moški in smsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
men pamoj vedno ko pač ma dost stanja na računu piše. če ne me pa pokliče. se pa itak včasih zgodi, da se kej zmenma pa pol pozabi, pa se opravičuje da je biu neki zmeden al pa karkol pa itk ga štekam pa rečem aha ok. al pa ga mal zezam, kak se obnaša pa to da pa se mu to zgodi na kak tak dan ko sm slabe vole, pa tečka pol pa znam zagnjavit tut
drugač je pa moj glede smsov pa klicov precej pridn ja
drugač je pa moj glede smsov pa klicov precej pridn ja
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Men pa tip ki mi je všeč že piše sms..In so moi kar všeč.Ampak mi je bed da si zmisli samo enkrat na teden in mi piše sam od sebe.Ospiše pa mi ne takoj ampak ponavadi v zgodnjih jutranjih urah(beri:med 4 in 7 uro)...Amapk mi je tko kjut ko mi samo en stavek napiše,..
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Pr nas je moj tisti, ka odpiše takoj. Jaz pa tista, pri kateri zna to trajat. Ne le, da pišem bolj počasi kot on, tudi nekega veselja nimam za pisat sms-e + velikokrat niti ne gledam na telefon al pa ga nimam s seboj. Tko, da njemu pohvale, jst se morem pa malo bolj potrudit.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Jst sm čist obsedena s temi smsi.Prvič k mi je skos pisu mi je blo čist useen,pol je blo pa tega vedno manj in zdej mi sploh ne piše več .Čez dan itak dela in ne more pisat k pa dam pride me pa sam na hitr pokliče in že gre spat.Ne vem kaj je z mano sam smsi mi res ful pomenjo in sm cel dan slabe volje,ker skos obljubi da bo pisu pa pol zaspi.Morm pa priznat,da sm bla vesela k se je potrudu k sm bla na morju pa mi je tri smse poslal na dan .Upam sam da se bom čimprej odvadla teh smsov pa ne bom usako jutro slabe volje,ker ni pisu k grem počas že sama seb na živce
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz tudi obožujem sms-e....pa tip ki ga mam zaj tudo redno odpisuje...piše..tak da za zaj je še ok...hehe...ne maram pa jaz koga klicat...100x rajši pišem sms-e.
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov