moški in smsi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
duncy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a duncy » 29. Jun. 2006 22:37

:) no glede tega mam pa js kr sreco ...odpise mi na vsak sms...ceprav sva se ze mal navelicala sms-ov se in se sedaj veckrat pokliceva..me se vedno zjutraj preseneti z sms-om... :) znano je da niso vsi moski istii...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 30. Jun. 2006 10:49

karmy21 napisal/-a:ti dve temi sta k noč in dan... pišeš svojemu tipu al pa kakmu kolegu, pa rabi XX ur in XX dni da ti pol končno odpiše... mene to tak nirvira..grr.. :x

tipi...razjasnite...

Glede na to da se velik druzim s tipi sm dobila naslednje razjasnitve :D

1.) v smsu ni blo vprasanja...pol se ne splaca odgovarjat. :roll: Potem je tle se to da ce recimo ve napisete ce gre z vami na kavo al pa kej podobnga in ne dobite odgovora to ponavad pomen da ne gre in da nej bi blo teb jasn da ce bi sel bi te poklical al pa sporocil. Protiukrep je da na koncu napises da nej sporoci v vsakem primeru.

2.) ni tip za smse in bo rajs poklicu potem ko bo prebral in bo imel cas. Ce ga seveda v smsu samo o necem obvescate ne bo ne odpisal ne poklical, ce se mu zadeva ne bo zdela pomembna.

Upam da je kej pomagal :D
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 30. Jun. 2006 18:51

učas sm bla navajena sam sms gor sms dol.... in zdj mi je lepš tipa slišat... sploh če ma tak lep sexy glas :razz:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 30. Jun. 2006 19:59

ok sej sm vesela če dobim en lep sms sm najlepše je če se slišta..jst sms dobim preden gre spat in tkoj zutrej k se zbudi..pa nkol si niso enaki vsak dan so neki special...me je pa enkrat tok presenetu..mi je poslal sms kao da nej bom pozorna na sms ki bodo prihajal..in pol mi je po kosih pošiljal zgodbico in princu in princesi kako sta se spoznala in bla bla bla poročla in imela otroke in živela srečna do konca svojih dni..itak je ta zgodbica bila o naju..sploh nism takrat kej tazga od njega prčakvala in sm bla čist navdušena nad njim .D
loser
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a loser » 01. Jul. 2006 18:41

karmy21 napisal/-a:ti dve temi sta k noč in dan... pišeš svojemu tipu al pa kakmu kolegu, pa rabi XX ur in XX dni da ti pol končno odpiše... mene to tak nirvira..grr.. :x

tipi...razjasnite...

Hmmm. Pri meni je pa ravno kontra (samo da je v mojem primeru znanka).
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 02. Jul. 2006 13:55

mleko napisal/-a:sms so mi zanimivi na začetku, dokler še nisem pretirano ufuran z bejbo, kasneje se jih naveličam in so mi zgolj rutina. zato imam shranjenih vsaj 10 predlog, katere sam mal "šminkam". to pač za rutinske vsakodnevne smsje. ampak who cares, moja lubi se jih še vedno razveseli. pa saj se včasih tud kakega izvirnega spomnim.

A je tvoje življenje potem tudi rutina? A je veza s tvojo punco tudi rutina? Tvoja domišljija je tudi rutina?

Smsi se zdaleč niso rutina, ampak so malenkostna pozornost, ki ti vzamejo 3 minute časa, in nekomu polepšajo dan.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 02. Jul. 2006 14:37

Men je tut ful lepo prebrat SMS, sploh če ga pošlje ponoči, ko že spim, da ga preberem zjutraj,ko se zbudim,oz., da je to prava stvar v novem dnevu :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
slyerka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slyerka » 08. Jul. 2006 22:23

moj je bil pa prvih par mescov pozorn do mene z smsi, zdj je pa bl revno glede tega use skup. mi še sicer učas pošle kak lep sms, sam učas mu morm pa prov pojamrat da se zbudi glede tega :(
tina21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tina21 » 09. Jul. 2006 18:35

A ni večina moških takih (obstajajo seveda izjeme
:wink: ), k nočejo pisat smsov? :)
Pa eni se kr nonstop pritožujejo, če morejo prit na msn pa na mirca pa te zadeve...
Se treba sprijaznit :?
@ursula@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2006
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a @ursula@ » 10. Jul. 2006 18:50

ma sej u smsu nč ne moreš povedat, ti ga rjaš kr poklič edin če si brez keša..ma tipi so pač tipi,pa sej to je blo u cosmotu že 1x..
marakeech
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2006
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marakeech » 14. Jul. 2006 9:37

Men gre pa tok na zivce, ker nikol ne dobim nobenga sms :( Pa res so mi fajn. Obozujem smse. Sam moj pa niti ne tok... zmer rece 'jst rajs poklicm'. Ja sj je fajn, ce poklice sam ce bi pa en sms na tedn poslov pa tud nebi blo tok drugac. Vcer sm delal do enajstih zvecer, pa dobim ob desetih sporocilo od njega. Pa sem bla ze ful vesela ko sm prebrala, da je od njega. Sam pol pise v sporocilu 'A si ze konc?'. Jao brezveze :(
Uporabniški avatar
pikica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica83 » 14. Jul. 2006 9:58

Moj srček pa mi vsako jutro pošlje sms za dobro jutro, tak sladko :) pa še pol popoldne kej če se ne vidiva, pa pokiče tud. :bussi:
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 14. Jul. 2006 10:39

Mene pa najbolj razjezi k mi zvečer lepo sladko reče da bo pisu predn zaspi pa zjutri k se zbudi in pol ni nč iz tega :evil: .No ja sm pa zato pol tok bl vesela k mi kdaj nepričakovano piše...sam res ne razumem zakaj je učasih tok težko en sms poslat k men to res polepša dan,no vrjetn ne bom nikol zvedla :D
PuPPyk4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a PuPPyk4 » 14. Jul. 2006 11:05

men vedno odpiše takoj ko lahko =)....
čeprav je vlik zaspanc... pa pol napiše saj tok dalši sms :D
mene pa zanima kolikokrat vam v smsju napiše da vas ima rad oz. da vas ljubi??
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 14. Jul. 2006 11:09

V sms-ju sam 1x :lol:
Ampak skor v vsakem je na koncu še to, al mi pa napiše sam neki takega v stilu:"... jst mam tebe rad/ a veš, da te mam rad..." :wink:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov