moški in smsi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2004
Kraj: Venera

Neprebrana objavaNapisal/-a ballerina » 26. Jul. 2005 18:16

Moj meni po dveh letih še pridno napiši sms, odpiše pa vedno takoj ali pa takoj pokliče :cool: . Cmoooook, moj moj srček.
Uporabniški avatar
Saint
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2005
Kraj: Bled

Neprebrana objavaNapisal/-a Saint » 26. Jul. 2005 19:17

karmy21 napisal/-a:ti dve temi sta k noč in dan... pišeš svojemu tipu al pa kakmu kolegu, pa rabi XX ur in XX dni da ti pol končno odpiše... mene to tak nirvira..grr.. :x

tipi...razjasnite...

Hehe :>

Jah moznosti je vec.

Se nam neda, nimamo telefona pri sebi, smo zaposleni, rabimo cas za razmislek itd

Drugace pa ... niste zenske nic kj bol :> ( ce je ona pisala v vecini bom pa se jst <-- ceprov vemo da to ne velja za vse. :P )

Lp
Uporabniški avatar
incognito
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 11. 2004
Kraj: Mb

Neprebrana objavaNapisal/-a incognito » 26. Jul. 2005 20:14

midva se ravno ne obsipavava s sporočilci, ker "šparava" :lol: hehe saj ne samo zdaj med počitnicami sma kr precej raje na netu, je ceneje kot pa 10 jurjev telefona plačevat. Drugače pa moj mišek zelo različno opisuje, včasih hitro, včasih traja, pri meni pa je enako. skoraj vedno pa dobim sms za dobro jutro :love: :bussi:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 29. Jul. 2005 7:43

JOJ :cry:

Lejte to foro. Na začetku najine veze sva si veliko pošiljala smse (daljava).

Sedaj pa je vse to usahnilo mah kaki usahnilo posušilo se je.
14 dni se nisva videla in sem mu pač poslala sms za lahko nočko itd. Tko v zmerni količini. Ampak ne on meni NE odpiše. Potem pa pokličem kolegico, ki je soseda od fanta če je že prišla z morja. Pa je rekla da že in da je moj tip reku, da če se slučajno slišiva da naj mi reče da se mu neda odpisat. Takrat je pa mene tko pogrel, da sem mu full "grd" sms poslala. Pol me je pa poklical in mi rekel da ima tako velik račun. Kurčevih 15 sit ne more reskirat zame. In to magari enkrat na mesec. Halo!!!!

Kako naj mu dopovem, da imam rada če mi pošlje kak sms. No saj prejšnji mesec mi je pisal kak sms ki je bil na morju. Ampak vseeno.

Mate kakšen predlog???

P.S. Omenila sem mu že, da takrat na zaćetku mi je pa lahko poslal toliko smsov!? :twisted:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 29. Jul. 2005 9:14

Ja samo, če bi mel interes bi vseeno lahko odpisal. Magari samo par besed, da ji on želi enako al pa kaj. Boljše je kot nič. Magari bi poslal SMS iz neta, če mu je že škoda denarja.

Glede gostiln pa je za mizo, ko si s prijetelji na pivu res nevljudno pisat sporočila ali se oglašat na telefon. Jaz mam ponavadi telefon na tiho, da dela samo vibra in pogledam kdo kliče in ko je prva možnost grem na WC in tam pokličem, da ne motim vzdušja za mizo :D Če pa je samo obična pijača pa ni problema :D
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 29. Jul. 2005 19:28

Mark napisal/-a:Ja samo, če bi mel interes bi vseeno lahko odpisal. Magari samo par besed, da ji on želi enako al pa kaj. Boljše je kot nič. Magari bi poslal SMS iz neta, če mu je že škoda denarja.

Glede gostiln pa je za mizo, ko si s prijetelji na pivu res nevljudno pisat sporočila ali se oglašat na telefon. Jaz mam ponavadi telefon na tiho, da dela samo vibra in pogledam kdo kliče in ko je prva možnost grem na WC in tam pokličem, da ne motim vzdušja za mizo :D Če pa je samo obična pijača pa ni problema :D

In kako naj mu dopovem, da bi rada vidla da mi pošle kak sms???

Ampk fora je v tem, da na začetku najine veze mi je pa poslal ogromno smsov. To se pravi me je takrat imel zelo rad sedaj sem pa drek???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 30. Jul. 2005 0:17

Probaj mu, ko se bosta vidla povedat, da bi full rada, če ti pogosteje pošlje kakšen SMS in da se ti to ful dopade. Morda bo kaj iz tega. Morda pa nima kaj za napisat? Kdo ve...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 30. Jul. 2005 8:29

Hely_3 najbolj da mu poveš, da bi rada dobila kšn sms več ... ker če ti tolk časa ne odpiše, te lohka tut že začne skrbet, če je kej narobe al pa kej. Mjbe se motm, sam jst sem glede na tvoje poste, tut prejšne, dobla filing, da se bosta vi2 mogla mal pogovort glede vaju. ( upam da se motm, pa da vama gre drgač vse tko kot je treba).
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 30. Jul. 2005 8:30

Hely_3 najbolj da mu poveš, da bi rada dobila kšn sms več ... ker če ti tolk časa ne odpiše, te lohka tut že začne skrbet, če je kej narobe al pa kej. Mjbe se motm, sam jst sem glede na tvoje poste, tut prejšne, dobla filing, da se bosta vi2 mogla mal pogovort glede vaju. ( upam da se motm, pa da vama gre drgač vse tko kot je treba).
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
cosmika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmika » 30. Jul. 2005 8:50

Mislim, da je pri vseh tipih tko, da na začetku se res trudijo pisat smse pol pa ne več. Mogoče zato, ker se na začetku itak hočejo vsi full potrudit, pa mogoče jim je lažje napisat nekaj kot pa poklicat. No punce smo pa take, da bi si noč in dan sam smse pisale :lol: ........

No in se mi zdi brezveze, da se sekiramo, ker so očitno vsi čisto isti - razen nekaterih svetlih izjem. Ni pa pomoje to zaradi tega, da nas majo na začetku bolj radi pol pa manj. Pač moški :roll:
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 30. Jul. 2005 8:54

Ma js take tipe k se nejavjo po več dni brez pravega razloga na telefon enostavno Slika
cosmika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmika » 30. Jul. 2005 9:00

Sem prej pozabla napisat, da mi gre najbolj na živce to, da niti ne odpišejo niti ne pokličejo in pol cel dan razmišljaš kje je in če je sploh vse O.K. z njim!
Uporabniški avatar
zdravstvenik
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a zdravstvenik » 30. Jul. 2005 9:27

cosmika napisal/-a:Mislim, da je pri vseh tipih tko, da na začetku se res trudijo pisat smse pol pa ne več. Mogoče zato, ker se na začetku itak hočejo vsi full potrudit, pa mogoče jim je lažje napisat nekaj kot pa poklicat. No punce smo pa take, da bi si noč in dan sam smse pisale :lol: ........

No in se mi zdi brezveze, da se sekiramo, ker so očitno vsi čisto isti - razen nekaterih svetlih izjem. Ni pa pomoje to zaradi tega, da nas majo na začetku bolj radi pol pa manj. Pač moški :roll:

:/ No sj si sicer omenila svetle izjeme...:verweis: Waw spadam v to grupo :wink: :vielposten: No tako frlijo sms-i k moji pikici :ja:
cosmika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmika » 30. Jul. 2005 9:33

No lepo, da pošiljaš smse :D :D pa to sta še bol na začetku al sta že dolgo skupaj? Res lepo :wink: take rabimo :cool:
Uporabniški avatar
zdravstvenik
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a zdravstvenik » 30. Jul. 2005 9:46

cosmika napisal/-a:No lepo, da pošiljaš smse :D :D pa to sta še bol na začetku al sta že dolgo skupaj? Res lepo :wink: take rabimo :cool:

:oops: :D :D dolga zgodba :wink: Hm, take rabte :?: kdor išče ta najde :wink:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov