moški in smsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
IZA 1 napisal/-a:.......ha ha ha........najbolj kruto je to ,da ti nikoli ne odpiše na tvoj sms...........pozabi nate in na tvojo številko....v tem primeru je hudo!!!!!
V tem primeru bi tudi jaz nehala pisati in pozabla na njegovo številko!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
- ta-mala
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Js sm bla pa učasih ful mahnjena na sporočilca, pa sm se že mal skulerala. K mi je moj novi lubi povedu da pač ful ne mara pisat sporočil, mu jih pač nism pošiljala, oz. zeloooo malo. No ampak ker je on vedu da mam js to drugač ful rada mi jih je pol kr on začel počas pošiljat, ker je reku da še usen bolš da njemu sporočilca pišem kot pa drugim Tko da zdj on večkrat men pošlje sms kot pa js njemu.
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
moj je pa fuuul pridn glede tega...pa fuuul fajne smse...tak da je krasno to... je pa res da se tut kaki lenuhi najdejo...tud punce so kake take, ko smo že pr tem... eni majo pač raj klice
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Jz tud ne prenašam da ne odpiše takoj ker potem se začne v moji glavi odvijat black scenario in use njegove možnosti in sm usa preč kaj se je zgodil
Ravn zdej se je en frend preselu in mu napišem sms ob vselitvi v čist novo okolico in že 2 dni ni glasu ... prej je pa vedno takoj odpisov ...
Sm mela pa enga tipa ki je za usak moj sms rabu dobesedno 2 dni da je odpisov nazaj, če je on men sm morala pa takoj odpisat
Ravn zdej se je en frend preselu in mu napišem sms ob vselitvi v čist novo okolico in že 2 dni ni glasu ... prej je pa vedno takoj odpisov ...
Sm mela pa enga tipa ki je za usak moj sms rabu dobesedno 2 dni da je odpisov nazaj, če je on men sm morala pa takoj odpisat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov