Moški in športnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 116 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
~NIA~ napisal/-a:no sej glih preozka nism ( ).. pač ramena mam obseg 65cm, prsa 97, pas 66 in boke 94...
ma neko sorazmerje je no
Bejba js mam čez rame 107...dej se ti še enkrt zmer! Ker pol sm jst...frtik
aja....okol prsi 87, pas 65, boki 94...tko, da nisem en bajs, oziroma očitn sm...jao meni
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
- Chuxsta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
Sekhmet napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:no sej glih preozka nism ( ).. pač ramena mam obseg 65cm, prsa 97, pas 66 in boke 94...
ma neko sorazmerje je no
Bejba js mam čez rame 107...dej se ti še enkrt zmer! Ker pol sm jst...frtik
O moj bog 107 ?!
Ne, hec......važno da so proporcije prave ^^
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Sploh nism v zivljenju pomislila da majo mogoče tud športnice komplekse
Drgač pa kot jih je že veliko rekl...enim je všeč, drugim ne..tako, kot vsaka stvar..enim so vsec kodraste, drugim blond, trejim z velikimi prsmi, cetrtim s peircingi itd.
Drgač pa kot jih je že veliko rekl...enim je všeč, drugim ne..tako, kot vsaka stvar..enim so vsec kodraste, drugim blond, trejim z velikimi prsmi, cetrtim s peircingi itd.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Hm, js sm se čist komot zmerla, ne vem, u čem je problem.
Kayka, ja, tok mam, leta treninga se pač morjo nekje poznat. Po fotkah se pa ne da baš natančo ocent.
Men je ušeč. Sekhmet, bejba, prehitela si me!
Yazmeen, js sm bl "ekspert" za mišice , zato si nimaš z mano kej pomagat, hehe.
Evo, šla še enkrat mert, rame 98, joške 88, pas 92, boki 91, stegna 51.
Kayka, ja, tok mam, leta treninga se pač morjo nekje poznat. Po fotkah se pa ne da baš natančo ocent.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Aloha, punca moja, pa sej ti že skos pravm, da sem vsa neki čokata
Bohvarij, da bi pa še plavala....že tko sem skor isto, ko se vležem na bok al pa če stojim
Od strani sem poplnoma drug človek....postava morskega lista bi blo še najbl primerno zame...
Bohvarij, da bi pa še plavala....že tko sem skor isto, ko se vležem na bok al pa če stojim
Od strani sem poplnoma drug človek....postava morskega lista bi blo še najbl primerno zame...
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Sekhmet, honey, zdej ti verjamem. Res si čist razbacana. Predlagam, da se sam še iz profila slikaš (Helena Blagne stajl) in tut postran stojiš, ko se pogovarjaš s kom, kr je tvoja širina za okolico resnično moteča.
:knuddel:
:knuddel:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Men se zdi,da je ql,če ma pač punca širša ramena,pa pol tud neki podobnga boke. Če so pa neke ekstremne razlike,pa res ne zgleda lepo,sam to lahk majo tud ne-športnice .
Glede mišičastih nog, se pa tud men zdi,da grdo izpadejo v miniču.Js si nekak moje sošolke,ki profesionalno trenira judo(3 treningi na dan,6x na tedn,v nedelo pa tekme),v miniču.Ko smo se šli s šolo kopat je mela rdeče bikinke in res na prvi pogled so vsi misl,da se kir tip heca.Sam tipi so ji bli fouš .
No uglavnem js nimam nč mišic,čeprov sm neki časa karate trenirala,sam se mi nč ne pozna.Pa sm med bol suhimi,ap mi vseen ni problem miniča oblečt,pa mislim,da tud ne izpade tk grd.
Glede mišičastih nog, se pa tud men zdi,da grdo izpadejo v miniču.Js si nekak moje sošolke,ki profesionalno trenira judo(3 treningi na dan,6x na tedn,v nedelo pa tekme),v miniču.Ko smo se šli s šolo kopat je mela rdeče bikinke in res na prvi pogled so vsi misl,da se kir tip heca.Sam tipi so ji bli fouš .
No uglavnem js nimam nč mišic,čeprov sm neki časa karate trenirala,sam se mi nč ne pozna.Pa sm med bol suhimi,ap mi vseen ni problem miniča oblečt,pa mislim,da tud ne izpade tk grd.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
Aloha napisal/-a:Hm, js sm se čist komot zmerla, ne vem, u čem je problem.
sj sm pol ugotovila da sta vidve obseg merle js sm pa sam pač polovico obsega mam pa 103...
Prvi neprebran prispevek • 116 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov