Moški in stil oblačenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
meni je redcimo grozno gledati tipa cel teden v isti trenirki. in to ko gre v trgovino, na kavo, zvečer v diskoteko. kamorkoli v glavnem. in sem srečna, da moj ni tak, poznam pa kar nekaj takih.
no moj nosi kavbojke (obvezno leviske), pozimi včasih kake hlače iz žameta (hmm, upam, da vete, kaj mislim). zraven pa kakšne polo majčke ali navadne majčke ali srajce. z majicami se k sreči ne obremenjuje, ker mu večino kupim jaz (spotoma, ko nakupujem zase) ali njegova sestra. kavbojke si kupuje sam.
je pa k sreči tak, da parkrat na leto res predlaga, da greva v šoping in potem kupi res vse kar rabi.
sem se pa zdaj spomnila, da rabi neko prehodno jakno. ker jeseni nima nič za obleči (samo v majici je prevroče, v debeli bundi pa jeseni zgleda čudno).
no moj nosi kavbojke (obvezno leviske), pozimi včasih kake hlače iz žameta (hmm, upam, da vete, kaj mislim). zraven pa kakšne polo majčke ali navadne majčke ali srajce. z majicami se k sreči ne obremenjuje, ker mu večino kupim jaz (spotoma, ko nakupujem zase) ali njegova sestra. kavbojke si kupuje sam.
je pa k sreči tak, da parkrat na leto res predlaga, da greva v šoping in potem kupi res vse kar rabi.
sem se pa zdaj spomnila, da rabi neko prehodno jakno. ker jeseni nima nič za obleči (samo v majici je prevroče, v debeli bundi pa jeseni zgleda čudno).
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
the big red machine napisal/-a:kako ne zavidam vašim tipom. A je res tako težko pustit človeka, da oblači tisto kar njemu paše?
Jz nism govorila o tem, da Mojmu ne pustim, da se oblači po svoje. Napisala sm, da ga na svoj način zvabim v trgovino, da si kupi za obleč v njegovem stilu ( lahko bi mu tud sama kupovala za obleč, ker točno vem kaj bi nosu in kaj ne ) in da sva skupi, se zezava itd.
On bi lahko komot nosu 5 let staro majco za kero ne veš več kašna je njena original barva se nadalnih 5 let.
Raj ga vidim v novi majci. To pa ni tolko narobe al je ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
mene sploh ne briga kaj se oblaci, sicer se kul, ampak kot sem rekla me ne briga, ce ne bi blo res katastrofa! pa se takrat se nebi sekirala al pa mu tezila, mogoce bi prijazno namignila, ce ne bi uposteval pa tut prav. mi je kej druga bolj pomembno. on se pa naj oblece tako kot se sam najboljse pocuti.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
gaby_ napisal/-a:je pa k sreči tak, da parkrat na leto res predlaga, da greva v šoping in potem kupi res vse kar rabi.
Ja, moj tud predlaga, da greva v šoping, ampak potem jaz kupim stvari zase, njemu pa jih mami.
Enkrat v skoraj dveh letih sva zanj skupaj kupla le pižamo
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jaz sem pred dopustom zase kupil srajco in kratke hlače. Sam. Oboje je pa bilo okoli 40 Eur.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ah moj tudi ne fura kakšnega posebnega stila, pa me sploh ne moti. Kavbojke in kakšna majčka, pozimi pa pulover in je. In mu čisto pristoji.
Nekajkrat sva šla že skupaj v šoping zanj, tu in tam sem mu pa tudi jaz že kaj kupila sama (pulover, majčka), ampak vedno bolj casual stvari, za kar vem, da mu bo všeč.
Je bil pa bivši mahnjen na cunje, morala je biti firma, preden sva kam šla, je stal pol ure pred ogledalom, kaj bi raje oblekel , za na počitnice je imel vedno več prtljage kot jaz, pa tudi cunj je imel po moje več kot jaz. ''Rezultat'' je bil pa včasih prav ~ pač raje vidim na moškem navadne kavbojke in majčko kot pa bele hlače, svetlo majico in po možnosti verižico. BRUH!
Nekajkrat sva šla že skupaj v šoping zanj, tu in tam sem mu pa tudi jaz že kaj kupila sama (pulover, majčka), ampak vedno bolj casual stvari, za kar vem, da mu bo všeč.
Je bil pa bivši mahnjen na cunje, morala je biti firma, preden sva kam šla, je stal pol ure pred ogledalom, kaj bi raje oblekel , za na počitnice je imel vedno več prtljage kot jaz, pa tudi cunj je imel po moje več kot jaz. ''Rezultat'' je bil pa včasih prav ~ pač raje vidim na moškem navadne kavbojke in majčko kot pa bele hlače, svetlo majico in po možnosti verižico. BRUH!
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Moj gre zelo redko v trgovino z namenom, da si kupi za oblečt, ampak takrat ko gre, si pa nakupi za cel let Nima kazga posebnga stila - kavbojke pa majca, pozimi pa sveter, pulover al pa kaka jakna čez. Majce bi lahk že mal zamenu, ker ma velik takih s tistimi "metalskimi" motivi, črne pa že mal sprane...Drgač mi je pa čist v redu njegov stil. Mene pretiran "šminkiran" tipi odbijajo, ker sem tud sama bolj "casual"
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
the big red machine napisal/-a:Sej ni edini, ki mu je letanje po botegah zoprno .
saj ni zoprno, če znaš kupovati. Najprej moraš sploh vedeti kaj kupuješ oz. kaj potrebuješ, potem moraš vedeti kje boš dobil in to je to. jaz ponavadi vse nakupe oblačil opravim v 10 minutah in vedno se obvezno obrnem na prodajalca/prodajalko.
mi gre pa pri ženskah na jetra to (vsaj pri moji), da gre v trgovino kupovat hlače, potem pa bluze ali karkoli drugega gleda. takrat pa popizdim...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
the big red machine napisal/-a:Sej ni edini, ki mu je letanje po botegah zoprno
Hehe kak sm se zdle nasmejala tej besedi.
Drugač pa, men je všeč tk bolj skejtrski stil, ampak ne preveč. Kakšne fajne kavbojke, mal širše pa lih tok spuščene na riti da se ene 2, 3cm bokserc vidi (to, da se vidi cela rit, mi je ogabno), kakšna čist preprosta ohlapna majca (al pa puloverji so mi tud kul), pa skejtrski čevli - to mi je najbolš. Najbolj ogabn od vsega mi je pa tist čefurski stil - oprijete kavbojke (po možnosti še kje na zvon ), oprijeta majca, uhani v obeh ušesih, pedertaše, pol pa da ma še kake čevlje na špico zravn, je pa to že prevelik šok za moje oči. Edn največjih kiksov mi je pa tud to, da kdo nosi tiste kao tekaške copate za vsakdanje priložnosti. Sej se ne rabi zdej en oblačit točn po mojem okusu, marsikej toleriram, ampak čefurskega stila pa nikol! Takšn fant mi itak nikol ne bi v oči padu (no ja, v bistvu bi mi, ker mi je to res skrajno grozno).
Drugač pa, tiste slikce ki jih je lolitaa prilepla - kej takga se tud ne bi branla. Čeprav v praksi verjetn ne bi tk dobr zgledalo kot tle na slikah hehe.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js mam moške najraje čist preprosto oblečene- kavbojke pa majčka oz. pulover.
Moj tud sovraž nakupovanje, pa zmeri ga mora kaka ženska spremljat (punca, sestra al pa kolegica), drgač ga prodajalke v vse prepričajo oz. kar neki čudnga kup sam da je prej konc
Moj tud sovraž nakupovanje, pa zmeri ga mora kaka ženska spremljat (punca, sestra al pa kolegica), drgač ga prodajalke v vse prepričajo oz. kar neki čudnga kup sam da je prej konc
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov