moški in smsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 351 prispevkov
• Stran 3 od 24
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24
Naslednja
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
am...ja pri nama je pa tako, da ponavadi kr pokličeva pa zmeniva, pa poj sam na kšne kvatre kašn sms pošljeva, sam večinomakrat jaz pošljem, poj pa moj ne odpiše ali pa rabi nevem koliko časa, potlej mi pa še pravi da se mu neda odpisat...grrrr
sa, včasih pa kuj odpiše
sa, včasih pa kuj odpiše
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Jaz pa rad pišem SMS-e, no zdaj ne več tolko. Mi pa ni problema odgovorit. Če pa kdo drug piše pa se mi ponavadi ne da takoj odgovorit.
Sms-i so fajn zato, ker lahko kakšen dober verz pošlješ za nočko... Če se ti ne da tipkat po GSM-u pač pošlješ iz neta...
Sms-i so fajn zato, ker lahko kakšen dober verz pošlješ za nočko... Če se ti ne da tipkat po GSM-u pač pošlješ iz neta...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
zdravstvenik - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2004
No jst tud ful rad pišem sms-e
To nama je že navada, brez tega ne gre
To nama je že navada, brez tega ne gre
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
lally napisal/-a:moj skos pise... je kr pridn...
moj je isti... drugače se me naj pazi ... do zdaj se ni zgodlo ke fant nebi odpisal... tudi prijatli odpišejo po možnosti isti dan, ča pa pride kaj vmes, pa pojasnijo
aja pravkar si z mojim izmenjujema smse
Zadnjič spremenil srčica*, dne 15. Jul. 2005 9:13, skupaj popravljeno 1 krat.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- ded
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Evo, jst sm tak
Ali ga sploh ne vidim ali ga vidim sele cez nekaj ur... ali pa odpisem kak drugi dan...
Se pa zgodi, da tudi takoj odpisem... pac odvisno kaj v tem trenutku delam... GSM je pac ena taka zelo moteca rec...
Sem pa tudi pri nekaterih puncah opazil, da podobno "pocasi" odpisejo.
lp
Ali ga sploh ne vidim ali ga vidim sele cez nekaj ur... ali pa odpisem kak drugi dan...
Se pa zgodi, da tudi takoj odpisem... pac odvisno kaj v tem trenutku delam... GSM je pac ena taka zelo moteca rec...
Sem pa tudi pri nekaterih puncah opazil, da podobno "pocasi" odpisejo.
lp
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
ded napisal/-a:Evo, jst sm tak
k d bi moj biuši govoru
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Jst sm pa full žalostna, ker mi moj skoraj da nič več ne pošilja sms-ov. Po mojm se mu jih več ne, da pisat, ker sva že toliko časa skupaj. Jst mam pa tok rada sms-e. Kako naj ga prepričam, da mi bo še kakšnega poslal? Glede xx ur: očitno jim ni to tok pomembno kot je nam.
Prvi neprebran prispevek • 351 prispevkov
• Stran 3 od 24
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov