moški in smsi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Men je moj lihkar pisu iiii, sem bla mal slabe volje, pa je tak lepo napisu da se morm nasmejčkat, pa kr topl mi pr srčku, mmmm ga mam rada.
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Men gre tud na živce, da nikol ne odpiše takoj!!! Zakaj tipi rabjo minimalno 2 ure da odpišejo medtem pa me vse živčne čakamo ob telefonu in premlevamo kaj use se mu je zgodil da ni odpisov (bujna domišljija)
Je pa res da si pol tok bolj presenečena ko odpiše kar tko enkrat, pa kej sladkega napiše
Je pa res da si pol tok bolj presenečena ko odpiše kar tko enkrat, pa kej sladkega napiše
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Zdele sem pa prou jezna, zato k sm mu anročila nej mi kuj piše ko bo vsatl, ker se morva nujno zment nekaj za danes. Ne, on bo šel najprej na kavico s frendi za kšne 2 urce, potlej se bo pa mogoče spolnu men sms puslt. Ko ga vsaj nebi vidla tm u kafiču, bi vsaj mislna da še zmer spi.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
~NIA~ napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:Zdele sem pa prou jezna, zato k sm mu anročila nej mi kuj piše ko bo vsatl, ker se morva nujno zment nekaj za danes. Ne, on bo šel najprej na kavico s frendi za kšne 2 urce, potlej se bo pa mogoče spolnu men sms puslt. Ko ga vsaj nebi vidla tm u kafiču, bi vsaj mislna da še zmer spi.
poklič ga pa reč da sorry k si ga zbudila, sam da se morta neki zment pa da itak ve da nj ti takoj ko se zbudi pošle sms.. pa še.. no lepo spi naprej pa poklič ko se zbudiš.. papa.in vrž dol
hehe
zlobna... i like it
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
eh,eh jz sem že izgubila upanje, da bom svojega tipa pripravila do veselja ob pisanju sms-ov.......pač mu je to fuuull muka ker se mu ne da tipkat po telefonu,rajš pokliče.........sploh se mu pa ne ljubi pisati kake pocukrane stvari.........mam filing, da mu je to hujše kot umret.......ampak ženske take kot smo si včasih želim dobiti tut kak lep sms, zato sem tolk happy ko ga dobim na vsake took cajta, ker vem, da se je res potrudu nekej skupj spesniti čeprov se mu ni dal........
imam tudi večino moških prjatlov in noben od njih ne obožuje pisanja sms-ov, rajši pokličejo.........
hmm.......pač moški........and we love them.........
imam tudi večino moških prjatlov in noben od njih ne obožuje pisanja sms-ov, rajši pokličejo.........
- chocholate
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Moj pa tak pridn piše..k men se jih pa nikol neda pisat! Res mi jih je najbol bedn pisat! Pol se pa lubi moj buni ka ne odpiše..
Stojim pred oknom, se vrtim...
- lubiqa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2006
Thrashy napisal/-a:eh,eh jz sem že izgubila upanje, da bom svojega tipa pripravila do veselja ob pisanju sms-ov.......pač mu je to fuuull muka ker se mu ne da tipkat po telefonu,rajš pokliče.........sploh se mu pa ne ljubi pisati kake pocukrane stvari.........mam filing, da mu je to hujše kot umret.......ampak ženske take kot smo si včasih želim dobiti tut kak lep sms, zato sem tolk happy ko ga dobim na vsake took cajta, ker vem, da se je res potrudu nekej skupj spesniti čeprov se mu ni dal........
moja je ista
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov