Moški in šport
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
dost je da je obseden z fuzbalom, da bi še igrice igral bi se mi odpulil.
Me veseli za pobiralce žog pri fuzbalu, nisem vedla da sploh so. Zadnjič ko je ugrala Barca, sem si šla jz lepo glavo umit, pol je "tulil" da sploh ne vem kaj sem zamudela, tekmo sezone! Ja, pomoje tut, ne bit hecen no
Cartanje med tekmo odpade, motim ga že če ga kej sprašujem. Finta je v tem da je teh nogometnih tekem ogromno, od prijateljskih (te so mi šele mimo, ko je tekmovanje še razumem point vsega da gledaš ko je napeto) do kvalifikacij za to in ono.
Me veseli za pobiralce žog pri fuzbalu, nisem vedla da sploh so. Zadnjič ko je ugrala Barca, sem si šla jz lepo glavo umit, pol je "tulil" da sploh ne vem kaj sem zamudela, tekmo sezone! Ja, pomoje tut, ne bit hecen no
Cartanje med tekmo odpade, motim ga že če ga kej sprašujem. Finta je v tem da je teh nogometnih tekem ogromno, od prijateljskih (te so mi šele mimo, ko je tekmovanje še razumem point vsega da gledaš ko je napeto) do kvalifikacij za to in ono.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kolk časa je pa vmes preteklo?teddy_ursa napisal/-a:Potem sem se pa ulegla na posteljo, prekrižala noge in ga gledala. Ko me je opazil tam
Ne, sej, gut za vaju, če je hitr reagiral.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Meni se zdi pa otročje, da veš, da tip hoče gledat fuzbal, pa kar rineš vanj in potem slaviš zmago, ko pride k tebi na posteljo. A s tem same sebi dokazujete, da ima vas raje kot televizijo, a kaj? A dejansko ne zdržite 2 uri brez njegove pozornosti?
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
jullia_ napisal/-a:Meni se zdi pa otročje, da veš, da tip hoče gledat fuzbal, pa kar rineš vanj in potem slaviš zmago, ko pride k tebi na posteljo. A s tem same sebi dokazujete, da ima vas raje kot televizijo, a kaj? A dejansko ne zdržite 2 uri brez njegove pozornosti?
Ok sicer moj ni nek navdušenc nad fuzbalom, sm vseeno... Če hoče gledat nek film/oddajo itd. zakaj je ne mora gledat doma in pol pridt k men? Enostavno ne razumem, da pride k meni, jaz pričakujem, da bova kaj skupaj počela, on gre pa pred tv in tiste 2 urce sploh ne opazi, da sem tam, šele pol se mi začne neki posvečat? Men se zdi veliko bolš, da naj tisto doma pogleda, šele pol pride k men...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Zakaj mu pa tega ne poveš?
Mene bi tudi motilo, da bi prišla k tipu in šele tam izvedela, da bomo gledali tekmo (itak mi mora on povedat, da tekma sploh je, to ni ravno moje področje).
Mogoče pa tvoj misli, da je tebi še vedno bolj všeč, da pri tebi gleda. Mogoče imaš pa ti boljšo televizijo
Mene bi tudi motilo, da bi prišla k tipu in šele tam izvedela, da bomo gledali tekmo (itak mi mora on povedat, da tekma sploh je, to ni ravno moje področje).
Mogoče pa tvoj misli, da je tebi še vedno bolj všeč, da pri tebi gleda. Mogoče imaš pa ti boljšo televizijo
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
haley napisal/-a:Ok sicer moj ni nek navdušenc nad fuzbalom, sm vseeno... Če hoče gledat nek film/oddajo itd. zakaj je ne mora gledat doma in pol pridt k men? Enostavno ne razumem, da pride k meni, jaz pričakujem, da bova kaj skupaj počela, on gre pa pred tv in tiste 2 urce sploh ne opazi, da sem tam, šele pol se mi začne neki posvečat? Men se zdi veliko bolš, da naj tisto doma pogleda, šele pol pride k men...
To kar si napisala je res neprimerno z njegove strani. Naslednjič mu enostavno ugasni (če ni nekaj kar lahko skup gledata), reci, da če želi to gledat naj pogleda doma, potem pa se vidita. Da pa si zmenka pač ne predstavljaš tako, da pride k tebi gledat TV.
Drugače pa jaz moram rečt da sem se sprijaznila, da moj rabi določene momente zase in me to popolnoma nič ne moti, saj imam jaz dovolj dela z Društvom, z nakitom ipd. da se zamotim. Moj namreč spremlja vse od NBA, vsega mogočega nogometa, ameriškega nogometa, ipd. Skratka, tekem takšnih in drugačnih mu nikoli ne zmanjka, res pa je, da je najmanj polovica teh tekem (sploh NBA in NFL) pri njemu na sporedu v poznih večernih urah.
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
čuftika napisal/-a:dost je da je obseden z fuzbalom, da bi še igrice igral bi se mi odpulil.
tut tebe bi vsak drazljaj z njegove strani zmotil, ce bi ti gledala priljubljeno nadaljevanko. po moznosti tako, ki je na sporedu vsak dan al pa mas celo zloadano na racunalniku in si pogledas vec delov naenkrat ...
ne stekam, kako lahko komplicirate zaradi tega. moske to pac veseli in takrat majo radi svoj mir, kot ga imamo zenske za kaksne druge stari. razlika je samo v tem, da si zenske cas organizitamo tako, da te stari pocenmo, ko njega ni zraven, moski tega pac niso zmozni in se po vrhu tega so tekme na sporedu, ko so ...
mah, brezveze komentirat. nikat tezit zarad takih malenkosti, kaj bo potem sele pri kaksenih pomembnejsih zivljenskih odlocitvah, problemih ...
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
teddy_ursa napisal/-a:Moj pa nima takega hobija, ampak igra igrce... Nazadnje ko sem bila pri njemu je igral Need for speed: Hot prsuit... najprej sem ga skoz nekej štokala pa žgečkala pa tk, ampak sem raje nehala. Tk pravi: "Lej, samo še tole pa neham, res, samo še tole pa neham." Potem sem se pa ulegla na posteljo, prekrižala noge in ga gledala. Ko me je opazil tam na postelji je rekel: "Joj si nesramna, kr ne morem se ti upret." In še v istem trenutku je ugasnil igrico in prišel k meni na posteljo. hehe. Pomembna je taktika
Jaz bi se mu pa pridružila. I like NFS
-
Štrumfetka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2010
monique* napisal/-a:Jaz bi se mu pa pridružila. I like NFS
Sicer pa mi je bolj (oz. zelo) všeč dejanska "obsedenost" s športom, kot pa obsedeno spremljanje športa preko TV.
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
- suzanne28
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2010
Prav gotovo je boljša dejanska obsedenost s športom, kot pa spremljanje. Ampak meni se zdi, da ima vsak človek nekakšno obsedenost.. punce mogoče bolj s kakšnimi nanizankami, fantje pa pač šport. Jaz s svojim pogosto pogledam kakšno tekmo in lahko rečem, da je včasih zelo zanimivo!
- barbySSS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2010
*mala* napisal/-a:Mene tud ne gane, če fant kaj poskuša, ko js fuzbal gledam To je moj cajt. Ostale stvari so pa za po koncu tekme
Mi ni jasno in mi nikol ne bo jasno to žensko teženje. Kaj če bi vam on težil med lakiranjem nohtov?
Se popolnoma strinjam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov