Moški in stil oblačenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^hehe..
Jap, sem med tistim, ki ne nosijo velik ličil, ampak iz obratnih razlogov - jz se počutim NEnaravno (tisto o "naravnem ličenju" je men itak čist mimo).
In biti urejen - deloma se strinjam, da ponekod se tud mejkap šteje pod to, ampak osebno se mi zdi nepotrebna navlaka.
Jap, sem med tistim, ki ne nosijo velik ličil, ampak iz obratnih razlogov - jz se počutim NEnaravno (tisto o "naravnem ličenju" je men itak čist mimo).
In biti urejen - deloma se strinjam, da ponekod se tud mejkap šteje pod to, ampak osebno se mi zdi nepotrebna navlaka.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Tudi meni. Na urejenem obrazu (lepi koži) ni potrebe niti po maskari, če ženski pač ni do tega, ker so nekatere naravno lepše kot večina "samo" z maskaro (ki je tako na debelo namazana, da te srat pritisne), glosom, aja pa še "malo" črte okoli oči... Pa smo spet tam.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
evva napisal/-a:
js sm napisala, da je to pač MOJE MNENJE in še zmer sem istega mnenja. Prav tako imam občutek pri ženskah, ki pridejo npr. v službo brez make-upa (vsaj naravnega!), da se jim ne da niti tistih 5 minut vzet, da bi se mal uredile (vsaj maskara pa lip gloss). Ja jaaa, že vidm, ene se bojo prepoznale v mojih besedah in bojo take začele s tistim sr...em o samozavesti - kao če se ženska samozavestno počut, ne rab make-upa ... js se tud samozavestno počutm brez make-upa, pa vseeno dam vedno gor vsaj maskaro in lip gloss, ker ko vidim žensko brez make-upa, imam tak občutek, da niti malo ne da nase. Brez zamere punce (tiste ki se prepoznate), to je samo moje mnenje, itak se razlikujemo ljudje...
Jaz se prepoznam v tem opisu.
Meni se pa zdi nekaj najbolj neverjetnega, da se bejba zjutraj maže in čorgla, potem pa se 1,8 km od doma do faksa pripelje z avtomobilom, ker nima tistih 5 min časa, da bi se vsedla na kolo. Stari, rajš tistih 5 min za nepotrebno mazanje, da bom tam nekim evvam všeč, porabim bolj koristno.
Še čepenje na cosmopolitan forumu je bolj produktivno, kot pa vsakodnevno jutranje čorglanje po faci
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
positive_vibration mene sigurno ne boš vidla na kolesu, sploh pa ne da bi šla z njim v šolo. Če imam avto, grem valda rajši z avtom, naj gre s kolesom tisti, ki mora. Za svoje telo poskrbim raje drugače (tek, fitnes...), kot da se v petkah vozim na kolesu. Tudi, ko ne grem na faks in ko je lepo vreme, grem veliko raje z rolerji kam, kakor pa s kolesom, vsakomur svoje .
P.S. Vrni se na temo.
P.S. Vrni se na temo.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
evva je samo napisala svoje mnenje in nevem zakaj je potebno toliko okoli tega... Če se ti raje peleš s kolesom in si nenamazana super, evva glede tega razmišlja drugače. Nobeden ne potrebuje delati tako da bo všeč ostalim (in evvi)...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
evva napisal/-a:positive_vibration mene sigurno ne boš vidla na kolesu, sploh pa ne da bi šla z njim v šolo. Če imam avto, grem valda rajši z avtom, naj gre s kolesom tisti, ki mora. Za svoje telo poskrbim raje drugače (tek, fitnes...), kot da se v petkah vozim na kolesu. Tudi, ko ne grem na faks in ko je lepo vreme, grem veliko raje z rolerji kam, kakor pa s kolesom, vsakomur svoje .
P.S. Vrni se na temo.
Zarad takih je pa po ljubljani taka gužva kot je... Živi 1km stran od šole/faksa, pa se mora z avtom peljat, bognedaj s trolo....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
nanamiša napisal/-a:V takšnem primeru tudi jaz raje izberem svoj avto kot pa trolo. Gužva je tko al tko...
V kakšnem primeru pa je to?
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
nanamiša napisal/-a:V takšnem primeru tudi jaz raje izberem svoj avto kot pa trolo. Gužva je tko al tko...
Ni res, da je gužva tko al tko. Če bi se folk fural s trolami in ne, da se mora za 1km peljat s svojim avtom do vrat, gužve ne bi bilo oz. bi bila minimalna.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
nanamiša napisal/-a:malo preberi kakšen primer je napisal McLarnovc
Omenjen je bil tisti 1 km (ali pa še to ne) do šole. V takem primeru se raje pelješ z avtom kot greš na trolo ali peš ali s kolesom do faxa? Ali govoriš o tem, da če imaš možnost da greš z avtom, da potem ne rabiš hodit z javnim prevozom?
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
vsekakor grem v tem primeru raje z avtom kot da plačujem mesečno (raje dam mal več dnarja in natankam za cel mesec, ker moj avto itak malo porabi in grem od doma 15 minut prej, namesto 45 minut prej) in ja raje z avtom kot da čakam bus na mrazu al pa poleti na vročini, potem pa še not gledam a bom dobila sedež al ne. Da bi pa peš hodila 1km v šolo, mi pa ob dejstvu da imam avto niti na kraj pameti ne pride. Kaj vas sploh briga kako kdo hodi v službo,šolo, kamorkoli. Vam če paše hodit peš al pa če nimate avta, izvolite, vsak naj dela kar mu paše. V okolici, kjer jaz živim, se vozijo z busom pač tisti, ki nimajo avta, ne pa tisti, ki ne želijo delat gužve na cesti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov