Moški in športnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Govorila sm na splošno.
Kr si pa lih mere pisala, sm se šla pa za foro zmert in mam čez rame 96. Kako je možno, da maš ti 65?
Kr si pa lih mere pisala, sm se šla pa za foro zmert in mam čez rame 96. Kako je možno, da maš ti 65?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
meni se tudi čudno zdi da bi bla v ramenih 65... pol bi te blo v ramenih manj ko v pasu..
- metuljcica46
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
am...kaj si mislijo, jaz sicer nism prou šprotnica, zase se mal športam ker mi je ql..pa delam velik, in na šihtu sm velik na nogah in tko..drgač mam 178 in pa 61 kil....in moj prav da sm k kobila k me je sama mišica..pa spet ne toook da bi se neki ful vidl...če napnem mišice mam povsod čist trdo...drgač se pa neki ne opazi...ampak to je njemu ful hudo...tk da ja enim je to všeč...
zdj pa po drugi strani še bi mela pa široka ramena al pa kej, al pa tko k smučarke ful močna stegna, to pa mislm da je že drugo, kolkr kakšnemu...
če ma pa ženska mal izoblikovan trebuh mi je pa tut ful lepo, seveda ne sme bit preveč, da ne zgleda pol k neka body builderka....to sm napisala k prej je en napisu zakaj ženske sploh delamo trebušnjake, get real...prav tako želimo bit lepe in sexy kot vi...
zdj pa po drugi strani še bi mela pa široka ramena al pa kej, al pa tko k smučarke ful močna stegna, to pa mislm da je že drugo, kolkr kakšnemu...
če ma pa ženska mal izoblikovan trebuh mi je pa tut ful lepo, seveda ne sme bit preveč, da ne zgleda pol k neka body builderka....to sm napisala k prej je en napisu zakaj ženske sploh delamo trebušnjake, get real...prav tako želimo bit lepe in sexy kot vi...
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
ok, js mam drgac ful cez rame, lih ene tok al pa se vec k plavalke, pa ne vem Aloha kuko ti je ratal zmert rame, tko da ti je taka vlka cifra prsla, k sm vidla tvojo slikco kle na forumu pa mas lih neki tazga k jst...kuko si ti merla?
- Gost
Kako pa vama je ratalo izmeriti obseg z dvema rokama? Meni ne uspe, bi mi moral kdo pomagati ali pa sem malo nerodna
Sicer pa sem verjetno izjema, ker mi sportne postave, na moskih in zenskah, niso pretirano vsec.
Sicer pa sem verjetno izjema, ker mi sportne postave, na moskih in zenskah, niso pretirano vsec.
- Gost
No, pa ne sportas in ostanes taka kot si, ce si si vsec - problem resen, se delat ne rabis nic, kaj hoces vec
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Sam jst mam pol slabo vest, da nč ne nardim zase, pa da se mi bo enkrat sam po hinavsk kje kej povesl Pa, če mene vprašaš, rit ni nikol dost natrenirana, tko da kej tazga se neb branla. Pomojem pr men pride v poštev sam kšna kardio vadba, pa kšna vaja sam za rit...kva mislš, Aloha, ti si bol ekspert za to?
-
*lunca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
- Kraj: Somewhere Over The Rainbow
jst morm nujno delat neki za svoj telo,ker čene se počutm zavaljeno,pa čeprou vem,da nism debela...sm se pa 6let ukvarjala s plesom,kar se mi baje fuul na postavi pozna (tko k se s kkšnim pogovarjam,mi prbije ti se pa s plesom ukvarjaš...kao da po postavi vidjo)...no zdj pa hodm na aerobiko,pa ne za to,da bi mišice dubla al pa kukr kol,ampak pač za dušo.je pa res,da se mi mišice fuul hit poznajo..tko da tle pa pač nimam kj za narest...čeprou po resnic povedan,mi ni všeč nevem kok mišičasta ženska,pol ma pa še tazga tipa zravn,da se bol nje bojijo kot njega! mam pa nažost res bl široka ramena... no ampak drgač se pa noben tip še ni prtožu nad mojo postavo...upam da se tut nou noben!:)
drgač mi je pa šport ZAKON!
drgač mi je pa šport ZAKON!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov