovana in moderna, za čez ramo ali ala poštar varianta, pa ni slaba. Tudi moški potrebuje nekam, kamor da denarnico, ključe in mobitel - reveži vse prevažajo po žepih :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Jun. 2009 10:42

http://armandfrasco.typepad.com/photos/ ... 580932.jpg

Kaj takega se zdi meni čisto simpatično.
In predvsem ne vidim smisla v tem, da se torba smatra za izključno ženski kos "opreme", tip naj pa vse, kar nosi s seboj, prenaša v žepih. Sploh poleti, ko žepov ni ravno na pretek :)
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 24. Jun. 2009 10:47

Ja mislila sem take majhne "ala Lacoste", pa pač ni nujno da so bele, in se nosijo tko kot "ala poštar varianta". :D
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 24. Jun. 2009 10:50

Georgia napisal/-a:Ja mislila sem take majhne "ala Lacoste", pa pač ni nujno da so bele, in se nosijo tko kot "ala poštar varianta". :D

Grdo :D

Pogosto vidim tipe s trebuhom, ki potem te Lacoste bele torbice nastavijo direktno na trebušček ... Naj počiva v miru varianta :roll: :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Jun. 2009 10:51

Omg kje pa to vidite? :lol: A se da kakšno sliko zrihtat?
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 24. Jun. 2009 10:54

jullia_, recimo to je to ... Izgleda majhno. Dodaj ogromen trebušček in vizualiziraj tole torbico odloženo na njem.

http://www.purseuing.com/bags/man-bags/ ... 000478.php

Vidimo v Sloveniji. Pa mislim, da je imel bivši tip od Iris Mulej nekaj v tem stilu - sem si ga zapomnila ravno zaradi te torbice :P
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 24. Jun. 2009 10:56

Haha, moj brat je meu par dni nazaj mojo Fred Perry torbo za u center, k je bil neki ful upedenan, on ma pa same napou strgane, k jih po metelkovi vlači. In sm mu jz za foro rekla, da lah pa mojo vzame :D, k je itak taka nevtralna, pa začela z "sej, a se spomneš, u Londonu sva vidla unga tipa, k je meu enako?". In glede na to da je unmu britanskemu dečku čist sedla, why not?

Ne vem, men so torbe spodobnih velikosti, ne une mini ala Cristiano Ronaldo, čist kul, boljš k da tipo ruzak okol vlači. Razen če ma bl skejtiš stil, kamor gre itak po defoltu pol prej en kul ruzak zraven. To kar ma pa Ronaldo mi je pa uibr smešno. K ena damica je. :lach:

Slika Slika
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 24. Jun. 2009 11:04

Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 24. Jun. 2009 11:08

Okej, te tamejhne so tut men ogabne.

Sm iskala fotke kul primerkov moških torbic pa sm naletela na en moški not to wear:
Slika
Fujfuj kombinacija.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Daleč...

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 24. Jun. 2009 13:45

MsN napisal/-a:
Georgia napisal/-a:Ja mislila sem take majhne "ala Lacoste", pa pač ni nujno da so bele, in se nosijo tko kot "ala poštar varianta". :D

Grdo :D

Pogosto vidim tipe s trebuhom, ki potem te Lacoste bele torbice nastavijo direktno na trebušček ... Naj počiva v miru varianta :roll: :D

:lol: take trobice me pa tkoj na južne asociirajo :D nekako se mi ne zdi primerno za tipe
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 24. Jun. 2009 14:15

Men se ne zdi prav nič narobe, če ima fant kakšno majhno torbo. Za osnovne stvari: denarnico, ključe, mobitel. Moj tega nima in potem ima čist nabasane žepe - kokr hoče, js vem, da se mi ne bi dal tkole stvari prenašat.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 24. Jun. 2009 14:18

Georgia napisal/-a:http://farm2.static.flickr.com/1320/1422452969_8a0d61eb85_o.jpg
Nekaj takega sem mislila... :)

Moj ima nekaj podobnega (pač neka enostavna, nevpadljiva). Ne bom rekla, da mi je ful všeč, niti ne bom rekla, da se mi zdi pedersko. Je pa zelo praktična. Po žepih pač hvala bogu tudi njemu ni za nosit vsega, ruzak je sicer fajn, ampak poleti prekleto vroč. V primerjavi s tistimi taškami za okoli pasu, so pa tele itak 1A (za okoli pasu mi tudi pri ženskah ni všeč).
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 24. Jun. 2009 14:43

pedrtošl :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov