moški in smsi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 01. Okt. 2006 17:02

moj pa tkoj odpiše..edin če ne vid..pol se pa opravičuje čez 3 sms-e skup...še psoebi dans je bil hecen k je šel, pa sva si sms pošiljala zutrje pa je tko hitr tipkal da ga nisem dohajala..prehiter je bil še zame :D
nevem...jst nimam nobene take izkušnje, da bi tip rabu časa da mi odpiše...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 01. Okt. 2006 23:47

Men lubek odpiše, če ma le keš na telefonu :) Če pa ne, me pa pokliče :wink:
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 03. Okt. 2006 19:20

Midva z lubijem bol mal kontaktirava prek sms-ov. Seveda mu učasih kazga pošlem in obratno. Tko, de mam bol mal sms-ov od njega :D Je velik lepš, če tist kar bi napisu v sms, pove v živo.
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2006
Kraj: sončna pega

Neprebrana objavaNapisal/-a psenica » 04. Okt. 2006 13:52

freaky napisal/-a:je velik lepš, če tist kar bi napisu v sms, pove v živo.

če je možno se v živo zmenit, ja :) če pa sta daaaleč narazen in ima kateri še predavanja-no v takem primeru pri nama pridejo v poštev sms, katerih število se je presenetljivo povečalo v oktobru :wink:
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Panasonic » 23. Okt. 2006 19:28

Ma SMS-i so sami smehi... Smehi so pa zato če se recmo skregata pol se prek smsov pogovarjata :lol: ... Pa napiše pa pošle in čaka kakšen bo odgovor... Pol pa nasledn dan kolegici: "Lej kaj mi je napisu" ... "In pol sm mu jst to nazaj poslala".... "No pol mi je to poslou..." Hahahahaha... To pomen da pr takih stvareh nimate jajc se vidt u živo! :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 23. Okt. 2006 20:36

Jz nobenmu tipu ne pošlem nobenga sms-a, ker če on en piše cel teden je vse uredu, če pa jz ne pišem en dan, je pa že vse narobe in se že kr gonim z drugimi okroh in blablabla...tipi :eek:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 23. Okt. 2006 21:09

:lol: jemina...
jst sm se že čist tko navadla-če ga on men ne pošlje mu ga jst zihr ne bom!ker hočem da se on najprej spomne. iz čist zlobe to delam...res da me kdaj premami pa mu pošlem sm da mu povem kulk ga mam rada :D k men je ful lepo navsezgodej prebrat njegovo sporočilo! kadar ga pa ni me pa mal skrbi.

glede odpisovanja-kdaj ful hiter odpiše-se prav takoj da kar dohajat ne morem, kdaj pa rab časa tut po par urc..nevem kaj dela tačas.al razmišlja kaj napisat, al ga ne vidi tkoj..kdo bi vedel :)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 23. Okt. 2006 21:14

Jz mu zj nisem odpisala in čakam, da mi piše....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sem besna :evil:
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 24. Okt. 2006 9:36

wannabe napisal/-a:
jemina napisal/-a:in čakam, da mi piše....

Kdor čaka se načaka. :P

hehe, to je pa res... jz sm tud čakala tko kkšn mesc,d a sm spet kkšn sms od njega dobla.. in sm dočakala :D
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 24. Okt. 2006 12:37

Jst pa okol teh sms-ov sploh ne delam panike. Če mi paše, ga bom jst napisala in poslala, če pa ne, pa ne. In pol tud ne čakam vsa napsihirana, če bom dubla odgovor (recmo k sm bla še single)...fora je lih v tem, da če NE čakaš, ponavad dobiš odgovor :)
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 24. Okt. 2006 14:17

moj pa mi pridno piše smse,če ma le keš gor :D
na dan eden,dva kak mu je...odpiše pa tud vedno
Uporabniški avatar
adry23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2006
Kraj: Over The Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a adry23 » 30. Okt. 2006 12:34

punce,jst tud ne zastopm zakaj nam fantje tud ne odpišejo oz. zakaj nam ne napišejo kaj lepega :nixweiss: .Včasih sem zrd tega res slabe volje,ker imam občutek,da se mu ne da potruditi zame in mi napisati kakšen lep sms :( .A je to res tolk hudo?Zanč sem mu napisala pesmico,sicer je je bil vesel,ampak sama sem tudi nato mislila,da me bo sam od sebe presenetil,ampak od tega ni bilo nič.Tipčkom je zgleda res dovolj samo da nam rečejo,da nas imajo radi in to je vse.
Mislim,res so bedni!Sej ni vse samo v dragocenostih,ampak da je podarjeno iz srca.Lepo da mi reče da me ima rad,a punce imamo rade tudi lepa presenečenja ne pa samo besede.Prou bed mi je ker mu domišljija ne dela.
Sj ni čuden,da si poiščemo drugega,ker pogrešamo tisto nežnost pa pozornost,ki pa niso samo besede.
A se katera strinja z menoj? :respekt:
katx
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a katx » 30. Okt. 2006 14:28

men gre tut to fulll na jetra....na začetku se je moj še trudu in sva se cele dneve dopisovala, zdej pa včasih mine tud 3 dni pa se ne slišva!!!!pol k pa se, mi pa prav zakaj mu nisem nič pisala???halo??!!sej je res d ma ful dela in zvečer direkt v posteljo pade, sam kakšen sms bi mi pa lahko napisal, al ne??
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 30. Okt. 2006 14:44

ok, res je... lepo je, če se na nas spomnejo... sam itak se v (skoraj) vsaki zvezi ena stran ohladi in ne piše več tolk sms-ov... po večini so to tipi... pa kaj pol... sj ga lh pokličeš in ga slišš... isto on tebe... jz vem, da si midva ne piševa, razn če on ve, da jz spim in obratno... pa še to malkrat... rajš ga pokličem al pa on mene... sms-i niso vse no madonca :D
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 30. Okt. 2006 16:52

wannabe napisal/-a:
jemina napisal/-a:in čakam, da mi piše....

Kdor čaka se načaka. :P

in sem dočakala. Ne sam, da mi ej pisov, še poklical me je, pa čajčaka častil. Občuten napredek :D
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]