moški in smsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Jaz sem tud vedno mailov vesela, sploh če mi moj kakšno pesmico pošlje, al pa kakšne luškane slikice. Pa tud če me samo pozdravi. Po sms pa se vedno manj pogovarjama - raje po msn. Edino včasih mi kakšen verz napiše ko si ga sam zmisli pa je ful lepo.
Al si pa kakšno sporočilo za lahko noč pošljema.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
*kylie* napisal/-a:ehh... ti sms...
Moski pa pisejo res ko sem ji zahoce... se pravi 1x na mesec, ce sploh.
A ne razumejo oni da zenske (dolocene-sam mislim da nas je kr nekaj) si zelimo mal pozornosti?!!??!
pa ka zdej...kake tipe mate to? moji so vsi bli pridni glede tega (pa zdejšni je tud..)... mogoč zato kr smo frišne generacije ko rastemo gor s tem

...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
ola. Tud mene živcira če mi tip ne odpiše u roku hmm 2ur...no ja včasih se res najdejo opravičljivi razlogi..sam d bi se pa to dogajal non stop...bi pa postala mal huda hehe...sj si ni težko utrgat 2minutki časa za en sms namenjen nekomu k ti welik pomen. Sam morm mojga kr pohvalt...supr je hehe 

-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Pri mojem dragem je ponavadi tako, da traja tam do 5min, da odpiše na sms. Če ne odpiše recimo po 15min vem, da sploh ne bo odpisal. Razen, če dela. Se pa večkrat naredi, da če jaz pišem prva, me rajši pokliče. Kadar pa on piše, jaz odpišem sms.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Men moj ful velik sms-ov pošlje, sem pa jaz bolj lena
Jaz ga raje pokličem
, seveda mu tudi kakšen sms pošljem, ampak na splošno spadam med tiste, ki niso ravno navdušeni nad pisanjem sms-ov 

Pain is temporary, glory is forever!
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ja, sto ljudi, sto čudi.
En moj fičfirič nikol ne odpiše. Češ da je pozabo al pa da se mu pač ni dalo. Včasih pokliče, včasih ne.
Spet drugi redno odpisuje (prehitro
).
Ma moti me ne ne eno pa ne drugo, ker itak se ne gre za nič pomembnega z nikomer od teh.
Kadar pa se gre za kaj meni pomembnega, pa tak al tak pokličem.
Sms-i so samo zabijanje prostega časa, nič kaj drugega.
En moj fičfirič nikol ne odpiše. Češ da je pozabo al pa da se mu pač ni dalo. Včasih pokliče, včasih ne.
Spet drugi redno odpisuje (prehitro

Ma moti me ne ne eno pa ne drugo, ker itak se ne gre za nič pomembnega z nikomer od teh.
Kadar pa se gre za kaj meni pomembnega, pa tak al tak pokličem.
Sms-i so samo zabijanje prostega časa, nič kaj drugega.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz pa od mojega vsako jutro dobim sms za dobro jutro in vsak večer za lahko noč (on prvi piše), pa še kakšnega vmes, poleg kakšnega klica-dveh čez dan. Je kar priden za pisanje SMS.
Si pa še nikoli nisva poslala mejla, na MSN pa tako sploh ni vpisan (čeprav tudi mene skoraj nikoli ni gor).

Si pa še nikoli nisva poslala mejla, na MSN pa tako sploh ni vpisan (čeprav tudi mene skoraj nikoli ni gor).
-
gummibear * - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
Jaz pa kr malo pogrešam tiste najine sms-e. Na začetku je bila tega ful več, vsak dan sigurno kaki 3-je, če ne več. Zdaj je le še tu in tam kak, je pa res da se vsak večer pogovarjava po telefonu (kako urco
) in po msn malo. Ampak vseeno jih pogrešam, no. Fant pravi, da je len & se mu ne da pisat, tako, da me raje pokliče.

-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
gummibear * napisal/-a:Jaz pa kr malo pogrešam tiste najine sms-e. Na začetku je bila tega ful več, vsak dan sigurno kaki 3-je, če ne več. Zdaj je le še tu in tam kak, je pa res da se vsak večer pogovarjava po telefonu ....
jst tud to kr mal pogrešam. Na začetku so ful padal smsi...uno sam tko da pokažš da se spomnš...sam kkšn v smislu "lupčka" al pa "miss you**" in podobno tko na hitr vmes med šihtom. Pa tud zutri sm vedno dubla ob 6ih sms k se je zbudu pa zvečer. Zdej pa zutri vedno sam še jst pošiljam...pa tud tko čez dan...in pol se čudi zakaj mam jst večji račun k on?! Ampak ok sm pa takrat bolj vesela k ga dobim

The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov