Moški in šport
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Pri meni je pa tako, da moj že od pamtiveka trenira nogomet. Trenutno igra v prvi futsal ligi, poleti pa je stalno okrog po turnirjih. Jaz ga pri tem podpiram in hodim z njim na čimveč tekem oz. turnirjev. On tako hoče in mi ni panike izpolnit njegove želje.
Tudi po TV-ju spremlja samo takrat se raje umaknem naj v miru pogleda in se mi potem pač posveti. Še raje vidi, da gledam z njim, samo meni je velik nogomet dolgočasen, za futsal pa mi ni panike.
Tudi po TV-ju spremlja samo takrat se raje umaknem naj v miru pogleda in se mi potem pač posveti. Še raje vidi, da gledam z njim, samo meni je velik nogomet dolgočasen, za futsal pa mi ni panike.
- alina*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2011
Oh, s temi fuzbalerji je pa res en sam križ
Zadnjič sm čez vikend prespala pr njemu, k je barca igrala z mallorco ( sovraži barco ) ..in sva na srečo gledala samo prvih 20 minut, dokler ni messi dal gola, pol je pa tok jezn ratu, da je reku da te bedarije pa že ne bo več gledu,...pa se je pol men posvetu
Drugač pa ja, treningi in tekme, to ma itak prednost. In niti nimam tok problemov s tem, ker itak nisva skup tok dolg, pa še sama sem isto športnica, pa moram kdaj to tut na prvo mesto postavt. )
Zadnjič sm čez vikend prespala pr njemu, k je barca igrala z mallorco ( sovraži barco ) ..in sva na srečo gledala samo prvih 20 minut, dokler ni messi dal gola, pol je pa tok jezn ratu, da je reku da te bedarije pa že ne bo več gledu,...pa se je pol men posvetu
Drugač pa ja, treningi in tekme, to ma itak prednost. In niti nimam tok problemov s tem, ker itak nisva skup tok dolg, pa še sama sem isto športnica, pa moram kdaj to tut na prvo mesto postavt. )
..* Hard work beats talent, when talent fails to work hard..*
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
- Kraj: Ljubljana
Moj spremlja fuzbal - to itak zmeri gledava skupi in je cist fajn, k navijava za iste ekipe. Ce ne, je se bolj zanimivo
Drgac pa treningi in tekme, to js razumem in ne bi od njega niti priblizn zelela, da neha. Js prav uzivam k ga hodim gledat na tekme
Drgac pa treningi in tekme, to js razumem in ne bi od njega niti priblizn zelela, da neha. Js prav uzivam k ga hodim gledat na tekme
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Bivša je vedla od začetka, da sm jst ko igra moj klub tam, parkrat je šla tut zraven za klub in enkrat celo za reprezentanco. Sicer pa sva gledala tudi skupej tekme po tv-ju in mi je bla prou luškana ko je padla v tekmo . Tista ki bo bodoča pa bo tudi mogla se sprijaznit s tem ravno tako kto jst nimam problemov s sprejemanjem njenega življenskega stila.
Sicer pa vsaka čast puncam, ki so zmožne razumet kaj nekaterim pomeni football support!
Sicer pa vsaka čast puncam, ki so zmožne razumet kaj nekaterim pomeni football support!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Dokler ni edn "tistih" fanov fuzbala, ki hodjo na tekme zato da sprostijo svojo raven testosterona je vse ok
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov