Moški in šport
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
haley napisal/-a:Jaz pa priznam, da mi ni ok, da pride fant k meni in se samo pozdraviva in vzame daljinc v roke in prižge tv in pol to gleda... Ne zdi se mi fer, da se midva sploh nič ne pomeniva, kako sva, kako sva kej preživela dan, ampak direkt pred tv in neki časa to gledat, šele potem na vrsto pride punca in vse ostalo.
tv ni tečna, lahko menjaš programe, ugasneš jo ko ti paše, ne odgovarja, nima nemogočih zahtev, kaj ti še ni jasno?
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Jochie napisal/-a:haley napisal/-a:Jaz pa priznam, da mi ni ok, da pride fant k meni in se samo pozdraviva in vzame daljinc v roke in prižge tv in pol to gleda... Ne zdi se mi fer, da se midva sploh nič ne pomeniva, kako sva, kako sva kej preživela dan, ampak direkt pred tv in neki časa to gledat, šele potem na vrsto pride punca in vse ostalo.
tv ni tečna, lahko menjaš programe, ugasneš jo ko ti paše, ne odgovarja, nima nemogočih zahtev, kaj ti še ni jasno?
Pol pa naj bo rajš s televizijo v zvezi
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
*mala* napisal/-a:Mene tud ne gane, če fant kaj poskuša, ko js fuzbal gledam To je moj cajt. Ostale stvari so pa za po koncu tekme
Mi ni jasno in mi nikol ne bo jasno to žensko teženje. Kaj če bi vam on težil med lakiranjem nohtov?
Meni tudi nikoli ni blo jasno zakaj ženske tolko jokcate, če vaši fantje gledajo fuzbal. Pa kot da ga je težko tisti slabi dve urci pustit na miru in delat kaj drugega. Jao. Tako kot je napisala *mala* - kaj če bi on vam težil medtem ko si lakirate nohte al pa rihtate frizuro
Sicer pa moj ni nadušen nad nogometom. Sem bolj jaz.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
sirova štručka napisal/-a:čuftika napisal/-a:Ker sama ne maram preveč gledat 11 tepcev, ki se podijo za žogo skor 2 uri
če bi kdaj gledala, bi vidla, da jih je enmal več kot 11
Vem kok jih je, sem mislial pač eno moštvo.
11X2 drugače, če smo natančni (plus sodniki)
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
sirova štručka napisal/-a:čuftika napisal/-a:Ker sama ne maram preveč gledat 11 tepcev, ki se podijo za žogo skor 2 uri
če bi kdaj gledala, bi vidla, da jih je enmal več kot 11
Vem kok jih je, sem mislial pač eno moštvo.
11X2 drugače, če smo natančni (plus sodniki)
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
haley napisal/-a:Jaz pa priznam, da mi ni ok, da pride fant k meni in se samo pozdraviva in vzame daljinc v roke in prižge tv in pol to gleda...
Midva sva pač takrat vsak po svoje nekje. Razen včeraj, ko sem bila pri njem. Majkemi, da nisem vedela, da je El Classico. Sem mu predlagala, da naj gleda, jaz grem pa na net, ampak ni bil za. Potem mu je pa cimer iz sosednje sobe pošiljal msge z aktualnim rezultatom
- teddy_ursa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
...
Zadnjič spremenil teddy_ursa, dne 01. Avg. 2011 11:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov