moški in smsi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 31. Okt. 2006 0:19

Jaz pa očitno nisem ena izmed vas, ker se zaradi tega sploh ne obremenjujem. Z mojim se večinoma tako ali tako na msn-ju tipkava nekaj uric dnevno. sms mi pošle samo, kadar ve, da me ni zraven (tak, da pričakuje, da ne bom takoj odpisala) isto jaz njemu. drugače pa se rajši pokličeva pa se še potem slišiva zraven.

adry23: se strinjam s tabo, da pozornost niso samo besede, vendar je pozornost tudi, ko te povabi na večerjo, ko greta nevem kam skupaj, ko ti posname cd, inštalira igrico, nenazadnje zamenja žarnico. :D :D
Glede tega jaz ne cenim fanta, če mi napiše pesem ali pošlje kak kjutkani sms. Zadovoljna sem z majhnimi stvarmi in razumem, da vsi fantje niso nadarjeni pesniki in ne vsi po duši romantiki. Da mi reče, da me ma rad, mi je (zaenkrat) dovolj in zaradi tega, ker mi ni napisal(zapoje mi kakšno skoraj vsak dan :oops: ) pesmi, ga res ne bom zamenjala.
Prepričana pa sem, da je fant zate storil sigurno kako malenkost, ki jo je sam smatral za pozornost. Razumeti moramo, da fantje nimajo ženskih možganov in da besedo pozornost definirajo drugače kot me(think so). ampak to je samo moje mnenje...
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
Uporabniški avatar
pinkyica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 6. 2006
Kraj: zagorje ob savi

Neprebrana objavaNapisal/-a pinkyica » 02. Nov. 2006 23:21

jao mene pa sploh ne mot več to da mi "ne odpiše takoj" ga pol tut jz ponavad ignoriram x ur pa odpišem pol enkrat ...

tko da pr men so se ze vsi navadl in moj tip in frendi da ce ne odpisejo takoj se pol njim isto zgodi ... :D :D tko da men vestno takoj odpisejo ... hihih

kako lepo sm jih naučila :D :D
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
cO.okie<3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a cO.okie<3 » 03. Nov. 2006 8:59

o lol :D js bom tut začela to prakticerat :D
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 03. Nov. 2006 15:48

Mislm kašne mate ene :roll: a zdej, če mi pa tip nau kuj odpisal bom pa jest rekla: "aha zamudu si pol ure, zato ti jest zdej vsaj 3 ure nebom odpisala"... o bože mili.

Odpišem, ko mam čas in to je lahko čez eno minuto al pa 3 ure. In tut podrazno ne vlečem surl, če moj fant ne sedi cel dan v pripravljenosti z mobitelom v roki, da mi lahko potem odpiše v najkrajšem možnem času.

Sploh so tisti časi mimo, da bi se mi dal zdej po 20 mesiđev na dan pisat tko, da si pošljeva občasno sms, ko pač nemorva govort al pa tko na vsake tok kšn pocukran.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
*janch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *janch* » 03. Nov. 2006 15:59

...
Zadnjič spremenil *janch*, dne 04. Avg. 2009 16:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 03. Nov. 2006 16:13

Ja MIGRENA se strinjam!

Moj je pa zadne čase tok pridn glede sms-ov, tko da dobivm kr po dva skup-ampak to sam zarad tega k so klici iz tujine predragi...če je pa v Slo ga pa rajš pokličm, pa tko saj hitrej zveš kakšno stvar, ne pa da bi zdj mogla čakat..
Za dežjem vedno posije sonce!!
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 03. Nov. 2006 17:41

jst popizdim samo takrat, kadar me nekaj nujno zanima že takoj tisti moment. če mu naprimer med predavanji pošljem msg, če greva na kosilo, in nato 3 ure kasneje izvem, da je sicer imel čas, pa je pozabil odpisat, je hudo :)

sicer pa spadam med tiste, ki se jim zdi neumno hodit naokoli po hiši s telefonom v roki, tako da se ne razburjam preveč, če moram malo počakat na odgovor.

me pa tukaj pri tej ažurnosti zanima nekaj drugega. a imate ve ponoči priklopljene telefone. jst ga ugašam, kadar je kaj res nujnega, ker pač hočem imet med spanjem mir. sem pa že od precej ljudi slišala, da spijo z mobitelom na nočni omarici ali celo pod blazino.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 04. Nov. 2006 9:07

jaz ga ugašam,redko kdaj je vklopljen pa še takrat je nastavljen na vibro pač pol zjutraj prejmeš njegov sms
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 04. Nov. 2006 9:52

Jest ga pa res nikol ne izklopm, dam na potih k grem km, al pa mam predavanja..izkloplen je pa res samo takt k je prazna baterija čist :)
Ga pa moj lubi vedno izklop čez noč :D
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 04. Nov. 2006 10:06

jullia napisal/-a:me pa tukaj pri tej ažurnosti zanima nekaj drugega. a imate ve ponoči priklopljene telefone. jst ga ugašam, kadar je kaj res nujnega, ker pač hočem imet med spanjem mir. sem pa že od precej ljudi slišala, da spijo z mobitelom na nočni omarici ali celo pod blazino.

ja, jz spim vedno s pržganim mobitelom in ga mam na nočni omarci... zakaj ne? kaj pa če je kej nujnga, se je komu kej zgodil (bog ne dej, samo primer :D ), pa te ne more dobit... ne vem no, moj mobitel je izkloplen samo takrt, kadar ma prazno baterijo al pa so mu limonce v glavo stople (enkrat sm ga polila in mu na čase mal zamede) in se sam od sebe izklop... to je pa to... sama ga ne ugašam, samo potiho ga dam, če sm npr. pr zdravniku al pa na predavanjih
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 04. Nov. 2006 10:09

Jest ga pa ugasnem, ko grem spat, ker itak spim in me ne zanima kdo me takrat kliče, sploh sm pa pol vsa čudna, če me kdo sred noči zbudi. Sj itak dobiš sms kdo te je klical, ko je bil telefon izklopljen.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 04. Nov. 2006 10:28

Jst niti ne pričakujem, da bi mi nonstop pisu mesiče, bolj od začetka so pa kr lepo piskal :D Zdej se pa bol ko ne pokličeva, pa mogoče ene 4SMSe na tedn. Učaih manj učasih več :)

Ampak je pa tok bol sladko ko telefon zapiska pa preberem, ker ne pričakujem :) Če bi mi nonstop pošilu sporočila ne bi blo tok sladko :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 04. Nov. 2006 14:27

MIGRENA napisal/-a:Jest ga pa ugasnem, ko grem spat, ker itak spim in me ne zanima kdo me takrat kliče, sploh sm pa pol vsa čudna, če me kdo sred noči zbudi. Sj itak dobiš sms kdo te je klical, ko je bil telefon izklopljen.

Ja jz isto :) . Res se ne spomnim, da ga kšno noč ne bi ugasnla... znorela bi, če bi me kdo sred noči zbudu :D To je pa itak najboljš, da zjutri k uklučiš mobitel dobiš te smse kdo te je klicu :)
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 04. Nov. 2006 18:15

:( :( :(

ooooo sem jezna nanj,...cel vikend je na meni visel kot pijavka.In že v ponedeljek sem dobla njegov sms in pol mu jst včeri napišem sms in glej ga hudiča tip mi sploh ne odpiše,...zakaj mora bi tak kret*** in me tko zajebavat?A to počne čist namenoma al kaj?
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 04. Nov. 2006 18:19

CorfuGirl napisal/-a::( :( :(

ooooo sem jezna nanj,...cel vikend je na meni visel kot pijavka.In že v ponedeljek sem dobla njegov sms in pol mu jst včeri napišem sms in glej ga hudiča tip mi sploh ne odpiše,...zakaj mora bi tak kret*** in me tko zajebavat?A to počne čist namenoma al kaj?

a v ponedeljek ti njemu si odpisala? pa odvisno, kakšen sms si mu poslala. če ni bilo v njem nobenega vprašanja, potem ga ne moreš ravno ganjat, ker ni odpisal.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov