Moški in stil oblačenja

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 31. Avg. 2008 16:26

Men je všeč tak lep urban stil, ampak ne kšne stvari iz Newyorkerja... Prav tako ne kšne japanke, pa ne nekih srajčk pa pulovrčkov pa polo majc. Skejtrski supergi so mi še najbl fini.
Mam pa samo nesrečo s tipi. Prvi je bil metalc in se je oblaču v črno in nič drugega. Razen neke rumene majce. Drugi je biu pa skejter, pa je mel ponavadi lepe majčke, ampak hlače so ble pa ponavad obup. Spuščene do polovice riti, sm mu skoz gor vlekla :cry: Pa nosu je ženske skinny jeans. Sm si jih kr sposojala od njega. Pa bil je suh, ampak je nosu majce XL oz XXL, tko da so mu kr visele. Ne maram tega.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 31. Avg. 2008 19:33

Definitiuno športn stil, bl natančno borderski (z manjšimi zanimivimi odstopanji).

Usi moji dečki so spadal u omenjeno kategorijo (prznam, da si kšnga drgačnga pajaca ob seb sploh ne predstaulam), ampak noben izmed njih ni biu res "hard" varjanta (najbrž zato, kr so bli usi krepko nad 20 let).

Zdejšnega sm uspela (pre)usmert u moško različico meni najljubše znamke, tko da je hit fasu popust in dostkrat spoku iz štacune z več cotami k js :P . In ne, nism se prtožvala.

Đinske (ne prešroke, ne preozke, seveda nujno nizko na bokih), t-shirt majčke s potiski (definitiuno krajša varjanta, predusm rokavi, kar je večje od L, odpade), polet krajše športne srajčke (moj ma par u-b-i-j-a-l-s-k-i-h), pas obvezen, hoodie-ji, športni reklci, skejt patike (spodobne, ne tiste za 15-letne afnaste fantke, najraj old skul) in surf flip-flopi, pozim vounene (in tiste s šiltkom), polet truckerske kapce, ray ban-ke za na lepš, surf športne špegle za akcijo, hlače pod koleni, boardshortsi, ... :hearts:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 31. Avg. 2008 19:36

sončk napisal/-a: Pa bil je suh, ampak je nosu majce XL oz XXL, tko da so mu kr visele. Ne maram tega.

tole mi je pa še preveč znano... bi rada vidla kdaj kšno normaln veliko majco na njem, ne pa sam neke ogromne (sam je pa suh kt zobotrebc....), sam mi ne ratuje ga prepričat :?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 31. Avg. 2008 20:15

hehe, da ne bom pisala identičnega posta, +1 na Aloho :D

dodajam: poleti obvezno nizke nogavičke, mal daljše lase (morm po nečem šarit), pa kšen tattoo/pirs ne škodi.
Hjaa, k bi se jih dal po naročilu narest bi blo kr fajn :lol:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 01. Sep. 2008 7:47

Moj ponavad oblece kaksne kavbojke pa majco..ali pa srajco... pozimi pa kaksen pulover ali mikico.. v prostem casu pa trenerko :freude:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 01. Sep. 2008 22:00

moj ima običajno kavbojke pa kakšno majco in superge. čeprav priznam, da odkar sva skupaj, se je ful "poboljšal" glede kupovanja. večkrat greva skupaj in se ne brani šopinga. kdaj si tudi sam kupi. poleti je res navalil na razprodaje, si je kupil dve ful lepi srajci. se zna čist fajn zrihtat.

poleti je večinoma v kratkih hlačah, pozimi pa zgoraj windstoperji ali borderska bunda.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 03. Sep. 2008 19:50

moj se oblači precej običajno
pač nosi kavbojke (raven kroj),majčke (neoprijete) in puloverje.jakne ma vse športne,čevlje tud skorej vse.pa ful ma enih športnih hlač.drugač pa ful ne mara kupovat,ker kao nč ne najde zase in pol še mene zraven zvleče,da dobim živčnga ker nč noče probat.kriza...pa še jest ful ne maram nakupovat
drgač pa- kaj so to hoodie-ji :oops: ?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 03. Sep. 2008 19:55

softTouch napisal/-a:drgač pa- kaj so to hoodie-ji :oops: ?

hoodie je pulover s kapuco oz. zip-up hoodie če ima fršlus spredi ;)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 03. Sep. 2008 19:59

aha se mi je zdel da zna bit kej tazga
nism preveč u borderskmu stilu
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 03. Sep. 2008 23:12

Men je važn da se tip zna napravt za svojo postavo.
Pač ni važn a so sk8 vrjanta al klasična, važn da tip zna te obleke nost in da dobr zgledajo na nemu.
Ker največji obup so mi tipi k se ne znajo oblečt....
Recimo grdo mi je k si ene razvlečene stare majce kšni zatlačijo za kavbojke, pa še pas kavbojk potegnejo skoraj do vratu gor...bljek.
Js pogledam tipa in če vidm da je skregan z oblekam pol mu ne namenjam kej dost svoje pozornosti.
Obleka naredi človeka :)
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 7. 2008
Kraj: In his room

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika11 » 04. Sep. 2008 18:39

Js pogledam tipa in če vidm da je skregan z oblekam pol mu ne namenjam kej dost svoje pozornosti.
Obleka naredi človeka :)[/quote]

Bolj se ne morm strinjat! Prava obleka še tako smotanga tipa naredi lepšega ;)
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 05. Sep. 2008 11:13

Moj se oblači bolj športno, ampak ker je po duši punker, se obleče temu primerno za kakšnen koncert.
Meni je vseeno v bistvu, kak se obleče, ker mi všeč na vse načine.
You want me to be something I can never ever be.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 06. Sep. 2008 15:49

Učer sm v mestu vidla klona bivšega (po oblačilih) in me je kr stisnl. Naslednič si izbiram tipa, k ne bo pripadal točno določenem stilu, da me ne bo fršlok vsake 14 dni :roll:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 06. Sep. 2008 19:08

uff kakšen strgan oz. malo zanemarjen mi je sexy :D oz mi je bil..

športen je pa tudi ok :P sm, mora bit še postavca zraven
Se mi zdi, da zdj bolj padam na urejene tipe hehe pa da še mal lepo dišijo..mm
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 06. Sep. 2008 19:41

Pr zahtevah ki jih zahtevajo ene pičkure za dedce (da se mrjo šminkat in taki bulšit), je najboljši stil za dedca oprijeta kiklca škornčki podvezice podložen modrc pa ena fakin sexy oprijeta studying majčka :roll: :rofl: .
Svda se delam norce iz amm... bab ki majo rade babje dede :D .

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov