moški in smsi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 04. Nov. 2006 18:29

jullia napisal/-a:
CorfuGirl napisal/-a::( :( :(

ooooo sem jezna nanj,...cel vikend je na meni visel kot pijavka.In že v ponedeljek sem dobla njegov sms in pol mu jst včeri napišem sms in glej ga hudiča tip mi sploh ne odpiše,...zakaj mora bi tak kret*** in me tko zajebavat?A to počne čist namenoma al kaj?

a v ponedeljek ti njemu si odpisala? pa odvisno, kakšen sms si mu poslala. če ni bilo v njem nobenega vprašanja, potem ga ne moreš ravno ganjat, ker ni odpisal.

Ne ne...jaz sem mu v ponedeljek odpisala ker je on meni pisal...drgačč pa sem ju jst včeri napisala sms in mi ni odpisal...ja in sms je vseboval vprašanja.
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 04. Nov. 2006 18:35

a tako. ja, to je pa ful grdo od njega in čisto neolikano. jst še tistim ljudem odpišem, ki jih sploh ne maram pretirano, tale poba pa svoji punci ne.
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 04. Nov. 2006 18:38

m asaj ni moj fant ampak mi je ful všeč....in on mejbi da igra vse skup.Jst prej nisem mela njegove številke in je mejbi hotel da bi mu jst pisala kaj al kaj podobnega,..ma nevem...v glavnem ko se mu zahoče mi piše sms drgač pa ne!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 04. Nov. 2006 18:56

CorfuGirl napisal/-a:v glavnem ko se mu zahoče mi piše sms drgač pa ne!!

no ja, ampak tole se pa popolnoma logično sliši. a ti pišeš msge ljudem tudi takrat, ko ti sploh ni do tega? kakšnih hudih obveznosti pa do tebe tako ali tako nima, ker pač nista par. pomoje se ti preveč sekiraš, ker ti pač na en msg ni odgovoril, malo še počakaj, ker če se boš že zdaj razburjala, boš izpadla popolnoma zmešano :)

nočem te pa še bolj zamorit, ampak enkrat sem imela podobno izkušnjo. tip me je med tednom popolnoma ignoriral, ob petkih pa klical, če se lahko kaj vidiva. (in mutiva, seveda). to se je nadaljevalo, dokler nisem dojela, da je to vse, kar bom od njega dobila.
upam, da pri tebi ni tako, ampak vseeno pa malo pazi, če se bo še dogajalo, da bo med tednom takole hladen, med vikendi pa ves zagret.

vem, da je tale post zelo dvoumen, ker najprej pišem eno, nato pa svetujem drugo. hočem povedat, da zaenkrat ne delaj panike in se ne pizdi, ker on pač očitno ni tak, da bi odgovoril na vsak msg in nonstop pošiljal nove, hkrati pa bodi pozorna, da si ne bosta vidva tega odnosa popolnoma različno razlagala.
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objavaNapisal/-a SapraVeronika » 04. Nov. 2006 19:22

Mah, trenutno sm jz una ko ponavad prepozno odpišem :oops: Pa vem da je grdo :)
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
loser
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a loser » 05. Nov. 2006 14:41

SapraVeronika napisal/-a:Mah, trenutno sm jz una ko ponavad prepozno odpišem :oops: Pa vem da je grdo :)

Odpišeš pa le, ene kure pa še tega niso sposobne. :roll:
Ljubav ne stanuje tu.
loser
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a loser » 05. Nov. 2006 15:04

wannabe napisal/-a:Kje pa piše da je odpisovanje obvezno? :D

Uradni list - zakon o mobilnih storitvah, člen 32.

Men se učasih res ne da, in pol ne odpišem :roll:

:roll: Pač odpišeš ko se ti da.
Ljubav ne stanuje tu.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 05. Nov. 2006 15:11

ka pa če se ti nikol ne da :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 05. Nov. 2006 15:36

pol pa čaka, pa čaka, pa čaka in si pol misl, da smo vse ženske hudiči :rofl: :twisted:
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 05. Nov. 2006 15:40

joj kok ste nesramne...jst pa nimam srca da ne bi komu odpisala
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 05. Nov. 2006 15:44

mah, sj jz tud usakmu odpišem... slej al prej :D zadne cajte priznam, da se tist, k mi piše kr načaka, če ni na kkšni posebni spešl listi :D :oops:
loser
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a loser » 05. Nov. 2006 17:36

lubenica napisal/-a:jst pa nimam srca da ne bi komu odpisala

Ja, večina nas je toliko olikana da odpišemo (četudi s pardnevnim zamikom), če ne gre drugače pa pokličem. Če pa želim, da me kdo ne gnjavi po telefonu imam toliko jajc, da mu tudi povem.

pol pa čaka, pa čaka, pa čaka in si pol misl, da smo vse ženske hudiči

Zakaj bi bile zaradi tega hudiči? :? To samo pomeni da ste nevzgojene.
In pa brez skrbi, osebno še nisem čakal nobene ženske, da bi mi odpisala (ne vem, če sem v življenju poslal 10sms-ov. Imam rajši da se z osebo slišim). Zgleda da imam stike samo s tistimi, ki vedo kako stvar deluje v kulturnem svetu.

Je pa zanimivo o čem naj bi bila debata v tej temi, na koncu pa se izkaže tako kot povsod, da ste ženske še 100X hujše.
Ampak saj niste same krive da ste rojene defektnega spola. :twisted:
Ljubav ne stanuje tu.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 05. Nov. 2006 17:54

loser, sj ne vem, al nj se smejem temu kar pišeš al jokam... če se ne motm, si ti v eni temi pisu, da smo ženske še hujš k tipi, k je ena napisala, da so tipi prasci... ampak ni važn...
se pa strinjam s tabo glede tega, da je osebo lepše slišat, kokr ji pa napisat sms :) in to jz tud delam... če mi kdo piše, pokličem, ker je bolosebni stik pa še pisat se mi ne da več... pa ne vem zakaj... tko pač je ... včasih sm bla mahnena na sms-e, zdj pa na klice...

aja, pa žalt ni treba nobenga no :evil:
Frederic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: France - Slovénie

Neprebrana objavaNapisal/-a Frederic » 05. Nov. 2006 18:03

Sicer ne vem kako je to pri ostalih slovenskih moskih, vendar moram z "loserjem" soglasati, da moski (vsaj vecji del) nerad uporablja sms.

Jaz na primer sem svojim doma jasno povedal, da jih redno ne berem, zato je tudi bolje, da jih ne posiljajo, ker potem so pa uzaljene, ker ne dobijo nobenega odgovora nazaj. Mislim, saj cenim, da mislijo na mene, ampak vsak novejsi vic, ki ga slisijo v soli, mi pa tudi ni treba takoj poslati. Se zlasti, ker se veckrat na dan slisimo po e-mailu ali online chatu, kot na primer sedajle.

Se spomnim primera, ko me je punca pred nekaj meseci klicala okoli sedmih zvecer, ravno ko sem delal na neki financni reviziji in me sprasevala, kaj naj "danes skuha puncam". Joj... Potem se pa jezi, ker sem v "grumpy mood".

Ti mobilci so delo hudica, ce mene vprasate, heheh... :D Ce ne bi moral imeti sluzbenega pri sebi, dvomim, da bi si ga kupil.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 05. Nov. 2006 18:07

lubenica napisal/-a:joj kok ste nesramne...jst pa nimam srca da ne bi komu odpisala

jz pa nimam dnara da komubi odpisala
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov