Moški in stil oblačenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolika11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 7. 2008
- Kraj: In his room
Ker te teme še nisem zasledila in se mi zdi zanimiva jo odpiram.
Meni osebno je najbolj všečen stil široke hlače in T-shirt oz. polo majice (poleti). Drugače imam raje bolj sk8 variante kot pa tiste oprijete style... "like južnjaki večinoma" . Moški lahko pri zunanjem izgledu veliko naredi s pravim stilom. Lahko rečem da, me sploh ne ganejo fantje, ki so visoki 180, nabildani, simpatični, oblečeni pa v kavbojke iz 80ih, ki že na rit čudno stojijo, superge, ki so bile moderne pred 10 leti in ki so namenjene teku, ne sprehajanju po mestu itd....
Kaj vam pomeni stil fanta in kakšen stil na njem vam najbolj ugaja?
Meni osebno je najbolj všečen stil široke hlače in T-shirt oz. polo majice (poleti). Drugače imam raje bolj sk8 variante kot pa tiste oprijete style... "like južnjaki večinoma" . Moški lahko pri zunanjem izgledu veliko naredi s pravim stilom. Lahko rečem da, me sploh ne ganejo fantje, ki so visoki 180, nabildani, simpatični, oblečeni pa v kavbojke iz 80ih, ki že na rit čudno stojijo, superge, ki so bile moderne pred 10 leti in ki so namenjene teku, ne sprehajanju po mestu itd....
Kaj vam pomeni stil fanta in kakšen stil na njem vam najbolj ugaja?
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Men je všeč stil ki mu paše, pač kavbojke,pa kratka majica ali srajce... čist tko, navadn, ne da bi mev kašne široke skejtrske hlače, pa ne ozkde. Čist tko, navadn, pol pa čevli, k so takšni navadni, ne kašni kavbojski al pa kašni taki šmekasti. Ne vem, ušeč mi je stil, k je čist navadn, nč ne vem kaj posebnga. polet pa da ma kašne kapri oz 7/8 hlače, kavbojke, ali kakšno drugo blago. V glavnem, nočem nobenga posebnga izgleda, prvo je da mu sede tist kar nosi.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
moj se oblaci casual... ampak mu tako pase, zna skombinirat barve, vzorce, materiale... najbolj smesno mi je pa, ko pridem k njemu in mi ves vesel pokaze: poglej, kupil sem si dve majici, sta dobri? katera ti je boljsa? mislis, da bosta dobro zgledali na meni? in podobno... sama se oblacim bolj "resno" kot on, zato nisem imela primernega odgovora na tista vprasanja... drugace si pa kupuje samo znamke, Gerry Weber, Hugo Boss,... tako da ima kvalitetno in se lepo zgleda... bi lahko rekla, da vec da na obleko in styling kot jaz...
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
moj revež pa na žalost nima stila noče zapravljat denarja za obleke.sej vem...čudak! ene ta pocen kavbojke iz lokalne trgovine, pa eno majco zgorej.pa ene čevlje navadne.pozimi zelo redko obleče bundo, tudi v največjem mrazu nosi puhast brezrokavnik-oboje z našitkom firme, ki mu ju je dala.letos sem ga komaj prepričala da si je u H&M kupu eno normalno lepo bundo.thanks god! zanč je sprevidu, da je že skrajni čas da gre kej u šoping, komej čakam da greva!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
sokolja napisal/-a:moj revež pa na žalost nima stila noče zapravljat denarja za obleke.sej vem...čudak!
Moj pa ma stil sam ne najdem ustrezne besede zanj. On ni šanse, da bi šu u trgovino z namenom, da si kupi kej za oblečt. Prej use drugo. In pol si jz lepo sposodim kartico in grem u šoping zanj. Zanič sm šla sama in je popiz*u, ko sm ga klicala usakih 5 min kakšno barvo bi in je pršu u trgovino ter si sam zbrau. Kar je biu tud moj namen.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
js sm tut že na to pomislna ampak on mora obvezno vsake hlače probat, ker je fuzbaler in ima ogromna stegna in mu ful redko kake hlače pašejo. majce in jope pa mu kupujem ob vsaki priliki - roj.dan, miklavž, novo leto...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
^^ Sej vem, da me bo zdej kdo hotu pojest, ampak poskusi ga zveč v trgovine bolj pogosto s kšnim lepim obljubljanjem. . . Sej veš kaj mislim. . .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
kako ne zavidam vašim tipom. A je res tako težko pustit človeka, da oblači tisto kar njemu paše?
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Sej ni edini, ki mu je letanje po botegah zoprno . Sicer pa grem stavit, da tudi tiste, ki non stop zapravljate in so vam botege s cunjami (in še čem) drugi dom niste s tistimi kupljenimi cunjami nič dosti lepše. Pa brez zamere, ne leti na nobeno konkretno
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Sej je redko keremu tipu všeč letat po trgovinah (=botegah-da bodo neprimorke vedle o čem govoriš ), sam neki morš dat nase, no.Mene v glavnem pr tipu stil oblačenja (če mi ful ni všeč) res odbije.Pa ne mislim da more imet vse od neke hude znamke al pa ne vem kake haj cunje.Sam tko da se kolikor toliko uredu oblači.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov