moški in smsi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

loser
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a loser » 05. Nov. 2006 18:09

jagodka85 napisal/-a:loser, sj ne vem, al nj se smejem temu kar pišeš al jokam... če se ne motm, si ti v eni temi pisu, da smo ženske še hujš k tipi, k je ena napisala, da so tipi prasci... ampak ni važn...

Ja jaz sem to napisal. And your point is???

aja, pa žalt ni treba nobenga no :evil:

Sam desce lahko kajne. :?

Saj ni problema bom odnehal. Nočem da se vam preveč zamerim, če ne bo hudič... :twisted:
Ljubav ne stanuje tu.
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 05. Nov. 2006 20:37

wannabe napisal/-a:
lubenica napisal/-a:joj kok ste nesramne...jst pa nimam srca da ne bi komu odpisala

A teb tut usi vedno odpišejo? :)

aha :ja:
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 05. Nov. 2006 22:10

loser napisal/-a:
lubenica napisal/-a:jst pa nimam srca da ne bi komu odpisala

Ja, večina nas je toliko olikana da odpišemo (četudi s pardnevnim zamikom), če ne gre drugače pa pokličem. Če pa želim, da me kdo ne gnjavi po telefonu imam toliko jajc, da mu tudi povem.

brez zamere, ampak če odpišeš s pardnevnim zamikom, je čisto vseeno tudi če ne. če je bila vsebina msga pomembna, je tako ali tako že zastarala. če je bil pa edini namen smsa vzpostaviti stik s teboj, je pa že prepozno. tako da don't bother
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *kylie* » 06. Nov. 2006 11:18

ehh... ti sms...
Moski pa pisejo res ko sem ji zahoce... se pravi 1x na mesec, ce sploh.
A ne razumejo oni da zenske (dolocene-sam mislim da nas je kr nekaj) si zelimo mal pozornosti?!!??! :P
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Frederic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: France - Slovénie

Neprebrana objavaNapisal/-a Frederic » 06. Nov. 2006 13:28

A ne razumejo oni da zenske (dolocene-sam mislim da nas je kr nekaj) si zelimo mal pozornosti?!!??!

Pozornost preko mobitela? :roll: :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 06. Nov. 2006 13:42

Frederic napisal/-a:
A ne razumejo oni da zenske (dolocene-sam mislim da nas je kr nekaj) si zelimo mal pozornosti?!!??!

jz tvoje nebi hotela ne preko mobitele, ne v živo. Res nevem, kaj je stabo narobe, da maš vedno neke pripombe, ki ne sežejo do ravni 5letnega otroka :roll:

dugače pa, res nevem kaj je narobe s pozornostjo prek mobitela. Dobiš un fajni občutek, da se je nekdo spomnil nate, kar pa lahko popravi razpoloženje za 100%
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 06. Nov. 2006 13:42

*kylie*,.. sj tip ti lh izkaže pozornost tud drugače :) enkrat na mesc - tko k si rekla - pač z sms-om, drgač pa lh tud tko... sj ni nujno, da ti more lih pisat... al pa sam jz nism tok zahtevna... jz vem, da ga rajš slišm, kokr pa da bi mi pisu... ok, sj je lepo prebrat kkšn sms od njega, samo mi je še vedno lepše ga slišat :)
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *kylie* » 06. Nov. 2006 14:33

Frederic napisal/-a:

tako je... kasna lepa besedica, misel.. kot npr: pogresam te...
a je to tko napacno??? :roll:
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *kylie* » 06. Nov. 2006 14:34

jagodka85 napisal/-a:*kylie*,.. sj tip ti lh izkaže pozornost tud drugače :) enkrat na mesc - tko k si rekla - pač z sms-om, drgač pa lh tud tko... sj ni nujno, da ti more lih pisat... al pa sam jz nism tok zahtevna... jz vem, da ga rajš slišm, kokr pa da bi mi pisu... ok, sj je lepo prebrat kkšn sms od njega, samo mi je še vedno lepše ga slišat :)

ehh.. tudi jaz ga rajsi slisim ali vidim... ma ce drugace ne gre...
mislim da je lepo od tipa da ti nekako da vedet da misli nate.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 06. Nov. 2006 15:07

ma ne, sj se jz čist strinjam s tabo :ja: da nauš misnla, da je to kkšn napad nate... je čist lepo, če kdaj čist nepričakovano dobiš kkšn sms... tud jz sm učasih velik dala na pisanje sms-ov, sam odkar sm pa z zdejnšim tipom, k vme, da mu ni do pisanja sms-ov, da rajš pokliče, sm se pa tud sama odvadla pisat, ampak rajš pokličem, razn če vem, da bi ga motla, pol mu pa pišem in dobim odgovor... več al mn :D
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a *kylie* » 06. Nov. 2006 15:28

jagodka85 napisal/-a:ma ne, sj se jz čist strinjam s tabo :ja: da nauš misnla, da je to kkšn napad nate... je čist lepo, če kdaj čist nepričakovano dobiš kkšn sms... tud jz sm učasih velik dala na pisanje sms-ov, sam odkar sm pa z zdejnšim tipom, k vme, da mu ni do pisanja sms-ov, da rajš pokliče, sm se pa tud sama odvadla pisat, ampak rajš pokličem, razn če vem, da bi ga motla, pol mu pa pišem in dobim odgovor... več al mn :D

no lepo da me ne napdas :D
ja...se pa strinjam s tabo. ce bi mela tipa, bi tudi jaz verjetno veliko manj pisala sms. :wink:
Frederic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: France - Slovénie

Neprebrana objavaNapisal/-a Frederic » 06. Nov. 2006 16:45

Se strinjam z jagodko85. Kaj takega bi jaz rabil za vse sodelavce, ne samo za domace. :)
Simon76
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Simon76 » 07. Nov. 2006 19:46

No, da ne boste samo nas "teple". Punce ste iste. Pošlješ SMS ali mejl pa nič. Kako naj si potem človek sploh ustvari neko sliko, če se vam ne da komunicirat na tudi malo manj zahteven, a toliko bolj svoboden način izražanja. Konec koncev so ti sodobni pripomočki za komuniciranje postali naš vsakdan in gredo lahko ob bok verbalni komunikaciji. Eni radi pošljemo kak sms ali mejl, samo če sploh ni odgovora ali pa so brezvezni, nam nekak pade volja tudi do drugačne oblike komuniciranja. Dejmo, punce, saj znate. :D
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 08. Nov. 2006 17:43

Simon76 ti maš pa res smolo....
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 08. Nov. 2006 19:38

men je ful všeč, ko si med službo izmenjava par meilov, v katerih se samo pozdraviva; vprašava, kako sva, kaj se digaja..
tako, da sva na vezi, pa je ponavadi to samo en stavek ali dva na brzino, ampak mi ful pomeni. :wink:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov