Moški in stil oblačenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 157 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Men je všeč tak lep urban stil, ampak ne kšne stvari iz Newyorkerja... Prav tako ne kšne japanke, pa ne nekih srajčk pa pulovrčkov pa polo majc. Skejtrski supergi so mi še najbl fini.
Mam pa samo nesrečo s tipi. Prvi je bil metalc in se je oblaču v črno in nič drugega. Razen neke rumene majce. Drugi je biu pa skejter, pa je mel ponavadi lepe majčke, ampak hlače so ble pa ponavad obup. Spuščene do polovice riti, sm mu skoz gor vlekla Pa nosu je ženske skinny jeans. Sm si jih kr sposojala od njega. Pa bil je suh, ampak je nosu majce XL oz XXL, tko da so mu kr visele. Ne maram tega.
Mam pa samo nesrečo s tipi. Prvi je bil metalc in se je oblaču v črno in nič drugega. Razen neke rumene majce. Drugi je biu pa skejter, pa je mel ponavadi lepe majčke, ampak hlače so ble pa ponavad obup. Spuščene do polovice riti, sm mu skoz gor vlekla Pa nosu je ženske skinny jeans. Sm si jih kr sposojala od njega. Pa bil je suh, ampak je nosu majce XL oz XXL, tko da so mu kr visele. Ne maram tega.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Definitiuno športn stil, bl natančno borderski (z manjšimi zanimivimi odstopanji).
Usi moji dečki so spadal u omenjeno kategorijo (prznam, da si kšnga drgačnga pajaca ob seb sploh ne predstaulam), ampak noben izmed njih ni biu res "hard" varjanta (najbrž zato, kr so bli usi krepko nad 20 let).
Zdejšnega sm uspela (pre)usmert u moško različico meni najljubše znamke, tko da je hit fasu popust in dostkrat spoku iz štacune z več cotami k js . In ne, nism se prtožvala.
Đinske (ne prešroke, ne preozke, seveda nujno nizko na bokih), t-shirt majčke s potiski (definitiuno krajša varjanta, predusm rokavi, kar je večje od L, odpade), polet krajše športne srajčke (moj ma par u-b-i-j-a-l-s-k-i-h), pas obvezen, hoodie-ji, športni reklci, skejt patike (spodobne, ne tiste za 15-letne afnaste fantke, najraj old skul) in surf flip-flopi, pozim vounene (in tiste s šiltkom), polet truckerske kapce, ray ban-ke za na lepš, surf športne špegle za akcijo, hlače pod koleni, boardshortsi, ...
Usi moji dečki so spadal u omenjeno kategorijo (prznam, da si kšnga drgačnga pajaca ob seb sploh ne predstaulam), ampak noben izmed njih ni biu res "hard" varjanta (najbrž zato, kr so bli usi krepko nad 20 let).
Zdejšnega sm uspela (pre)usmert u moško različico meni najljubše znamke, tko da je hit fasu popust in dostkrat spoku iz štacune z več cotami k js . In ne, nism se prtožvala.
Đinske (ne prešroke, ne preozke, seveda nujno nizko na bokih), t-shirt majčke s potiski (definitiuno krajša varjanta, predusm rokavi, kar je večje od L, odpade), polet krajše športne srajčke (moj ma par u-b-i-j-a-l-s-k-i-h), pas obvezen, hoodie-ji, športni reklci, skejt patike (spodobne, ne tiste za 15-letne afnaste fantke, najraj old skul) in surf flip-flopi, pozim vounene (in tiste s šiltkom), polet truckerske kapce, ray ban-ke za na lepš, surf športne špegle za akcijo, hlače pod koleni, boardshortsi, ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
sončk napisal/-a: Pa bil je suh, ampak je nosu majce XL oz XXL, tko da so mu kr visele. Ne maram tega.
tole mi je pa še preveč znano... bi rada vidla kdaj kšno normaln veliko majco na njem, ne pa sam neke ogromne (sam je pa suh kt zobotrebc....), sam mi ne ratuje ga prepričat
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
hehe, da ne bom pisala identičnega posta, +1 na Aloho
dodajam: poleti obvezno nizke nogavičke, mal daljše lase (morm po nečem šarit), pa kšen tattoo/pirs ne škodi.
Hjaa, k bi se jih dal po naročilu narest bi blo kr fajn
dodajam: poleti obvezno nizke nogavičke, mal daljše lase (morm po nečem šarit), pa kšen tattoo/pirs ne škodi.
Hjaa, k bi se jih dal po naročilu narest bi blo kr fajn
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
moj ima običajno kavbojke pa kakšno majco in superge. čeprav priznam, da odkar sva skupaj, se je ful "poboljšal" glede kupovanja. večkrat greva skupaj in se ne brani šopinga. kdaj si tudi sam kupi. poleti je res navalil na razprodaje, si je kupil dve ful lepi srajci. se zna čist fajn zrihtat.
poleti je večinoma v kratkih hlačah, pozimi pa zgoraj windstoperji ali borderska bunda.
poleti je večinoma v kratkih hlačah, pozimi pa zgoraj windstoperji ali borderska bunda.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
moj se oblači precej običajno
pač nosi kavbojke (raven kroj),majčke (neoprijete) in puloverje.jakne ma vse športne,čevlje tud skorej vse.pa ful ma enih športnih hlač.drugač pa ful ne mara kupovat,ker kao nč ne najde zase in pol še mene zraven zvleče,da dobim živčnga ker nč noče probat.kriza...pa še jest ful ne maram nakupovat
drgač pa- kaj so to hoodie-ji ?
pač nosi kavbojke (raven kroj),majčke (neoprijete) in puloverje.jakne ma vse športne,čevlje tud skorej vse.pa ful ma enih športnih hlač.drugač pa ful ne mara kupovat,ker kao nč ne najde zase in pol še mene zraven zvleče,da dobim živčnga ker nč noče probat.kriza...pa še jest ful ne maram nakupovat
drgač pa- kaj so to hoodie-ji ?
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Men je važn da se tip zna napravt za svojo postavo.
Pač ni važn a so sk8 vrjanta al klasična, važn da tip zna te obleke nost in da dobr zgledajo na nemu.
Ker največji obup so mi tipi k se ne znajo oblečt....
Recimo grdo mi je k si ene razvlečene stare majce kšni zatlačijo za kavbojke, pa še pas kavbojk potegnejo skoraj do vratu gor...bljek.
Js pogledam tipa in če vidm da je skregan z oblekam pol mu ne namenjam kej dost svoje pozornosti.
Obleka naredi človeka
Pač ni važn a so sk8 vrjanta al klasična, važn da tip zna te obleke nost in da dobr zgledajo na nemu.
Ker največji obup so mi tipi k se ne znajo oblečt....
Recimo grdo mi je k si ene razvlečene stare majce kšni zatlačijo za kavbojke, pa še pas kavbojk potegnejo skoraj do vratu gor...bljek.
Js pogledam tipa in če vidm da je skregan z oblekam pol mu ne namenjam kej dost svoje pozornosti.
Obleka naredi človeka
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Pr zahtevah ki jih zahtevajo ene pičkure za dedce (da se mrjo šminkat in taki bulšit), je najboljši stil za dedca oprijeta kiklca škornčki podvezice podložen modrc pa ena fakin sexy oprijeta studying majčka .
Svda se delam norce iz amm... bab ki majo rade babje dede .
Svda se delam norce iz amm... bab ki majo rade babje dede .
Prvi neprebran prispevek • 157 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov