moški in smsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Moj pa tko-tko rad piše sms-e ... včasih mu ni panike, včasih se mu pa niti slučajno ne da ... ponavadi si zvečer pošljeva sms za lahko noč ... čez da pa ubistvu niti ne ... edino če me kdaj preseneti al pa jst njega ... Mi pa vedno odgovori na sms ... razen če tko kot on pravi že zaspi ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Martin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2005
Jaz tudi nisem zagovornik SMS-ov, čeprav jih napišem več kot včasih. Včasih prav pridejo, najraje pa jih natipkam kar preko www.planet.si - tam natipkaš na tipkovnico, pa je hitro, ne pa preko telefona, kjer gre precej počasneje, tudi s T9.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jst sem od mojga v 6 letih dobila mogoče pet SMS-jev pa še to je samo napisu: " Zakaj se ne oglasiš!?"
Zdej se je pa itak navadu, da so mobitel in telefon zame kr neki....da je glih tko, kot da me pokliče al pa ne.
Zdej se je pa itak navadu, da so mobitel in telefon zame kr neki....da je glih tko, kot da me pokliče al pa ne.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz pa ne prenesem če mi tip napiše kak verz,,,,fujjjjj....pol je pa še tak grozen.....fujjjjj.....raje mam tipa ko je v njem malo kot pa kakega celega mehkega...fujjj,to takoj že iz sms-ov zvem.....
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
midva si pa skoz neki piševa ... k mava vego sam za te fore in je 1sit, pol pa itak vsako neumnost napišeš
drugač mi grejo pa mobiteli že pošteno na živce ... folk te najde povsod in kadarkoli
drugač mi grejo pa mobiteli že pošteno na živce ... folk te najde povsod in kadarkoli
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Moj možekv celem mesecu napiše mogoče 5 sms-ov. In še takrat se muči,... Ne vem kdaj sem nazadnje dobila kakšen sms od njega!? Samo ko mi ga napiše je pa lep
Npr: dva človeka se ljubita le takrat, ko sta sposobna živeti drug brez drugega, a si izbereta da bosta živela drug z drugim,...
Npr: nema te sile, nema tog boga, da mi te otme iz srca moga, ovu smo ljubav čekali dugo, mismo rodeni jedno za drugo,...
Npr: ako ti ikad zaplače oko,ako te neko povrijedi duboko,ako ti ikad zadrhti duša,ako nema ko da te sluša,ako ikad vrisnešu snu, nazovi mene ja ču biti tu,...
Npr: dva človeka se ljubita le takrat, ko sta sposobna živeti drug brez drugega, a si izbereta da bosta živela drug z drugim,...
Npr: nema te sile, nema tog boga, da mi te otme iz srca moga, ovu smo ljubav čekali dugo, mismo rodeni jedno za drugo,...
Npr: ako ti ikad zaplače oko,ako te neko povrijedi duboko,ako ti ikad zadrhti duša,ako nema ko da te sluša,ako ikad vrisnešu snu, nazovi mene ja ču biti tu,...
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
LARIKA napisal/-a:Moj možekv celem mesecu napiše mogoče 5 sms-ov. In še takrat se muči,... Ne vem kdaj sem nazadnje dobila kakšen sms od njega!? Samo ko mi ga napiše je pa lep
jst mam cel mobitel takih sms-ov, ce bos kej hotla, ti posljem po zs
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
LARIKA napisal/-a:zdej si mi pa vesele vzel!
jah... kaj naj, tudi jst sm dubu od drugih
hecam se nooo
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
Blondie napisal/-a:Meni je vbistvu bolj všeč, da me pokliče in se tako zmenima, kot pa tisto neko SMS-iranje... To mi včasih deluje kot da nima jajc, da bi poklical...
enako
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]